Fredagsarbejde i kantine

For en virksomhed i Silkeborg, søger vi en medarbejder til at hjælpe i virksomhedens kantine. 

Der er tale om en fast stilling til arbejde hver fredag. 

Arbejdsdagen starter kl. 07.00 og foregår som følger:

- sørge for morgenmad fra kl. 8.30-10.00 for ca. 45 medarbejdere 

- sørge for frokost fra kl. 11.30-13.00 for ca. 35 medarbejdere 

- sørge for en pæn og ren kantine 

 

Vi forventer af dig, at du:

- kan arbejde hver fredag 

- har kærlighed for mad 

- kan arbejde selvstændigt og tage ansvar 

- skal være fleksibel ifht. hjælp ved sygdom og ferier 

 

Virksomheden tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og med mulighed for egen indflydelse til menuplanlægningen. 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "kantine Silkeborg"

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kan vi kontaktes på 70223311.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330073316Phoenix-6c35687812019-08-15T00:00:00Fredagsarbejde i kantine

For en virksomhed i Silkeborg, søger vi en medarbejder til at hjælpe i virksomhedens kantine. 

Der er tale om en fast stilling til arbejde hver fredag. 

Arbejdsdagen starter kl. 07.00 og foregår som følger:

- sørge for morgenmad fra kl. 8.30-10.00 for ca. 45 medarbejdere 

- sørge for frokost fra kl. 11.30-13.00 for ca. 35 medarbejdere 

- sørge for en pæn og ren kantine 

 

Vi forventer af dig, at du:

- kan arbejde hver fredag 

- har kærlighed for mad 

- kan arbejde selvstændigt og tage ansvar 

- skal være fleksibel ifht. hjælp ved sygdom og ferier 

 

Virksomheden tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og med mulighed for egen indflydelse til menuplanlægningen. 

 

Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til "vejle@work4all.nu" - mærk ansøgningen "kantine Silkeborg"

For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kan vi kontaktes på 70223311.

For en virksomhed i Silkeborg, søger vi en medarbejder til at hjælpe i virksomhedens kantine. Der er tale om en fast stilling til arbejde hver fredag. Arbejdsdagen starter kl. 07.00 og foregår som følger: - sørge for morgenmad fra kl. 8.30-10.00 for ca. 45 medarbejdere - sørge for frokost fra kl. 11.30-13.00 for ca. 35 medarbejdere - sørge for en pæn og ren kantine Vi forventer af dig, at du: - kan arbejde hver fredag - har kærlighed for mad - kan arbejde selvstændigt og tage ansvar - skal være fleksibel ifht. hjælp ved sygdom og ferier Virksomheden tilbyder et godt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet og med mulighed for egen indflydelse til menuplanlægningen. Lyder dette som en stilling for dig, så send os dit CV, samt en kort ansøgning til vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen kantine Silkeborg For yderligere oplysninger eller spørgsmål, kan vi kontaktes på 70223311.11jobnet6c356878100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-10T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3575272Work4all ApS11Avej 18600SilkeborgDKDanmark0
vejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent807429JobNet5030490503049010015-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6c356878https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=6c356878https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6c356878&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=6c356878&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/1.jpgFredagsarbejde i kantine12008001Dansk3Læse/ tale913220Køkkenmedhjælper18Hotel og restauration362303278vejle@work4all.nuvejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330081831Rasses Skovpølser søger KøkkenmedhjælperRobot Rasses Skovpølser er en moderne Gastro Grill beliggende i Skanderborg Skov.Vi er en restaurant i rivende udvikling både i og ude af huset, og har derfor brug for en køkkenmedhjælper, som brænder for faget. Vi søger en køkkenmedhjælper til at indgå i vores team med tiltrædelse hurtigst muligt Din profil : Du har køkkenerfaring fra tidligere jobs Du er ikke bange for at tage fat og er i fysisk god form Du går op i smag, udseende og kvalitet af maden Du er produktiv og har et godt overblik er vant til at have mange bolde i luften Du kan lide at have travlt Du har erfaring med kundebetjening og kan godt lide den personlige kontakt til gæsterne Du er en team-player og udadvendt Du prioriterer hygiejne, orden, egenkontrol, og det er naturlig del af din hverdag Du forstår og taler dansk, da kasseekspedition er en del af jobbeskrivelsen Din stilling: Kernen i dit arbejde vil være at stå for den daglige service i køkkenet på hos Rasses Skovpølser: Styring tilberedning af mad Åbning og lukning Indkøb samt kontrol af varer Oplæring af nye medarbejdere Rengøring og fastholdelse af Elite Smiley gennem en god egenkontrol Du er vores ansigt udadtil, og servicering af gæster herunder kassebetjening er en stor del af jobbet. Vi tilbyder dig et udfordrende job og et arbejdsklima præget af entusiasme, nysgerrighed og en stærk faglighed. ?Vi lægger vægt på at give vores medarbejdere gode vilkår og udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er en kombination af dag-, aften weekendvagter (fri hver 2. weekend). Der er tale om en deltids-fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Minimum 4. vagter pr. uge. Få et indtryk af Rasses på vores hjemmeside: www.rasses.dk Sådan søger du stillingen: Er du interesseret i stillingen, så send en ansøgning med relevante dokumenter (herunder straffeattest) samt vel lignende foto ?til hej@rasses.dk. Ansøgningsfrist er d. 25.09.2019 til tiltrædelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Hvis vi ikke har svaret på din henvendelse inden den 25.9.2019, så er du desværre ikke kommet i betragtning til jobbet.

