Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fra håndværker til kørende konsulent med speciale i værktøj og beslag

Hvorfor skal du søge stillingen hos os?
Hos Carl Ras får du en hverdag med et godt arbejdsmiljø, hvor du og dine kolleger er et dedikeret team, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, der vil have glade medarbejdere.

Stillingen
Som handelstraniee bliver du en del af et af vores dygtige teams, der hjælper hinanden og hver dag giver en ekstraordinær service og rådgivning til vores professionelle kunder. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, og vi lover, at du ikke går en dag uden at have fået et godt grin med dine kolleger.

Uddannelsen
Som handelstrainee i Carl Ras tilbyder vi dig en vekseluddannelse mellem praktik og teori. De første 12 måneder af dit uddannelsesforløb vil tage afsæt i en af vores butikker, hvor du vil få oplæring i butikkens produktportofolie samt kendskab til vores kunder og værdier. I de sidste 12 måneder af din uddannelse vil du blive tilknyttet vores eksterne salg, hvor du vil blive oplært i og gjort klar til et job som kørende konsulent med din egen kundeportefølje.
Undervejs i forløbet vil du få en teoretisk salgsuddannelse, hvor forløbet vil være en afveksling mellem daglig praktik i en af vores butikker og en teoretisk akademiuddannelse i ”Salgspsykologi og grundlæggende salg” på BC Syd Mommark. Sammen med den praktiske og teoretiske del sikrer vi, at du også gennem intern uddannelse får den produkt- og salgstræning, der skal til for at blive en dygtig salgskonsulent.

Vores forventninger til dig
Du er uddannet håndværker og har praktisk erfaring som tømrer, snedker, elektriker, murer eller indenfor andet håndværksmæssigt område. Du har mod på at gå i gang med en salgsuddannelse, og du kan se dig selv som kørende konsulent i et af vores distrikter. Det er et krav, at du:

 • Er resultatorienteret og du brænder for en karriere indenfor salg
 • Er nysgerrig efter hele tiden at lære nyt, og du er engageret i at skabe og vedligeholde vores høje serviceniveau overfor alle vores glade kunder
 • Kan forhandle og skabe gode kunderelationer
 • Er udadvendt, positiv og selvstændig
 • Er en holdspiller der tager ansvar for virksomheden, dig selv og dine kolleger
 • Har B-kørekort

 Hos Carl Ras får du:

 • En stærk kultur med professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier
 • Personlig udvikling og videreuddannelse
 • Gode karrieremuligheder
 • Mange sportslige og sociale arrangementer sammen med dine kolleger
 • En fast grundløn, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler

I hvilke butikker søger vi handelstrainees?
Aalborg, Holstebro, Odense, Kolding, Hillerød, Hørsholm, Farum, Roskilde, Ringsted og Næstved.

Ansøgningsfrist
Den 19. februar 2018 med opstart den 1. april 2018.

Interesseret?
Er du interesseret i at høre mere om stillingen så ring og hør nærmere hos faglig uddannelsesansvarlig, Claus Skovgaard Nørr, på tlf. 20 48 77 16 eller send os din ansøgning via vores hjemmeside http://www.carl-ras.dk/om carl ras/ledige stillinger.

Vi opfordrer alle interesserede og kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi glæder os til at introducere dig til Carl Ras.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her