Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Freeway søger en erfaren SEO-specialist

Vi leder efter en datadrevet og passioneret SEO-specialist, der er klar til at tage ansvar og skabe resultater med vores organiske trafik.

Arbejdsopgaver
Din primære arbejdsopgave vi være SEO-optimering af Plusbog.dk, Dating.dk, Roomservice.dk, Avisen.dk samt Freepay.dk. Din vigtigste opgave bliver at skabe synlighed, trafik og profit på alle vores sites og være på forkant med trends og algoritme opdateringer. Du skal løfte det eksisterende niveau og drive udviklingen fremadrettet. Vi har generelt haft for lidt fokus på SEO de sidste år, hvorfor der ligger et stort potentiale.

Opgaver:
• Identificering af vigtigste søgeord i samarbejde med marketingchefen
• Analyse af nuværende performance samt potentiale og efterfølgende eksekvering på de enkelte sites
• Gennemgang, evaluering og løbende optimering af speed, mobilvenlighed, teknisk SEO, kvalitetsindhold, linkbuilding (outreach og sikring af intern linkstruktur) samt konkurrence
• Tracking, opfølgning og rapportering af resultater via udvalgte KPI’er
• Løbende vidensdeling til hele organisationen omkring f.eks. Googles krav og ændringer
• …og meget mere. Du er eksperten ?

Herudover vil der også være mulighed for at rådgive og være udførende i SEO arbejdet for resten af koncernens brands.

Vi leder efter
Du bliver vores inhouse SEO Ninja og du skal derfor have minimum 3-5 års hands-on erfaring med eksekvering af underliggende SEO-discipliner. Du har arbejdet med SEO på et operationelt, taktisk og strategisk niveau i lignende stillinger eller ved bureau. Du vil selvfølgelig få hjælp fra kollegaer i udviklings- og marketingteamet til ændringer på sitet og f.eks. tekstforfatning – men du tager ansvaret og driver processen.

Erfaring med Affiliate marketing er et stort plus.

Du arbejder analytisk og er god til at prioritere og strukturere dit arbejde. Du stræber efter at blive bedre hver dag - både personligt og fagligt. Det er vigtigt, at du har et kommercielt mindset, når du løser dine opgaver, så vi sikrer synergien mellem SEO og resten af forretningen.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et job med stort ansvar, spændende udfordringer og mulighed for at udvikle sig. Du kommer til at indgå i et marketingteam bestående af 10 kolleager med vidt forskellige baggrunde og ansvarsområder. Du rapporterer direkte til marketingchefen.
På kontoret, som er Freeways hovedkvarter i Viborg, sidder vi i alt ca. 25 mand som udover marketingteamet bl.a. består af en udviklingsafdeling og økonomiafdeling. Herudover har vi kolleager og kontorer i København, som du helt naturligt også vil have kontakt med. Jobbet er et fuldtidsjob som er karakteriseret ved frihed under ansvar samt løn efter kvalifikationer.

Tiltrædelse snarest muligt.

Send dit CV og ansøgning til thomas@freeway.dk
I selve ansøgningen må du genre lægge vægt på de resultater du har skabt og du må meget gerne lave en videoansøgning. Husk at mærke din e-mail ”SEO-specialist”. Der holdes løbende samtaler, hvorfor du opfordres til at sende din ansøgning snarest muligt, for at være sikker på at komme i betragtning.
Til Bureauer: Vi leder efter en intern ressource, så undlad venligst at sende tilbud på denne mail.

Om Freeway:
Freeway-koncernen ejer og driver over 30 forskellige internet-baserede virksomheder og er bl.a. kendt for Dating.dk, Lejebolig.dk, Betterstudents.dk, Avisen.dk, Roomservice.dk, Salesstyling.dk og mange flere. Vi har de seneste år investeret i nye virksomheder via bl.a. Løvens Hule på DR1 samtidig med at vi konstant udvikler nye forretningsmodeller internt.
Vi har en ung gennemsnitsalder, en flad og dynamisk organisationsstruktur og en uformel omgangstone. Vi har det sjovt mens vi udvikler os og skaber resultater for Freeway.
Vi ser frem til at høre fra dig!

Se mere på www.freeway.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.