Rasses Skovpølser er en moderne Gastro Grill beliggende i Skanderborg Skov.
Vi er en restaurant i rivende udvikling både i og ude af huset, og har derfor brug for en køkkenmedhjælper, som brænder for faget.

Vi søger en køkkenmedhjælper til at indgå i vores team med tiltrædelse hurtigst muligt

Din profil :

 • Du har køkkenerfaring fra tidligere jobs
 • Du er ikke bange for at tage fat og er i fysisk god form
 • Du går op i smag, udseende og kvalitet af maden
 • Du er produktiv og har et godt overblik; er vant til at have mange bolde i luften
 • Du kan lide at have travlt
 • Du har erfaring med kundebetjening og kan godt lide den personlige kontakt til gæsterne
 • Du er en team-player og udadvendt
 • Du prioriterer hygiejne, orden, egenkontrol, og det er naturlig del af din hverdag
 • Du forstår og taler dansk, da kasseekspedition er en del af jobbeskrivelsen

Din stilling:

Kernen i dit arbejde vil være at stå for den daglige service i køkkenet på hos Rasses Skovpølser:

 • Styring & tilberedning af mad
 • Åbning og lukning
 • Indkøb samt kontrol af varer
 • Oplæring af nye medarbejdere
 • Rengøring og fastholdelse af Elite Smiley gennem en god egenkontrol
 • Du er vores ansigt udadtil, og servicering af gæster herunder kassebetjening er en stor del af jobbet.

Vi tilbyder dig et udfordrende job og et arbejdsklima præget af entusiasme, nysgerrighed og en stærk faglighed. ?Vi lægger vægt på at give vores medarbejdere gode vilkår og udviklingsmuligheder.

Arbejdstiden er en kombination af dag-, aften & weekendvagter (fri hver 2. weekend). Der er tale om en deltids-fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Minimum 4. vagter pr. uge.

Få et indtryk af Rasses på vores hjemmeside: www.rasses.dk

Sådan søger du stillingen:

Er du interesseret i stillingen, så send en ansøgning med relevante dokumenter (herunder straffeattest) samt vel lignende foto ?til hej@rasses.dk.

Ansøgningsfrist er d. 25.09.2019 til tiltrædelse hurtigst muligt. Vi afholder samtaler løbende. Hvis vi ikke har svaret på din henvendelse inden den 25.9.2019, så er du desværre ikke kommet i betragtning til jobbet.

