Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisk personlig hjælper til ung pige midt i trediverne

Jeg er en glad ,frisk og velfungerende pige, der har brug for hjælp

efter arbejde og i weekender. Hjælpen består af praktiske gøremål

og deltagelse i sociale sammenhænge.

Jeg er spastiker, kørestolsbruger, hører og forstår alt.  Jeg kommunikerer

ved tegnsprog, sms og mails.

Jeg forestiller mig, at du får 1 - 2 vagter om ugen svarende til i gennemsnit 8 timer pr. uge.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329819712Phoenix-0fdcd15512018-05-26T00:00:00Frisk personlig hjælper til ung pige midt i trediverne

Jeg er en glad ,frisk og velfungerende pige, der har brug for hjælp

efter arbejde og i weekender. Hjælpen består af praktiske gøremål

og deltagelse i sociale sammenhænge.

Jeg er spastiker, kørestolsbruger, hører og forstår alt.  Jeg kommunikerer

ved tegnsprog, sms og mails.

Jeg forestiller mig, at du får 1 - 2 vagter om ugen svarende til i gennemsnit 8 timer pr. uge.

2018-07-08T20:50:07.797 Jeg er en glad ,frisk og velfungerende pige, der har brug for hjælp efter arbejde og i weekender. Hjælpen består af praktiske gøremål og deltagelse i sociale sammenhænge. Jeg er spastiker, kørestolsbruger, hører og forstår alt. Jeg kommunikerer ved tegnsprog, sms og mails. Jeg forestiller mig, at du får 1 - 2 vagter om ugen svarende til i gennemsnit 8 timer pr. uge.11Jobnet0fdcd155100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-20T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandSyd- og SønderjyllandKolding3269095BPA-Didde Marie Lauridsen11Ottosgade 16000KoldingDKDanmark0
didl@ramboll.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid46Permanent578551JobNet48302381000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0fdcd155https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=0fdcd155https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0fdcd155&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=0fdcd155&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Social_og_sundhed/Pleje_og_omsorg/2.jpgBrænder du for at blive Handicaphjælper?12008011Dansk3Læse/ tale513212Handicaphjælper10Sundhed77Pleje og omsorg355221858Didde Lauridsendidl@ramboll.dkDKDanmarkDKDanmark329941840Handicaphjælper søges - deltidRobot Handicaphjælper søges deltid Om jobbet: Jeg søger en handicaphjælper. Arbejdstiden er tirsdag eller torsdage kl.13.00-18.00. Jobbet er velegnet som supplement til anden beskæftigelse eller uddannelse. Dit job vil være, at hjælpe mig med de praktiske opgaver, som jeg ikke kan udføre. Arbejdet er f.eks. rengøring, indkøb, forberede og lave mad samt ledsager opgaver. Ansættelse sker gennem DUOS. Om mig: Jeg har en kortere videregående uddannelse og et positivt livssyn og har humor. Jeg er engageret i tingene omkring mig og er handicappolitisk aktiv. Jeg er en kvinde på 56 år, kørestolsbruger og allergiker. Mit hjem er derfor røg- og parfume-fri-zone. Jeg har haft hjælpeordning siden 1989 og fokuserer på godt arbejdsmiljø og trivsel i jobbet. Jeg bor i den sydlige del af Kolding. Dine kvalifikationer: Jeg forventer, at du respektere mine værdier og normer. Du er: Ansvarsbevidst, har overblik, ordenssans og er serviceorienteret god til at modtage instruktion og god til at huske rutine opgaver god til at arbejde i en struktureret arbejdsdag, som er indrettet efter mine behov fysisk og psykisk robust effektiv til køkken arbejde og rengøring ikke bruger parfume dagligt og at du kommunikere problemfrit på dansk, samt har kørekort. Ansøgere der er mindst 170 cm høj foretrækkes. Ansøgning: Send ansøgning på dansk, hvor du fortæller hvorfor du vil være handicaphjælper og hvad dine kvalifikationer er. Husk at oplyse navn, adresse og tlf.nr. Ansøgningsfristen er d. 28. januar. Tiltrædelse efter aftale i februar. Se evt. også stillingsopslaget på www.duos.dk, annoncenummer 87121 . Stillingerne ønskes besat snarest muligt med tiltrædelse efter aftale.

Handicaphjælper søges – deltid

 

 

Om jobbet:

 

Jeg søger en handicaphjælper. Arbejdstiden er tirsdag eller torsdage kl.13.00-18.00.

 

Jobbet er velegnet som supplement til anden beskæftigelse eller uddannelse.

