Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FRANSKTALENDE TALENT TIL TRAINEEFORLØB

Vil du være med på holdet hos én af verdens mest attraktive leverandører af moderne møbler? Hos Actona Company tror vi på talenter, og vi arbejder konstant med at udvikle vores egne kommende stjerner. Vi søger derfor en fransktallende salgstrainees til Actona Company.

Hos Actona Company er dine kompetencer udgangspunktet for et individuelt tilpasset traineeprogram, som forløber over en 2-årig periode. Du kommer tæt på den internationale handelsverden og bliver oplært af nogle af de bedste inden for det globale købmandskab. Det er en unik mulighed for at skabe en karriere inden for internationalt salg og indkøb, hvor du kommer med på holdet, hos én af verdens mest attraktive møbelleverandører af moderne møbler.

”Jeg brændte for at kickstarte min karriere, og det følte jeg, at jeg gjorde bedst, ved at tage en uddannelse som handelsøkonom. På skolen får jeg det teoretiske perspektiv, der hos Actona Company bliver omsat til praksis.” Jannick, indkøbstrainee.

Ambitiøs og proaktiv profil
Som ansøger til en traineestilling hos Actona Company, forventer vi at du har en relevant uddannelse - gerne inden for handel, dog er dine sproglige fransk kompetencer klart vigtigst. Altgørende er, at du har lyst, mod og evne til at lære nyt, og vil være blandt de bedste. Du tager selv initiativ, er selvkørende og har høje forventninger til dig selv – og er selvfølgelig interesseret i møbler. Måske du har ambitioner om at gå ledervejen, eller måske du ønsker at gøre karriere som ekstern sælger eller koordinator. Hos Actona Company er mulighederne store - for dem der kan og vil.

”Jeg drømmer om at skabe en karriere hos Actona Company som ekstern indkøber - jeg vil gerne være en del af forhandlingerne, og opbygge tætte relationer med vores samarbejdspartnere. Jeg vil udfordres, have ansvar og indflydelse.” Jannick, indkøbstrainee.

Hos Actona Company bliver du en del af et internationalt miljø og får en bred berøringsflade. Du vil blive en del af det franske team, og vi forventer derfor, at du er flydende i fransk og engelsk på skrift og i tale. Det er vigtigt for den fælles succes, at du er en teamplayer, der nyder en hverdag med mange forskellige opgaver.

Spændende stilling med voksende ansvar
Actona Company tilbyder et traineeforløb i Salgsafdelingen. Som trainee er der rig mulighed for at påvirke dit forløb, og du vil opleve en dagligdag i højt tempo, hvor vi altid arbejder hårdt, for at nå vores ambitiøse mål. Arbejdsopgaver og ansvaret vil spænde bredt, og du vil blive udfordret.

  • Du vil dagligt være i kontakt med enten vores kunder fra det franske marked
  • Du vil med tiden opnå indsigt i vores forskellige produkter
  • Du bliver ekspert i de processer og IT-systemer, som vores dagligdag afhænger af
  • Du vil på sigt få et stort ansvar, hvor du får mulighed for at sætte alle dine kompetencer i spil
  • Du bliver en del af et ungt internationalt miljø, hvor 300 engagerede kollegaer hver dag forfølger vores fælles vision om at være blandt de bedste inden for vores felt
  • Din leder vil have fokus på din udvikling, og dine indsatser bliver løbende evalueret – både de individuelle og dem du skaber sammen med dit team

Som salgstrainee vil du derudover arbejde med:

  • Administrative opgaver som bekræftelse og registrering af ordrer, ajourføring af kundeoplysninger
  • Besvarelse af kundehenvendelser både pr. mail og pr. telefon
  • Udarbejdelse af produktinformationsskemaer
  • Servicering af vores sælger


Forløbet
Et traineeforløb på 24 måneder er fordelt over fire moduler. I hvert modul er der indlagt workshops, der skal sikre, at du får en god helhedsforståelse af organisationen. Vi har fokus på din faglige og personlige udvikling, og arbejder derfor med halvårlige modulplaner, der bliver afsluttet med et review. Du har desuden mulighed for at komme på udveksling i en anden afdeling i seks uger.


Du kan læse mere om traineeforløbet her - https://www.actona.dk/karriere/uddannelse-i-actona/

Fremtiden
Efter endt traineeforløb har du et stærkt fundament til at bygge videre på en karrierevej. Hos Actona Company er mulighederne mange, og nogle af vores tidligere salgstrainees er nu eksterne sælgere, teamledere, assistenter og koordinatorer, mens indkøbstrainees er blevet produktchef, indkøber og projektkoordinator i Actona Company. Mulighederne er store – du skal bare gribe dem.

”Traineeforløbet hos Actona Company giver os en base, som vi kan arbejde ud fra. Der er forskellige retninger, vi kan arbejde hen mod. På lang sigt vil jeg gerne arbejde med eksternt salg, og få mine egne kunder her i Danmark eller i udlandet.” Frederik, salgstrainee.

Du kan også læse mere om, hvordan det er at være ansat i Actona Company her - http://www.actona.dk/karriere/moed-dine-kollegaer/

Samtale / Actona Company Star Day
Alle de kandidater som vi ønsker at se til en første samtale, vil blive inviteret til Actona Company Star Day. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen lørdag d. 22 februar 2020.

Arbejdssted - Tvis, Holstebro

Ansøgningsfrist - 15. februar 2020

En arbejdsplads med internationalt miljø
Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med udviklingsmuligheder i en virksomhed i vækst. Du kommer til at samarbejde med vores 300 engagerede medarbejdere. Desuden tilbyder vi en arbejdsplads med kantineordning, sundhedsforsikring, pensionsordning, personalekøb og meget mere.

”Mit råd til dem, der overvejer at søge en traineestilling, er meget simpel; søg for pokker. Det er en kæmpe chance, og du får en uddannelse, du kan bruge. Og det kunne jo ende med en fastansættelse i en international virksomhed, hvor der er mange muligheder.” Frederik, salgstrainee.

Databeskyttelseserklæring
http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S
Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter på verdensplan for mere end DKK 1,9 mia. og beskæftiger på verdensplan over 1.360 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år, og sælger i dag de to produktlinjer ACTONA og INTERSTIL til kunder i mere end 90 lande.
Se mere på www.actonacompany.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.