Skammeritz & GræmSkanderborg2019-09-02T00:00:002019-09-25T00:00:00
330082638Erfaren køkken/kantinemedarbejder søges til virksomhed i VejleRobot Vi søger én erfaren køkken kantinemedarbejder til større virksomhed i Vejle. Om stillingen: Vi søger for vores kunde i Vejle en erfaren køkken- og eller kantinemedarbejder. Virksomheden bespiser rigtig mange til hvert måltid hver dag. Der er tale om allround opgaver i et køkken, kold og varm tilberedning, kassebetjening, oprydning, opvask mv. Der vil være tale om en fast løsning for den rette. Der er alt fra 5,5 - 30 timer i ugen med ubegrænset sluttid. Der er tale om vagter på daghold, og 1 - 2 vagter på aftenhold. Om dig: - Du skal have erfaring fra køkken kantinemadlavning - Du er vant til at arbejde i stort køkken - Du er vant til stående arbejde - Du er kvalitetsbevidst omkring dit arbejde - Du behersker dansk på et rimeligt niveau - Et godt arbejdsklima er vigtigt for dig, hvorfor du gør dit for at bidrage hertil - Du er mødestabil - Du kan fremvise frisk straffeattest Hvis stillingen lyder interessant, bedes du oprette en profil via http: www.medarbejderne.axp.dk tabindex -1 hvorefter du vil blive kaldt ind til en samtale. Samtalen vil foregå i Vejle. Grundet persondataforordningen vil ansøgninger via email IKKE blive taget i betragtning, og vil blive slettet. Er du allerede oprettet i vores emnebank, så kontakt os gerne. Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sabrina Andergren på tlf.: 25 23 46 02 på hverdage mellem kl. 09:00 - 14:00. Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar- og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er en stærk aktør på det danske marked. Vi har mere end 15 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløsninger på stort set alle niveauer, og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager. Medarbejderne ApS er landsdækkende og er repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa, Herning, Ringsted og Høje Taastrup. Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste.

Vi søger én erfaren køkken/kantinemedarbejder til større virksomhed i Vejle. 

 

Om stillingen:

Vi søger for vores kunde i Vejle en erfaren køkken- og/eller kantinemedarbejder. Virksomheden bespiser rigtig mange til hvert måltid hver dag. Der er tale om allround opgaver i et køkken, kold og varm tilberedning, kassebetjening, oprydning, opvask mv.

Der vil være tale om en fast løsning for den rette. Der er alt fra 5,5 - 30 timer i ugen med ubegrænset sluttid.

Der er tale om vagter på daghold, og 1 - 2 vagter på aftenhold.  

 

Om dig:

- Du skal have erfaring fra køkken/kantinemadlavning

- Du er vant til at arbejde i stort køkken

- Du er vant til stående arbejde

- Du er kvalitetsbevidst omkring dit arbejde

- Du behersker dansk på et rimeligt niveau 

- Et godt arbejdsklima er vigtigt for dig, hvorfor du gør dit for at bidrage hertil

- Du er mødestabil 

- Du kan fremvise frisk straffeattest

 

Hvis stillingen lyder interessant, bedes du oprette en profil via http://www.medarbejderne.axp.dk" tabindex="-1 hvorefter du vil blive kaldt ind til en samtale. Samtalen vil foregå i Vejle.

Grundet persondataforordningen vil ansøgninger via email IKKE blive taget i betragtning, og vil blive slettet.

Er du allerede oprettet i vores emnebank, så kontakt os gerne.

Ved spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Sabrina Andergren på tlf.: 25 23 46 02 på hverdage mellem kl. 09:00 - 14:00.

 

Medarbejderne ApS er et veldrevet vikar- og rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard, er en stærk aktør på det danske marked. Vi har mere end 15 års erfaring med vikar- og rekrutteringsløsninger på stort set alle niveauer, og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.

Medarbejderne ApS er landsdækkende og er repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Hjørring, Middelfart, Odense, Aabenraa, Herning, Ringsted og Høje Taastrup.

Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største vikar- og rekrutteringsfirma, men at være det bedste.

Medarbejderne ApSVejle2019-09-02T00:00:002019-10-28T00:00:00
330090759Normals Hovedkvarter i Skanderborg søger medhjælper i kantinedriftenRobot Har du lyst til at arbejde som medhjælper i kantinedriften hos Normals Hovedkvarter i Skanderborg, så er det måske lige dig, vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan kontakte os via dette link: https: klapjob.dk Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt tilpasset mennesker med kognitive udfordringer. Ansøgere som ikke er i målgruppen vil ikke kunne forvente svar på deres henvendelse. Arbejdsopgaverne kan f.eks. være: Lettere køkkenarbejde Rengøring opvask Andre relevante forefaldende opgaver Du skal være: Motiveret for at arbejde med i kantinedriften Selv være i stand til at komme på arbejde Være engageret i dit arbejde Være pålidelig og stabil Være god til at holde orden Møde til tiden Stillingen er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere. Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest. Stillingen er slået op i samarbejde med Normals Hovedkvarter og KLAPjob og vil blive besat i samarbejde med KLAPjob s jobkonsulent.