Dit job vil være, at hjælpe mig med de praktiske opgaver, som jeg ikke kan udføre. Arbejdet er f.eks. rengøring, indkøb, forberede og lave mad samt ledsager opgaver.

Ansættelse sker gennem DUOS.

 

Om mig:

 

Jeg har en kortere videregående uddannelse og et positivt livssyn og har humor.

Jeg er engageret i tingene omkring mig og er handicappolitisk aktiv.

Jeg er en kvinde på 56 år, kørestolsbruger og allergiker. Mit hjem er derfor røg- og parfume-fri-zone. Jeg har haft hjælpeordning siden 1989 og fokuserer på godt arbejdsmiljø og trivsel i jobbet. Jeg bor i den sydlige del af Kolding.

 

Dine kvalifikationer:

 

Jeg forventer, at du respektere mine værdier og normer.

Du er:

 • Ansvarsbevidst, har overblik, ordenssans og er serviceorienteret
 • god til at modtage instruktion og god til at huske rutine opgaver
 • god til at arbejde i en struktureret arbejdsdag, som er indrettet efter mine behov
 • fysisk og psykisk robust
 • effektiv til køkken arbejde og rengøring
 • ikke bruger parfume dagligt

og at du kommunikere problemfrit på dansk, samt har kørekort. Ansøgere der er mindst 170 cm høj foretrækkes.

 

Ansøgning:

 

Send ansøgning på dansk, hvor du fortæller hvorfor du vil være handicaphjælper og hvad dine kvalifikationer er. Husk at oplyse navn, adresse og tlf.nr. Ansøgningsfristen er d. 28. januar. Tiltrædelse efter aftale i februar.

 

Se evt. også stillingsopslaget på www.duos.dk, annoncenummer "87121".
Stillingerne ønskes besat snarest muligt med tiltrædelse efter aftale.

DUOS A/SKolding2019-01-14T00:00:002019-03-11T00:00:00
329939450Medarbejder søges til respiratorteam i FredericiaRobot Afløser søges til borger i Fredericia med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 8 timer pr. uge. Jobbet Vi søger en afløser til respirationsteam hos midaldrende mandlig tetraplegiker. Sidemandsoplæring vil foregår på Vestdansk Center for Rygmarvsskade i Viborg, hvor han er igennem et genoptræningsforløb. Efter endt genoptræning udskrives borgeren til eget hjem i Fredericia. Kørsel honoreres efter statens takst, så længe borgeren er indlagt i Viborg. Der er mulighed for overnatning i Viborg. Profil Hjælperen, vi søger, skal være empatisk, nærværende og fleksibl og have lyst til at indgå i et team, hvor man dækker hinanden ind ved ferie og sygdom. Det er en fordel, hvis ansøgeren har erfaring som handicaphjælper og gerne i respiratorpleje, men det er ikke et krav, da oplæring tilbydes. Arbejdstid Der er tale om en afløserstilling på gennemsnitlig 8 timer pr. uge. Vagterne er fordelt på 4 faste 12 timers vagter på en 6 ugers rulleplan. Fortrinsvis fredage og lørdage både i dagvagter og nattevagter. Arbejdstiden er fra kl. 7.00-19.00 og fra kl. 19.00-07.00. Der vil være mulighed for at få flere timer ved det faste personales ferie og ved akut opstået sygdom. Opgaver Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver: Respiratorisk pleje overvågning, samt rengøring af udstyr. Personlig pleje Ledsagelse ud af huset Daglige praktiske opgaver Løn Lønnen er 144,05 kr. t. div. tidsbestemte tillæg. Der gives respirationstillæg 8,76 kr. t. Yderligere gives anciennitetstillæg. Ansættelseskrav Opstart hurtigst muligt. Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest, samt gyldigt kørekort. Ansøgningsfrist Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når de rette kandidater er fundet. Ansøgning Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet, skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det. Vi ser frem til at høre fra dig!

Afløser søges til borger i Fredericia med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 8 timer pr. uge.

Jobbet
Vi søger en afløser til respirationsteam hos midaldrende mandlig tetraplegiker. Sidemandsoplæring vil foregår på Vestdansk Center for Rygmarvsskade i Viborg, hvor han er igennem et genoptræningsforløb. Efter endt genoptræning udskrives borgeren til eget hjem i Fredericia.

Kørsel honoreres efter statens takst, så længe borgeren er indlagt i Viborg. Der er mulighed for overnatning i Viborg.

