Gem job

Fremtidens Grafiske produktionsmedarbejdere søges

Trænger du til nye udfordringer? Har du lysten til at være en del af den fortsatte vækst og udvikling i vores succesfulde virksomhed? Så er du måske en af de nye produktionsmedarbejdere, vi søger til vores fabrik i Stevnstrup.


Hvad er indholdet i jobbet?
Vi er en Grafisk produktionsvirksomhed og søger medarbejdere til betjening af vores digitale printmaskiner og flexo trykmaskiner.
Jobbet er normalt meget selvstændigt, hvor du selv står for at tilrettelægge og overvåge produktionen af grafiske produktionsopgaver, men samtidigt bliver du en del af et inspirerende team med gode arbejdskollegaer.


Der vil alt andet lige være gode muligheder for langsigtet beskæftigelse, da vi er en virksomhed i fortsat vækst.


Hvilke kvalifikationer bør jeg have for at søge stillingen?
Betjening af trykmaskiner kræver at du enten allerede er uddannet Grafisk tekniker eller er villig til at uddanne dig til at blive dette.

Se mere om uddannelsen her:
https://www.ug.dk/uddannelser/erhvervsuddannelser/teknologibyggeriogtransport/grafisk-tekniker


Vi tilbyder attraktiv lønpakke og sundhedsforsikring. Der er pt gunstige vilkår for ansættelse som voksenlærling, som lønmæssigt er betydeligt bedre end ”traditionelle” vilkår for alm lærlinge.
Derudover er det væsentligt, at du er villig til skifteholdsarbejde – enten i form af dag/aften skift – alternativt på fast aften- eller natskift.


Hvordan søger jeg stillingen?
Tiltrædelse snarest muligt. Send din ansøgning til job@limolabels.dk. Vi behandler ansøgninger løbende. Alle henvendelser behandles fortroligt.


OM LIMO LABELS
Limo Labels er den største privatejede etiketproducent i Danmark og blandt de største og førende etiketproducenter i Skandinavien. Vi er 135 ansatte og har en omsætning på over kr. 200 mio. Vi har 2 produktionsenheder - vores hovedkontor i Stevnstrup og en filial i Birkerød. Vores vision er at være Skandinaviens mest attraktive samarbejdspartner indenfor etiketløsninger til det europæiske marked. Læs mere på vores hjemmeside www.limolabels.dk


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.