Har du lyst til at arbejde som medhjælper i kantinedriften hos Normals Hovedkvarter i Skanderborg, så er det måske lige dig, vi har brug for.

Finder du jobbet interessant og spændende skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan kontakte os via dette link: https://klapjob.dk/

Det er en forudsætning for at komme i betragtning til jobbet at man er tilkendt førtidspension. Jobbet er særligt tilpasset mennesker med kognitive udfordringer. Ansøgere som ikke er i målgruppen vil ikke kunne forvente svar på deres henvendelse.

 

Arbejdsopgaverne kan f.eks. være:

 • Lettere køkkenarbejde
 • Rengøring/opvask 
 • Andre relevante forefaldende opgaver

 

Du skal være:

 • Motiveret for at arbejde med i kantinedriften
 • Selv være i stand til at komme på arbejde
 • Være engageret i dit arbejde
 • Være pålidelig og stabil
 • Være god til at holde orden
 • Møde til tiden

 

Stillingen er på deltid, og det ugentlige timetal og arbejdstiden aftales nærmere.

Før ansættelsen skal der fremvises straffeattest.

Stillingen er slået op i samarbejde med Normals Hovedkvarter og KLAPjob og vil blive besat i samarbejde med KLAPjob's jobkonsulent.

KLAPjobSkanderborg2019-09-16T00:00:002019-11-11T00:00:00
330091709Køkkenmedhjælper, gerne med kendskab til vietnamesisk køkkenRobot Til vores nye restaurant Mother s Streetfood søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me Mother s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fokus på de klassiske og autentiske smage fra Vietnam. OM STILLINGEN Vi søger en energifyldt medarbejder der har erfaring fra køkken eller rigtig gerne vil lære mere om det vietnamesiske køkken. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor vi går op i god kundeservice og godt arbejdsmiljø. Vi forventer: - At du har kendskab til de vietnamesiske specialiteter - Er pligtopfyldende og ansvarlig - Er stabil og servicemindet - Er fleksibel og lærenem. Kan du genkende dig selv i ovenstående værdier, så send os gerne en ansøgning på mail@mothers-streetfood.dk Arbejdsplads. Mother s Streetfood. Dæmningen 53 st. 7100 Vejle

Til vores nye restaurant Mother’s Streetfood søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me – Mother’s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fokus på de klassiske og autentiske smage fra Vietnam. 

 

OM STILLINGEN Vi søger en energifyldt medarbejder der har erfaring fra køkken eller rigtig gerne vil lære mere om det vietnamesiske køkken. Du vil blive en del af et professionelt team, hvor vi går op i god kundeservice og godt arbejdsmiljø.
Vi forventer:
- At du har kendskab til de vietnamesiske specialiteter
- Er pligtopfyldende og ansvarlig
- Er stabil og servicemindet
- Er fleksibel og lærenem.
Kan du genkende dig selv i ovenstående værdier, så send os gerne en ansøgning på mail@mothers-streetfood.dk

 

Arbejdsplads. 

Mother’s Streetfood. Dæmningen 53 st. 7100 Vejle

Me-Mother `s Street Food Vejle ApSVejle2019-09-18T00:00:002019-11-11T00:00:00
330092945Burger Shack Exxit 59 søger både fuldtid- og deltidsmedarbejdereRobot Burger Shack søger motiverede ansatte til ny afdeling ved Exxit 59 Vejle. Ser du dig selv om en der brænder for nye, sjove udfordringer og som er klar til at blive en del af et ungt og motiveret team af medarbejdere og som vil være med til at lave Danmarks Bedste Burgers? Så bliv en del af Burger Shack Teamet. Som ansat hos Burger Shack kommer dine primære arbejdsopgaver til at bestå i kundebetjening, madlavning og oprydning. Den ideelle kandidat har: Gode kommunikations- og samarbejdsevner Evnen til at kunne arbejde selvstændigt En smittende positivitet Enorm fokus på kundeservice motivationen til at knokle Fokus på hygiejne Behersker det danske sprog Vi tilbyder: Motiverede og dygtige kollegaer Et sjovt og ungt arbejdsmiljø Værdifuld erfaring Grundig oplæring Personalegoder Da det kommer til at være en spritny Burger Shack søger vi fuldtid- og deltidsansatte. Tøv derfor ikke med at send en ansøgning vores retning. Lyder dette som noget for dig, så send en ansøgning til dtctorvet@burgershack.dk, eventuelle spørgsmål vedr. stillingen bedes også sendes til samme mail.Vi glæder os meget til at høre fra jer!