Profil
Hjælperen, vi søger, skal være empatisk, nærværende og fleksibl og have lyst til at indgå i et team, hvor man dækker hinanden ind ved ferie og sygdom. Det er en fordel, hvis ansøgeren har erfaring som handicaphjælper og gerne i respiratorpleje, men det er ikke et krav, da oplæring tilbydes.

Arbejdstid
Der er tale om en afløserstilling på gennemsnitlig 8 timer pr. uge. Vagterne er fordelt på 4 faste 12 timers vagter på en 6 ugers rulleplan. Fortrinsvis fredage og lørdage både i dagvagter og nattevagter. Arbejdstiden er fra kl. 7.00-19.00 og fra kl. 19.00-07.00. Der vil være mulighed for at få flere timer ved det faste personales ferie og ved akut opstået sygdom.

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til følgende opgaver:

 • Respiratorisk pleje/overvågning, samt rengøring af udstyr.
 • Personlig pleje
 • Ledsagelse ud af huset
 • Daglige praktiske opgaver

Løn
Lønnen er 144,05 kr./t. + div. tidsbestemte tillæg. Der gives respirationstillæg 8,76 kr. /t. Yderligere gives anciennitetstillæg.

Ansættelseskrav
Opstart hurtigst muligt. Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest, samt gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
Hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når de rette kandidater er fundet.

Ansøgning
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig. For at søge jobbet, skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

FOCUS PEOPLE A/SFredericia2019-01-09T00:00:002019-03-06T00:00:00
329940323Afløser som handicaphjælper søges til ferier og sygdom - FredericiaRobot Jeg er en kvinde på 57 år, som har cerebral parese (spastisk lammelse). Jeg bor i lejlighed i Fredericia sammen med min lille chihuahua hund Luka. Jeg elsker mad, håndarbejde, at komme ud i naturen, tage på udflugter og at tilbringe min tid sammen med familien. Jeg er en aktiv person, som kan lide, at der sker noget i min hverdag. Jeg skal have hjælp til træning og gåture med Luka. Jeg har ståfunktion og lidt gå-funktion, dog er disse med hjælp fra mine hjælpere. Mit hjælperteam består af 6 hjælpere, hvori du ville skulle fungere som afløser i ferier og under sygdom. Vagten er fra 7:30 om morgenen til 7:30 næste dag (24 timer). Det er med rådighedstimer fra kl. 23-04. Dine arbejdsopgaver består primært i at skulle hjælpe mig med praktiske samt daglige gøremål f.eks. lave mad, bage, vaske tøj og lidt personlig pleje. Det forventes, at du deltager i aktiviteter både med familien herhjemme og ude, og at du kan lide hund. Derudover forventes det, at du er fleksibel og samarbejdsvillig, ligesom jeg selv er. Det er en fordel, hvis du kender lidt til spasticitet og på forhånd kan bruge lift. Dette er ikke et krav, for det er selvfølgelig noget, du bliver oplært i. Du skal være fyldt 26 år. Du skal have let til smil og grin samt have humor, for jeg er selv en meget humoristisk person. Du skal være ikke-ryger. Du skal have kørekort og gerne have erfaring med at køre handicapbus med lift. Sidste frist for jobsøgning er torsdag den 31. januar 2019 kl. 12. Ansøgningen sendes til speedy14@live.dk Ansættelsessamtaler vil foregå herefter. Spørgsmål og svar hertil gives til en evt. jobsamtale. Adressen får du, hvis du bliver indkaldt til samtale. Du vil blive ansat under LOBPA. Hvis du vil vide noget om LOBPA eller løn med mere, kan du gå ind på nedstående hjemmeside: www.lobpa.dk Med Venlig Hilsen Ulla Larsen

Jeg er en kvinde på 57 år, som har cerebral parese (spastisk lammelse). Jeg bor i lejlighed i Fredericia sammen med min lille chihuahua hund Luka. Jeg elsker mad, håndarbejde, at komme ud i naturen, tage på udflugter og at tilbringe min tid sammen med familien. Jeg er en aktiv person, som kan lide, at der sker noget i min hverdag. Jeg skal have hjælp til træning og gåture med Luka.

Jeg har ståfunktion og lidt gå-funktion, dog er disse med hjælp fra mine hjælpere. Mit hjælperteam består af 6 hjælpere, hvori du ville skulle fungere som afløser i ferier og under sygdom.

Vagten er fra 7:30 om morgenen til 7:30 næste dag (24 timer). Det er med rådighedstimer fra kl. 23-04.

