Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisk kontorassistent

 

Jysk Vikarservice søger en dygtig personalekonsulent til vores booking afdeling i Horsens, hvorfra vi servicerer en lang række store og små virksomheder. Stillingen er et vikariat med mulighed for fastansættelse.

Du vil blive en del af et engageret team på en meget dynamisk arbejdsplads med glade kollegaer, loyale kunder og tilfredse medarbejdere.

 

Jobbeskrivelse:
Din fornemste opgave vil være rekruttering af personale til diverse jobs hos vores kunder, samt gennem troværdighed og ordholdenhed at skabe den gode og behovsafdækkende dialog både med kunden og vores vikar, samt at skabe merværdi for kunderne i form af god service og fleksibel bemanding.

Din base vil være på vores kontor i Horsens, hvor fra vi service hele Danmark. Arbejdstiderne ligger om aftenen, samt ca. hver 4. weekend.

 

Om dig:
Det er ikke så afgørende, hvilken baggrund du har, men vi forventer, at du er administrativt stærk, menneskekender, udadvendt og kan have mange bolde i luften på en gang.

Du tænker og arbejder selvstændigt og trives med en tæt sparring i dit team. Du arbejder effektivt, struktureret og proaktivt med dine opgaver.

Din vilje, dit engagement og din positive indstilling gælder både overfor dine kunder, medarbejderne og dine kollegaer. Du er af natur løsningsorienteret og arbejder altid for at skabe de bedste muligheder både for kunder og medarbejdere.

 

Til dine kvalifikationer hører derudover:
• Flydende engelsk
• Microsoft Office-pakken
• Evnen til målrettet at løse og lukke en opgave
• At du kan bevare overblikket, når det går rigtig stærkt

 

Ansøgning:
Vil du være med til at præge en spændende fremtid og være en del af et engageret team hos Jysk Vikarservice, så send din ansøgning til følgende mailadresse: fulton@jvs.dk

Ansættelsestidspunkt gerne snarest muligt.  Vi behandler ansøgninger løbende og stillinger kan derfor blive besat inden ansøgningsfristens udløb.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her