Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fra håndværker til kørende konsulent med speciale i værktøj og beslag til vindues- og dørindustrien

Hvorfor skal du søge stillingen hos os? Hos Carl Ras får du en hverdag med et godt arbejdsmiljø, hvor du og dine kolleger er et dedikeret team, hvor du har indflydelse på din hverdag og kan lære nyt både fagligt og personligt. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, der vil have glade medarbejdere.

Stillingen Som handelstraniee i Carl Ras Engros Beslag bliver du en del af vores dygtige teams i henholdsvis vores butik og Callcenter i Holstebro, der hjælper hinanden og hver dag giver en ekstraordinær service og rådgivning til vores kunder i vindues- og dørindustrien. Arbejdsmiljøet er uhøjtideligt, og vi lover, at du ikke går en dag uden at have fået et godt grin med dine kolleger.

Uddannelsen Som handelstrainee i Carl Ras Engros Beslag tilbyder vi dig en vekseluddannelse mellem praktik og teori. I de første 12 måneder af dit uddannelsesforløb vil du først blive en del af vores butik, hvorefter du bliver en daglig del af vores Callcenter. Gennem din tid i vores butik og Callcenter vil du få oplæring i afdelingens produktportofolie samt kendskab til vores industrikunder og værdier. I de sidste 12 måneder af din uddannelse vil du blive tilknyttet vores eksterne salg, hvor du vil blive oplært i og gjort klar til et job som kørende konsulent med din egen kundeportefølje. Undervejs i forløbet vil du få en teoretisk salgsuddannelse, hvor forløbet vil være en afveksling mellem daglig praktik i butik og Callcenter og en teoretisk akademiuddannelse i ”Salgspsykologi og grundlæggende salg” på BC Syd Mommark. Sammen med den praktiske og teoretiske del sikrer vi, at du også gennem intern uddannelse får den produkt- og salgstræning, der skal til for at blive en dygtig salgskonsulent.

Vores forventninger til dig Du er uddannet håndværker eller har praktisk erfaring fra vindues- og dørindustrien. Du har mod på at gå i gang med en salgsuddannelse, og du kan se dig selv som kørende konsulent. Det er et krav, at du:

 • Er resultatorienteret og du brænder for en karriere indenfor salg
 • Er nysgerrig efter hele tiden at lære nyt, og du er engageret i at skabe og vedligeholde vores høje serviceniveau overfor alle vores glade kunder
 • Kan forhandle og skabe gode kunderelationer
 • Er udadvendt, positiv og selvstændig
 • Er en holdspiller der tager ansvar for virksomheden, dig selv og dine kolleger
 • Behersker engelsk i skrift og tale
 • Har B-kørekort

Hos Carl Ras får du:

 • En stærk kultur med professionel, nysgerrig og samarbejde som centrale værdier
 • Personlig udvikling og videreuddannelse
 • Gode karrieremuligheder
 • Mange sportslige og sociale arrangementer sammen med dine kolleger
 • En fast grundløn, pensionsordning, sundhedssikring og gode personaleaftaler

Ansøgningsfrist: Den 19. februar 2018 med opstart den 1. april 2018.

Interesseret? Er du interesseret i at høre mere om stillingen så ring og hør nærmere hos faglig uddannelsesansvarlig, Claus Skovgaard Nørr, på tlf. 20 48 77 16 eller send os din ansøgning via vores hjemmeside http://www.carl-ras.dk/om carl ras/ledige stillinger.

Vi opfordrer alle interesserede og kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi glæder os til at introducere til dig Carl Ras.  


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her