Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisk kontormedhjælper søges til ung virksomhed

Virksomheden:

 

HornskovVindberg er et af Danmarks største inkassobureauer, og er en virksomhed i voldsom vækst. Vi er beliggende Vestergade 18E, 1456 København K., kun 2 minutters gang fra Rådhuspladsen. Vi søger en juridisk konsulent, der vil indgå i vores juridiske afdeling, bestående af i alt 5 medarbejdere.

 

Beskrivelse af Arbejdsopgaverne:

 

Sagsbehandling, oprettelse af betalingspåkrav samt fogedrekvisitioner. Afholdelse af telefoniske fogedmøder, korrespondance med retten, klienter og debitorer. Behandling af indgående mails fra kreditorer, debitorer samt 3. parter.

 

Personlige kvalifikationer:

  • Ansvarsbevidst
  • Fuld af gå på mod
  • Har en indstilling om altid at komme i mål med opgaverne
  • Frisk, åben og imødekommende
  • Robust og tålmodig

 

Hornskovvindberg er en meget ung virksomhed, vi lægger derfor stor vægt på, at du har en udadvendt personlighed.  Der er altid fart over feltet og der er aldrig 2 dage der er ens. Engang imellem præsenteres man for udfordringer med meget kort varsel. Man skal derfor trives i et livligt arbejdsmiljø og være i stand til at holde hovedet køligt under pres. Der er periodevis meget travlt, hvorfor man ikke skal være bange for at arbejde over. Til gengæld vil der så være perioder med tidligere fri.

Der er et godt sammenhold mellem de ansatte hos Hornskovvindberg og der er tit sociale arrangementer, hvor kollegaer kan mødes efter fyraften. Der er derfor god mulighed for at udvikle sig personligt, såvel som på det faglige plan. 

 

Arbejdstider

 

Mandag til onsdag fra 8.00-16.00

 

Torsdag fra 8.00-17.00

 

Fredag fra 8.00-15.30

 

Er det noget for dig?

 

Hvis ovenstående har din interesse, så fremsend dit CV og motiverede ansøgning til Teamleder Anja Hansen på mail: ah@hornskovvindberg.dk

 

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anja Hansen på tlf. 44 22 40 00.

 

Ansøgningsfristen er d. 16. februar 2018. Vi afholder samtaler løbende, så indsend din ansøgning hurtigst muligt. Såfremt vi finder den rette kandidat inden fristens udløb, vil stillingsopslaget blive fjernet.

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Da vi får rigtig mange ansøgninger, har vi desværre ikke mulighed for at besvare alle. Så hører du ikke fra os er stillingen besat til anden side. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her