Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fransklærer til Amager Fælled Skole

På Amager Fælled skole bliver du en del af et dybt engageret og professionelt fællesskab af lærere og pædagoger, hvor alle dine kompetencer kan komme i spil og blive udfordret. Hos os vil dine kolleger samarbejde og sparre med dig på daglig basis, og din ledelse vil engagere sig i dit arbejde og din trivsel. 

Vi søger en lærer i fransk (mellemtrin-udskoling). Du skal læse fransk i de fleste af dine timer i tæt samarbejde med skolens anden fransklærer.

Du brænder for franskfaget. Du får energi af at arbejde med elevgruppen på mellemtrinnet og i udskolingen, og du forstår, at læring og trivsel er hinandens forudsætninger. Du kan variere og differentiere din undervisning, du har forventninger til dine elever, som du giver både tryghed og lærelyst. Du drives af at se dine elever fordybe sig og blive dygtigere både fagligt og socialt. Du tager ansvar, er initiativrig og har et positivt og rummeligt børne- og livssyn. Du skal være tydelig og struktureret, og det er en fordel, at du har erfaring fra tidligere job, men bestemt ikke et krav.

På Amager Fælled Skole arbejder vi tæt i fag- og årgangsteam. Der er teammøder hver uge. Den faglige barre sættes højt, og du skal være indstillet på kollegial sparring og samarbejde både med dit team og fagteam.

Vi er en skole med mange projekter, en høj faglighed og en organisation, der arbejder med at udvikle sig selv. Amager Fælled Skole er en sundhedspædagogisk profilskole og en af Københavns Madskoler, hvor vi spiser med børnene hver dag. Vi har et godt arbejdsmiljø med gode kolleger og spændende udfordringer.

Vi arbejder professionelt og dedikeret og har en uformel tone i dagligdagen med godt humør og plads til gode grin. Vi har efter egen overbevisning den bedste personaleforening i byen, der vægter medarbejdertrivsel, kollegial omsorg og socialt samvær højt.

Amager Fælled Skole har ca. 900 elever og vokser nedefra. Vi vil i skoleåret 2021-22 være fire spor på 0.-9. årgang. Skolen har en sammensat elevgruppe, som rummer både et- og tosprogede elever. Vi er beliggende tæt på bl.a. Amager Fælled, DR-byen, Metroen, Havnebadet, Amager Strandpark, og Vestamager Naturcenter.

Stillingen er en fastansættelse på fuld tid fra den 1. august 2021

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så ring gerne til udskolingsleder David Nielsen eller skoleleder Torben Jensen på 35302308.

Læs mere om os på vores hjemmeside afs.aula.dk

Søg via nedenstående link senest onsdag den 2. december 2020
Vi holder ansættelsessamtaler den 9. december 2020.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.