Freelance teambuilding-instruktører søges til kursus- og konferencevirksomhed

Business College Syd søger freelance teambuildere til skolens kursusafdeling i Mommark, idet vi oplever stor interesse for vores teambuilding og events.

Business College Syd er en stor sønderjysk uddannelsesinstitution med en travl kursusafdeling, hvor vi bl.a. afholder firmaevents og teambuilding for virksomheder fra hele Danmark. Skolen ligger i Mommark uden for Sønderborg på en stor parklignende grund ned til Lillebælt.

Om jobbet
Din primære opgave vil være at klargøre, afvikle og afslutte arrangementer for kunder på kursuscenteret i Mommark. Arrangementerne kan fx være high rope, teambuildingsøvelser i parken, i skoven eller på vandet. Alt efter arrangementets størrelse har du nogen gange selv ansvaret for arrangementet, og andre gange arbejder du sammen med andre i et team. Højsæson er forår og efterår. Arrangementerne ligger alle ugens 7 dage, både dag og aften. Skolen står for oplæring af teambuildere ift. de forskellige aktiviteter samt relevante certifikater. Du bestemmer selv, hvilke arrangementer du vil byde ind på at afvikle.

Du kan læse mere på Business College Syds hjemmeside.

Krav til ansøgere
Du er den ideelle kandidat, når du opfylder nedenstående krav. Skriv gerne i din ansøgning, hvordan du matcher disse krav:

  • Du er udadvendt, imødekommende, har god fysik og et smittende godt humør.
  • Du er engageret, ansvarsbevidst og klar på at give den en skalle, selvom det har været en lang dag.
  • Du har relevant erfaring fra undervisning.
  • Du har et fleksibelt studie- eller arbejdsliv.
  • Det er praktisk at være bosiddende i Syd- og Sønderjylland.

 

Om os
Mommark er Business College Syds landsdækkende kostskole og kursusafdeling. Virksomheder fra hele Danmark, Grønland og Færøerne sender deres elever på kurser og skoleophold i Mommark. Skolen er specialiseret i at tilbyde kædevirksomheder og brancher skræddersyede elevuddannelser og efteruddannelse. Dagligdagen på Mommark bærer præg af, at elever og kursister spiser, bor og har deres fritid på skolen, hvilket giver stedet et hjemligt og familiært præg, hvor de ansatte har en vigtig rolle i forhold til at skabe et godt miljø. Vi er UNESCO Verdensmålsskole og er optaget af, hvordan bæredygtig og god forretning kan gå hånd i hånd.

Formalia
Ansættelse sker i henhold til ansættelsesvilkår indgået mellem Finansministeriet og den relevante organisation. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til teambuilding- og eventansvarlig Sune Roed Andersen på mail sra@bcsyd.dk eller på mobil 29 45 03 93.

Vi beder dig om at sende en kort motiveret ansøgning, samt dit cv til jh@bcsyd.dk. Ansøgningsfristen er 1. februar 2021, men vi indkalder løbende til samtale, så kontakt os gerne hurtigst muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.