Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fortegården tilbyder fast stilling som ergoterapeut

Vil du være vores nye kollega i vores plejeboligenhed så se her……

Vi er en gruppe glade engagerede og optimistiske plejemedarbejdere og vi ønsker os 1 ergoterapeut , der sammen med os kan løfte opgaverne i dagligdagen på en måde, der skaber trivsel for vores beboere og arbejdsglæde i det daglige. Vi søger en erfaren ergoterapeut som er engageret, fleksibel og med evne til selvstændigt at tilrettelægge arbejdsdagen med de givne opgaver.

Det er en fordel hvis du samtidig har kendskab til pleje/omsorg til demente eller har en interesse deri, da vi ønsker at vores ergoterapeut også har funktionen som demens nøgleperson i vores hus.

Du skal have lyst til at arbejde helhedsorienteret og sammen med teamet bidrage til at gøre hverdagen for beboerne indholdsrig, rehabiliterende og gerne udviklende samtidig med at der ydes kvalificeret ergoterapeutisk træning.

Du har en grundlæggende interesse i at bidrage til det gode hverdagsliv for den gruppe borgere som bor i vores plejeboliger.

Vi ønsker via din faglighed at fastholde ADL træning og sparring i opgaven, vurdering og bevilling af "små hjælpemidler", dysphagi træning. Ergonomisk rådgivning til plejens personale og derigennem tværfagligt samarbejde

 Vores beboere skal have det bedste af os – vi vil være fagligt dygtige, ansvarlige og ønsker, at der er styr på tingene. Vi vil også have et godt grin med hinanden og beboerne hver dag :o)

Vores hus skal i år opstarte et "Vækstkultur projekt" hvor vi fokuserer på værdier, kerneydelser, kommunikation, tillid, teamsamarbejde og trivsel. Alle vores medarbejder vil blive "DISK testet" og arbejde med egen personlig udvikling. Projektet løber frem til 2022

Vi tilbyder en fast stilling for en ergoterapeut på 32-35 timer pr uge fortrinsvist i dagvagt. Stillingen er selvtilrettelæggende.

Ansættelse 1.1 2021.

Ansøgningsfrist d. 23.11 2021

 

Fortegårdens plejecenter består af 50 boliger fordelt i 3 grupper. Vi har fokus på hverdagsliv og det nære samvær med beboerne. Vi er engagerede og indstillet på at være aktive medspillere i vores plejeteam – Åbenhed, tillid og ansvarlighed er grundpiller i vores samarbejde, hvor du gør en forskel.
Vi er praktiksted for sosu hjælper elever.

 

Vi tilbyder:

En spændende arbejdsplads, hvor udvikling, fokus på faglig styrke og medarbejdernes trivsel er i højsæde.

Et miljø hvor der er plads til udvikling af personlige og faglige kvalifikationer.

Et job som for den rigtige giver glæde og forventning til dagens udfordringer.

En arbejdsplads med rammer, der er optimale i forhold til fysisk arbejdsmiljø.

Et hus hvor ledelsen og medarbejdere i dagligt samspil er aktive for at skabe et godt arbejdsmiljø og hvor den enkelte medarbejder med sit bidrag er med til at gøre en forskel.

 

Ansøgninger modtages på mail reception@fortegaarden.dk. For flere informationer kontakt dagligleder Tine de Place mobil nr. 51540634 på hverdag i tide 8-15

Fortegården er en selvejende institution, beliggende Femmøllervej 10 8240 Risskov. Bestyrelsen udgør den øverste ledelse. Der er tæt samarbejde mellem plejeafdeling og Fortegårdens øvrige virksomhed, som bl.a. består af 201 lejligheder. Der er driftsaftale med Århus kommune for de 50 plejeboliger.WWW.fortegaarden.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.