Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Freja Skolen søger tilkaldevikarer

Vi søger tilkaldevirkarer til varetagelse af undervisning ved sygefravær for vores lærere.

Pædagogisk/undervisningsmæssig erfaring vil være en fordel; men tøv endelig ikke med at søge, hvis du kan se dig i selv i vores pædagogiske og undervisningsmæssige værdigrundlag.

Freja Skolen er en Rudolf Steiner-skole; vi ligger i St. Merløse på Midtsjælland. Skolen har sit eget trinbræt med gode togforbindelser fra Slagelse og Tølløse.

 

Freja Skolen – pædagogisk grundlag og vision

Det pædagogiske grundlag for undervisningen på skolen, har sit afsæt i antrposofien, som betyder visdom om mennesket. Undervisningen bygger på en helhedsopfattelse af menneskets natur og udvikling – sammenspillet mellem ånd og hånd. Ud over tilegnelse af kundskaber skal skolen give næring til fantasi og vilje. Derfor skal undervisningen tale til hele mennesket og gribes an i forhold til børnenes alder. Undervisningen er ofte inspireret af årstiden. Årets rytme markeres ved en række tilbagevendende årstidsfester, som børn, lærere og forældre i fællesskab forbereder og deltager sammen om. I tæt samarbejde med eleverne og deres familier skaber skolen et trygt og udviklende bindeled for den enkelte elevs vej fra det lille fællesskab i familien til det større fællesskab i skolen og samfundet.

Freja Skolen er en eksamensfri og karakterfri skole:

https://freja-skolen.dk/paedagogik/

 

Send din ansøgning til: leder@freja-skolen.dk

 

 

 

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.