Burger Shack søger motiverede ansatte til ny afdeling ved Exxit 59 Vejle. 

Ser du dig selv om en der brænder for nye, sjove udfordringer og som er klar til at blive en del af et ungt og motiveret team af medarbejdere og som vil være med til at lave Danmarks Bedste Burgers? Så bliv en del af Burger Shack Teamet.

Som ansat hos Burger Shack kommer dine primære arbejdsopgaver til at bestå i kundebetjening, madlavning og oprydning. 

Den ideelle kandidat har: 

 • Gode kommunikations- og samarbejdsevner 
 • Evnen til at kunne arbejde selvstændigt
 • En smittende positivitet 
 • Enorm fokus på kundeservice 
 • motivationen til at knokle 
 • Fokus på hygiejne 
 • Behersker det danske sprog

Vi tilbyder: 

 • Motiverede og dygtige kollegaer 
 • Et sjovt og ungt arbejdsmiljø
 • Værdifuld erfaring
 • Grundig oplæring 
 • Personalegoder 

Da det kommer til at være en spritny Burger Shack søger vi fuldtid- og deltidsansatte.
Tøv derfor ikke med at send en ansøgning vores retning. 

Lyder dette som noget for dig, så send en ansøgning til dtctorvet@burgershack.dk, eventuelle spørgsmål vedr. stillingen bedes også sendes til samme mail.

Vi glæder os meget til at høre fra jer! 

The Burger Shack Danmark ApSVejle2019-09-20T00:00:002019-10-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Rasses Skovpølser søger Køkkenmedhjælper

Skammeritz & Græm

Skanderborg
Rasses Skovpølser er en moderne Gastro Grill beliggende i Skanderborg Skov.Vi er en restaurant i rivende udvikling både i og ude af huset, og har derfor brug for en køkkenmedhjælper, som brænder for faget. Vi søger en køkkenmedhjælper til at indgå i...
Indrykket:2. september 2019
Udløbsdato:25. september 2019

Erfaren køkken/kantinemedarbejder søges til virksomhed i Vejle

Medarbejderne ApS

Vejle
Vi søger én erfaren køkken kantinemedarbejder til større virksomhed i Vejle. Om stillingen: Vi søger for vores kunde i Vejle en erfaren køkken- og eller kantinemedarbejder. Virksomheden bespiser rigtig mange til hvert måltid hver dag. Der er tale om...
Indrykket:2. september 2019
Udløbsdato:28. oktober 2019

Normals Hovedkvarter i Skanderborg søger medhjælper i kantinedriften

KLAPjob

Skanderborg
Har du lyst til at arbejde som medhjælper i kantinedriften hos Normals Hovedkvarter i Skanderborg, så er det måske lige dig, vi har brug for. Finder du jobbet interessant og spændende skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan kontakte os via dett...
Indrykket:16. september 2019
Udløbsdato:11. november 2019

Køkkenmedhjælper, gerne med kendskab til vietnamesisk køkken

Me-Mother `s Street Food Vejle ApS

Vejle
Til vores nye restaurant Mother s Streetfood søger vi en dygtig og frisk køkkenmedhjælper der vil gøre sit bedste for, at vores gæster får en unik madoplevelse. OM OS Me Mother s Street Food er et autentisk vietnamesisk gadekøkken koncept. Vi har fo...
Indrykket:18. september 2019
Udløbsdato:11. november 2019

Burger Shack Exxit 59 søger både fuldtid- og deltidsmedarbejdere

The Burger Shack Danmark ApS

Vejle
Burger Shack søger motiverede ansatte til ny afdeling ved Exxit 59 Vejle. Ser du dig selv om en der brænder for nye, sjove udfordringer og som er klar til at blive en del af et ungt og motiveret team af medarbejdere og som vil være med til at lave D...
Indrykket:20. september 2019
Udløbsdato:31. oktober 2019