Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fredericia Realskole søger sproglærer

Fredericia Realskole søger sproglærer

– Skal du med på holdet?

Vi har brug for en dygtig tysk- og engelsklærer, som sammen med os vil lave god skole med fokus på læring, nysgerrighed og god trivsel.

Du er lærer med stort L

Du trives i lærerjobbet og er glad for at undervise. Du er fagligt dygtig, og du er engageret i fagene og i eleverne. Du kan ”smitte” eleverne med din glæde, og du kan lede elevernes læreprocesser gennem kompetent og motiverende undervisning. Aktivt samarbejde og videndeling med skolens øvrige personale og ledelse er for dig en naturlig del af lærerjobbet.

Fredericia Realskole er en fri grundskole med ca. 550 elever fordelt på to spor fra børnehaveklasse til 4. klasse og 3 spor fra 5. til 9. klasse.  Klassekvotienten er på 20 til og med 4. klasse, 22 fra 5. klasse og 24 i 7.-9. klasse. Skolen har egen SFO for elever i 0.-3. klasse.

På Fredericia Realskole vægter vi fagligheden højt. Børn og voksne omgås hinanden med gensidig respekt, og trivslen er god hos såvel elever som ansatte.

Med afsæt i Fredericia Realskoles værdier: Faglighed, Ansvarlighed, Gensidig respekt, Engagement og Fællesskabsorientering arbejder vi sammen om at opfylde Fredericia Realskoles vision:

Med rødder i skolens traditioner

danner vi i fællesskab

nysgerrige og dygtige børn og unge, som tør.

Vores elever i 4.-9. klasse arbejder på egne medbragte iPads/bærbare computere. Til eleverne i 0.-3. klasse har vi iPads i klassesæt.

Lærernes arbejdstid er fleksibelt tilrettelagt med eftermiddage mandag/onsdag til mødevirksomhed, samarbejde og fælles forberedelse på skolen samt en del tid til individuel forberedelse og fordybelse, hvor den enkelte lærer kan vælge at arbejde på skolen eller hjemme. I skoleåret 2020/21 gennemgår skolens lærere et fælles kompetenceudviklingsforløb i teknologiforståelse.  Vi har en velfungerende mentorordning for nyansatte.

Stillingen, som er en fuldtidsstilling med fastansættelse, er ledig fra den 1. november 2020. Stillingen ønskes besat snarest muligt derefter.

Stillingen indeholder:

  • Engelsk på 1.-3.-5.-7.-8. og 9. klassetrin
  • Tysk på 8. og 9. klassetrin

På sigt vil det være rigtig fint, hvis vores nye kollega kan indgå som dansk- og klasselærer.

Lyder stillingen som noget for dig, så send os en ansøgning. Fortæl os om dig selv og hvad du kan tilbyde som lærer på vores skole – også de kompetencer, som ikke er nævnt ovenfor.

Læs mere om skolen på www.fredericia-realskole.dkUnder fanen ”Selvevaluering” finder du en grundig beskrivelse af, hvordan vi ser os selv som skole.

Har du spørgsmål til stillingerne, så ring og få en snak med Skoleleder Pernille Aarøe Petersen eller Viceskoleleder Anne Højgaard Kristensen på skolens telefon 75 92 07 20.

Tiltrædelse: 1. november 2020 eller snarest muligt derefter.

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Ansøgningsfrist: Søndag den 18. oktober 2020.

Ansættelsessamtaler finder sted i uge 44.

Ansøgning vedlagt cv og eksamensbevis sendes til Fredericia Realskole på: FR@FRUV.DK


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.