Fotografer søges hos BILLED-EXPRESSEN ApS

Vi går et travlt forår i møde og derfor søger vi nye fotografer i hele Danmark.

Arbejdet består i gruppe- og portrætfotografering af fodboldspillere i forskellige fodboldklubber, i perioden fra slutningen af april og frem til skolernes sommerferie. I skolernes sommerferie skal vi fotografere i DBU's fodboldskoler.

Der er tale om en tidsbegrænset ansættelse eller freelance arbejde. 

 

Vi forventer at du:

- er en dygtig fotograf, meget gerne med erfaring som skolefotograf.

- kan stille dig frem foran en større forsamling og kan lave det 'show' som fotograferingen skal være.

- kan omgåes alle typer mennesker.

- har gode IT kundskaber.

- har kørekort og egen bil. (Ufravigeligt krav)

- taler flydende dansk. (Ufravigeligt krav)

 

Det er en fordel hvis du har proffesionel erfaring som fotograf, gerne som skolefotograf, men det er ingen betingelse, da den nødvendige oplæring vil finde sted. Dygtige fotografer uden proffesionel erfaring kan også søge, men så skal du kunne få os til at falde ned af stolen i begejstring. Beskriv venligst i din ansøgning, hvilke erfaringer du har som fotograf, og hvilket udstyr du er vant til at bruge.

Arbejdstiden vil varierer, og den ligger sidst på eftermiddagen og først på aftenen, men der kan også forekomme arbejde i weekenderne. (i perioden med DBU's fodboldskoler er arbejdstiden i dagtimerne)

Til at starte med er der tale om freelance eller tidsbestemt ansættelse, men på længere sigt kan der blive mulighed for en mere fast tilknytning.

Send din ansøgning straks, vi gennemgår de indkommende ansøgninger løbende og kvalificerede ansøgere kaldes straks til samtale.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Creative Visual Specialist - Foto, Video, E-commerce

TRENDHIM ApS

Hedensted
Vi søger en make things happen foto video specialist hos Trendhim, med det overordnede ansvar for alt billedmateriale lige fra packshots til større kampagner og kollektions lanceringer. Du får en central rolle i vores E-commerce team, med visuelt an...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018