Fourcom søger lager- og logistikmedarbejder med flair for it.

Vi søger en lager- og logistikmedarbejder som også kan varetage RMA håndtering/PC-produktion. til vores afdeling i Nørresundby, som er motiveret og klar til at servicere vores kunder.

Vores forsatte vækstmål gør, at vi har brug for en blæksprutte som både kan arbejde selvstændigt og indgå i et team af ungemedarbejder når der er travlt.

Fourcom er en dansk IT-distributør, hvor IT-forhandlere i hele Skandinavien køber direkte fra distributionslageret i Nordjylland. Fourcom har eksisteret siden 2007 og har siden starten leveret IT produkter og forbrugerelektronik til førende forhandlere i hele Skandinavien. Vi har hovedkontor i Århus og lager i Nørresundby. Din arbejdsgang vil foregå i Nørresundby.

Om dig: Du har en handlekraftig, selvstændig personlighed med et stort drive, og du har evnen til at arbejde hurtigt og holde humøret højt. Du sætter en ære i at gøre dit arbejde rigtigt og holder på egen hånd struktur over dine arbejdsopgaver. Din generelle tilgang er proaktiv og motiverende for dine omgivelser.

Det vil være en stor fordel hvis du har lagererfaring men ikke et krav.

Vi forventer desuden, at du:

Har truckcertifikat

Erfaring med IT-anvendelse, gerne kendskab til C5-økonomisystem

Skriver og taler dansk

Har en god talforståelse

God fysik da der er mange tunge løft og Container tømning.

Har interesse for it hardware

Du bliver en del af et ungt og sprudlende miljø, hvor vi tror på, at positivitet og et højt energiniveau giver de bedste resultater.  Arbejdstiden ligger imellem 9-18.30

Vi tilbyder dig: En spændende arbejdsplads med opgaver, der er med til at udvikle dig. Du kommer til at samarbejde sammen med et kompetent team med mange års erfaring i branchen.

Arbejdssted
Østre Fælledvej 8, 9400 Nørresundby.

Kontaktperson
Morten Strandberg, (Tel. 22592329)

Jobtype: 

Fuldtid

 

Du sender din ansøgning til Ms@fourcom.dk Stillingen besættes, når vi har fundet den rette kandidat.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.