Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisk hjælper til døgnvagter hos 15-årig dreng

Er du en erfaren hjælper med lyst til én månedlig døgnvagt? Er du en frisk og aktiv type, der er klar på ture ud af huset? Så er det måske dig, vi søger.

Du hjælper med alle plejeopgaver og er frisk på ture ud i det blå
I Helsingør bor en 15-årig ung mand med sin familie. Han har brug for dig, der vil være hans hjælper et døgn om måneden. Han har brug for hjælp til stort set alt, herunder personlige pleje. Han er nemlig bundet til en kørestol. Han er spastiker (cerebral parese) og lider under epileptiske anfald. Han får medicin ved anfald, som du skal give ham. Han har også et mentalt udviklingshandicap og har intet verbalt sprog.

Den unge mand er glad for at komme ud på ture. Både med bil og på hans handicapcykel. Det er du naturligvis frisk på.

Arbejdstid
Du er sammen med den unge mand 1 weekenddag (altid placeret i ulige uger) om måneden. Vagterne er af 24 timers varighed og løber fra kl. 16 til 16. Fra kl. 00-06 er du sovende nattevagt, men står til rådighed, hvis den unge mand får brug for dig i løbet af natten. Fx hvis han får anfald eller skal vendes. I dette tidsrum får du rådighedsløn. Dog får du løn, hvis du bliver tilkaldt. 

Du har erfaring med plejeopgaver
Du har erfaring med at give personlig pleje. Derudover kan du håndtere både gulv- og loftlift. Har du også erfaring med at give sondemad via Mic-Key-sonde, er det en fordel.
Vi ser også gerne, at du har kørekort og har erfaring med epilepsi.

Du er aldrig alene
Du får nemlig en fast rådgiver, som du altid kan søge råd og vejledning hos. Så selvom du ikke omgiver dig med kolleger, når du er på job, har du altid DUOS med dig.

Hos os kan du være sikker på, at der er ordnede forhold. Vi tilbyder løn og pension efter overenskomst samt ansvars- og arbejdsskadeforsikring. Du udvikler dig både personligt og fagligt hver dag, du er på job. Det kan du slet ikke undgå, når du er sammen med mennesker.

Kan du se dig selv i jobbet?
Så tøv ikke - send en ansøgning hurtigst muligt via ansøgningslinket nedenfor. Husk, at du skal være logget ind på din profil for at søge. Finder vi dig relevant til stillingen, ringer vi til dig. Uanset hvad så får du svar på din ansøgning så hurtigt som muligt. Vi håber dog på din tålmodighed, hvis det trækker lidt ud. Det er vigtigt for os, at vi får lavet det helt rette match mellem borgeren og hjælperen.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rådgiver Pernille Sichlau eller rekrutteringskonsulent Sabrina Veng Stæhr. Begge på telefon 36 34 79 00.

Vi er mennesker, der hjælper mennesker
DUOS hjælper mennesker i hverdagen og understøtter dem i svære situationer. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at vi skal sætte borgeren i centrum og opbygge tillid, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.