Dine arbejdsopgaver består primært i at skulle hjælpe mig med praktiske samt daglige gøremål – f.eks. lave mad, bage, vaske tøj og lidt personlig pleje.

Det forventes, at du deltager i aktiviteter både med familien herhjemme og ude, og at du kan lide hund. Derudover forventes det, at du er fleksibel og samarbejdsvillig, ligesom jeg selv er.

Det er en fordel, hvis du kender lidt til spasticitet og på forhånd kan bruge lift. Dette er ikke et krav, for det er selvfølgelig noget, du bliver oplært i. Du skal være fyldt 26 år. Du skal have let til smil og grin samt have humor, for jeg er selv en meget humoristisk person. Du skal være ikke-ryger. Du skal have kørekort og gerne have erfaring med at køre handicapbus med lift.

 

Sidste frist for jobsøgning er torsdag den 31. januar 2019 kl. 12. Ansøgningen sendes til speedy14@live.dk

Ansættelsessamtaler vil foregå herefter.

 

Spørgsmål og svar hertil gives til en evt. jobsamtale.

Adressen får du, hvis du bliver indkaldt til samtale.

 

Du vil blive ansat under LOBPA. Hvis du vil vide noget om LOBPA eller løn med mere, kan du gå ind på nedstående hjemmeside:

www.lobpa.dk

 

Med Venlig Hilsen Ulla Larsen

LOBPAFredericia2019-01-10T00:00:002019-01-31T00:00:00
329942932Handicaphjælper til 6 årig dreng med svær epilepsi i VojensRobot Vi søger en særdeles omsorgsfuld og fagligt velfunderet pædagogisk støtte, som kan være en tryghedsskabende, kompetent og stabil aflastning for forældrene gennemsnitligt 22 timer om ugen. Om jobbet Opgaven består i at hente en 6- årig dreng i børnehaven kl. 11.30 og passe ham derhjemme indtil kl. 16.45 mandag og onsdag og til kl. 14.30 tirsdag, torsdag og fredag, hvor den ene forælder kommer hjem. Drengen har brug for en, som kan være sammen med ham og sætte forskellige aktiviteter i gang og hygge med ham. Du skal være tryg ved de forskellige former for epileptiske anfald, han kan få i løbet af dagen. Det være sig både i form af absencer som deciderede attacks. Drengen er kognitivt 2,5-3 år bagud i sin udvikling og fungerer godt med faste rutiner og genkendelighed. Han er glad for at få læst og lege med sit legetøj, samt at du sætter aktiviteter i gang sammen med ham. Han har verbalt sprog, dog med udfordringer såvel ekspressivt som impressivt. Han er en sød og glad dreng, der trives i hjemmet sammen med sin mor og far samt ældre søskende. De 22 timer er delt i to bevillinger fra kommunen på følgende måde: 19,5 timer mandag til fredag samt 13 timer pr. måned til aflastningen. De 19,5 timer ligger fast fra kl. 11.30 til 14.30, tirsdag, torsdag og fredag og kl. 11.30-16.45 mandag og onsdag de resterende 13 timer, aftales indbyrdes med familien. Så der kan forekomme aften weekend arbejde i forhold til disse timer. Hvem er du? For at kunne varetage jobbet skal du: Gerne have børneerfaring Meget gerne have erfaring med epilepsi og være afklaret med at kunne passe et barn med anfald Trives med at arbejde selvstændigt Kunne dokumentere dit arbejde og observationer Kunne samarbejde med forældrene med respekt for deres behov Have forståelse for at arbejde i et privat hjem Have kørekort og bil til rådighed Hvad får du? Et arbejde hvor du gør en oprigtig forskel for en borger, der har brug for dig Fast stilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 22 timer i gennemsnit En fast teamleder, som kan give dig støtte og sparring, som har ansvaret for din ordning. Og som du har mulighed for, at sparre med løbende Mulighed for at deltage på Olivia Academy. Læs mere om Olivia Academy her. Løn Løn: Trin 21 142,31kr. tillæg. 3,53 pr. kørt km fra børnehaven og til hjemmet. Som ansat i Olivia Danmark er du omfattet af en overenskomst med FOA, hvilket betyder, at der er et fast grundløntrin og efterfølgende faste erfarings- og uddannelsesløntrin. Læs mere om at arbejde hos Olivia Danmark her. Ansøgning og kontakt Kontakt gerne teamleder Gitte Hebsgaard på tlf. 7199 2834 eller på mail ghe@oliviadanmark.dk Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette kandidat er fundet. Vi glæder os til at høre fra dig.Vi søger en særdeles omsorgsfuld og fagligt velfunderet pædagogisk støtte, som kan være en tryghedsskabende, kompetent og stabil aflastning for forældrene gennemsnitligt 22 timer om ugen.

