Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisk kollega søges til fiskeafdelingen i inco Aarhus

Kan du lide det friske og dynamiske miljø omkring en fiskeafdeling samt glade kollegaer, og kan du vejlede og servicere så vores kunder er glade? Så er du den medarbejder vi står og mangler!

Bliv en del af Inco Aarhus

Du bliver en del af et 7000 kvm. stort engrossupermarked med 15.000 forskellige varenumre i alle varegrupper. Vi er ca. 60 medarbejdere og benytter leverandører fra hele verden, hvilket betyder, at vi kan skaffe alle typer, varer inden for 48 timer. Vi har opbygget markedets største ferskvareprofil, herunder fiskeafdelingen, som du bliver en del af.

Du hjælper kunderne og tager ansvar for driften

Din dag starter med at gøre salgs området klar med dagens varer. Her fra rådgiver og servicerer du vores erhvervskunder, der typisk kommer fra restaurations-, hotel- og cafébranchen.

Har du lyst til at udvikle dig i en fiskeafdeling?

Der er mange indgange til denne stilling. Du kan have arbejdet i en fiskehandel, arbejdet som kok, slagter eller en anden relateret stilling. Det vigtigste er dog, at du kan lide det fysiske og kolde arbejde, har lyst til og få en dyb indsigt med fiskebranchen, samt brænder for at handle med kunder og leverandører fra hele verden.

Du arbejder sammen med dygtige kolleger

Sammen med dine kollegaer får du mulighed for at arbejde med mange typer opgaver i løbet af dagen. Du har kontakt med stort set alle i varehuset, da der er et bredt samarbejde omkring kunder og produkter.

Arbejdstider

Dine arbejdsdage lægger typisk hverdage mellem kl. 08:15 og 16:15, men de kan variere og fordele sig i tidsrummet kl. 05:00 og 16:15 Der er weekend arbejde hver 4 uge hvor du skal arbejde både lørdag og søndag. Arbejder du lørdag og søndag mellem kl. 06:00 og 14:00, får du til gengæld fri i løbet af ugen, så du altid arbejder efter en 37 timers uge. Du får en fast løn med tillæg ved overarbejde/natarbejde og weekendtillæg. Samt pension og andre goder.

Lyder det som noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt til inco C&C Aarhus på job@incoarh.dk.

CC gerne jss@incoarh.dk. Ved spørgsmål til stillingen kan du kontakte salgsleder Jan Søvsø Staunsbjerg på 25 18 30 01.

 

Du kan læse mere om os her: www.inco.dk.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.