Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Freelance database


Vi er hele tiden interesseret i at komme i kontakt med freelancere inden for it, projektledelse, mekanik, el/automation, SW/HW og andre der kan bidrage til at løse projekter hos vores kunder.

Konsulentbranchen er under forandring. Det kan være svært for en "ensom cowboy" at blive koblet på projekter i de store virksomheder, da de ofte arbejder med godkendte leverandører. Uni Consulting og vores samarbejdspartnere er godkendt hos langt de fleste af de store virksomheder i Danmark og har et netværk, der rækker ud til virksomheder i hele verdenen. Du bliver en del af et stort netværk af, der løser projekter hos store og små virksomheder og som alle er vigtige for vores kunder. Derfor er det vigtigt at vi sammen er gode til at kommunikere og forventningsafstemmer for at få den bedste løsning og et forløb, der giver kunden lyst til at vende tilbage.

Du bliver en del af et netværk, vi bruger aktivt og hele tiden udvikler og optimerer.

Vi ved det kan være svært, da det jo afhænger af så meget, men du må gerne skrive dit prisniveau i kommentarfeltet.

Varighed, omfang, geografi etc., er meget varierende, men udføres oftest med en daglig gang hos vores kunder. Dog med en stor fleksibilitet, så du også kan familie og fritid til at gå op med en travl arbejdsdag.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her