Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

"Fremtidens jobformidler" - Kontorelev til administrationsområdet med beskæftigelse som fokus

Kunne du tænke dig at blive en del af en stor og dynamisk organisation hvor tillid og ansvar går hånd i hånd? Så er du måske den kommende elev i Odsherred Kommunes Center for Job & Ydelser pr. 1. september 2021.

Du får en alsidig uddannelse med speciale i offentlig administration med beskæftigelse som fokus i Organisation for Job & Ydelser. Vi lægger vægt på, at du udviser interesse for administrative opgaver, brænder for den borgerrettede kontakt, og er klar til at tage et medansvar for dit uddannelsesforløb. Uddannelsen er som udgangspunkt 2-årig, hvor du i hele perioden er i praktik i Job og Ydelser. Du vil få mulighed for at komme rundt i alle spor i centeret og vil få kompetencer indenfor både administration, ydelser og sagsbehandling med direkte borgerkontakt.

Adgangskrav for at komme i betragtning som elev er gennemført EUX Business (kontor) eller HHX. Hvis du har gennemført en HF, HTX eller STX skal denne være suppleret med et 5 ugers EUS grundforløb. Ansøgere over 25 år bedes vedlægge et realkompetencebevis fra en erhvervsskole.

Skoleforløbene foregår på Niels Brock i København, og der er mulighed for at bo på skolehjem i skoleperioderne.

Du kan få flere informationer ved at læse vores elevpolitik på http://www.odsherred.dk/borger/unge/uddannelse-og-job/elev-i-odsherred-kommune

Send en motiveret ansøgning og relevant dokumentation for opfyldelse af adgangskrav via linket "søg stillingen" på kommunens hjemmeside.

Ansættelsessamtaler foregår i uge 18.

Odsherred Kommune opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.