Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Freelance undervisere

VUC Vest – Erhverv søger engagerede freelance undervisere i FVU dansk/dsa,
it engelsk og samarbejde og kommunikation. 
 
VUC Vest mærker en øget efterspørgsel fra virksomheder på undervisning i bl.a. FVU, dansk som andet sprog, samarbejde og kommunikation og engelsk. 
 
Vi søger derfor freelance undervisere, som brænder for at undervise motiverede medarbejdere fra virksomheder, enten på arbejdspladsen eller på et af vores VUC’er i VUC Vest´s dækningsområde. Det vil være en fordel, hvis du har indsigt i virksomheders organisering og produktion. 
 
Det er vigtigt, at du har drive, et højt engagement, en høj faglighed og er god til at motivere. Du har det godt med forskellige undervisningsopgaver på forskellige tidspunkter, da også sen eftermiddags- og aftenarbejde kan forekomme. 
 
For dig er det en selvfølge at sætte it i spil i undervisningen. 
 
Vi forventer, du har formelle og faglige kompetencer inden for det/de undervisningsområder, du gerne vil undervise i. 
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med vores Uddannelseskonsulent og leder inden for VUC Erhverv i de konkrete opgaver. Vi prioriterer, at underviseren får kendskab til virksomheden og medarbejderne inden undervisningsstart. 
 
VUC Vest er en arbejdsplads, hvor vi alle involverer os i de forskelligartede opgaver og stiller krav til hinanden. Vi er en velfungerende arbejdsplads med glade og positive medarbejdere, som altid er parate til at hjælpe. 
 
Ansøgning med relevant dokumentation skal sendes til vores rekrutteringssystem på www.vucvest.dk, www.jobnet. dk eller via dette link: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1432&ProjectId=143600&DepartmentId=18956&SkipAdvertisement=true 
 
Du kan kontakte Nina Gejl 29221340/76121724 for nærmere oplysninger.
Alternativt kan du kontakte Mark Bailey 27880689/76121735 
 
Vi vil løbende behandle ansøgninger. 
 
Du kan også læse mere om os på www.vucvest.dk 
 
 
______________________________________________________________________________ 
VUC Vest har 887 årskursister (2017) fordelt på HF, Almen Voksenuddannelse (AVU), Forberedende Voksenundervisning (FVU), Ordblindeundervisning (OBU) og GS (Gymnasial Supplering). Skolen har oplevet en kraftig vækst siden 2010. Skolen har 130 kompetente og motiverede medarbejdere og er en attraktiv arbejdsplads, der gennem de senere år har været i stand til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her