Om jobbet
Opgaven består i at hente en 6- årig dreng i børnehaven kl. 11.30 og passe ham derhjemme indtil kl. 16.45 mandag og onsdag og til kl. 14.30 tirsdag, torsdag og fredag, hvor den ene forælder kommer hjem. Drengen har brug for en, som kan være sammen med ham og sætte forskellige aktiviteter i gang og hygge med ham.

Du skal være tryg ved de forskellige former for epileptiske anfald, han kan få i løbet af dagen. Det være sig både i form af absencer som deciderede attacks.

Drengen er kognitivt 2,5-3 år bagud i sin udvikling og fungerer godt med faste rutiner og genkendelighed. Han er glad for at få læst og lege med sit legetøj, samt at du sætter aktiviteter i gang sammen med ham. Han har verbalt sprog, dog med udfordringer såvel ekspressivt som impressivt. Han er en sød og glad dreng, der trives i hjemmet sammen med sin mor og far samt ældre søskende.

De 22 timer er delt i to bevillinger fra kommunen på følgende måde: 19,5 timer mandag til fredag samt 13 timer pr. måned til aflastningen. De 19,5 timer ligger fast fra kl. 11.30 til 14.30, tirsdag, torsdag og fredag og kl. 11.30-16.45 mandag og onsdag de resterende 13 timer, aftales indbyrdes med familien. Så der kan forekomme aften/weekend arbejde i forhold til disse timer.

Hvem er du?
For at kunne varetage jobbet skal du:
 • Gerne have børneerfaring
 • Meget gerne have erfaring med epilepsi og være afklaret med at kunne passe et barn med anfald
 • Trives med at arbejde selvstændigt
 • Kunne dokumentere dit arbejde og observationer
 • Kunne samarbejde med forældrene med respekt for deres behov
 • Have forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Have kørekort og bil til rådighed
Hvad får du?
 • Et arbejde hvor du gør en oprigtig forskel for en borger, der har brug for dig
 • Fast stilling med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 22 timer i gennemsnit
 • En fast teamleder, som kan give dig støtte og sparring, som har ansvaret for din ordning. Og som du har mulighed for, at sparre med løbende
 • Mulighed for at deltage på Olivia Academy. Læs mere om Olivia Academy her.

Løn
Løn: Trin 21 – 142,31kr. + tillæg. + 3,53 pr. kørt km fra børnehaven og til hjemmet.

Som ansat i Olivia Danmark er du omfattet af en overenskomst med FOA, hvilket betyder, at der er et fast grundløntrin og efterfølgende faste erfarings- og uddannelsesløntrin.
Læs mere om at arbejde hos Olivia Danmark her.

Ansøgning og kontakt
Kontakt gerne teamleder Gitte Hebsgaard på tlf. 7199 2834 eller på mail ghe@oliviadanmark.dk

Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.
OLIVIA DANMARK A/SVojens2019-01-15T00:00:002019-01-29T00:00:00
329946793Handicaphjælper afløser søges til kvinde i FredericiaRobot JobbetMidaldrende kvinde søger en handicaphjælper afløser med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren bor i eget hus sammen med ægtefælle. ProfilVi søger en hjælper gerne med erfaring fra lignende jobs men ikke et krav. Arbejdstid Der er tale om et afløserjob uden faste timer. Den nærmere arbejdstid aftales med borgeren. Opgaver Borgeren har brug for hjælp til faste opgaver og primært til daglige praktiske gøremål. Borgerens bopælBorgeren bor i Skærbæk, Fredericia Kommune. LønLøn andrager 123,89 kr. t. tillæg. AnsættelseskravVed en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest samt gyldigt kørekort. AnsøgningsfristBemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette person er fundet. AnsøgningBorgeren har en BPA ordning. Det betyder at Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder.Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.For at søge jobbet, skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

Jobbet
Midaldrende kvinde søger en handicaphjælper afløser med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren bor i eget hus sammen med ægtefælle.

Profil
Vi søger en hjælper gerne med erfaring fra lignende jobs men ikke et krav.

Arbejdstid
Der er tale om et afløserjob uden faste timer. Den nærmere arbejdstid aftales med borgeren.

Opgaver
Borgeren har brug for hjælp til faste opgaver og primært til daglige praktiske gøremål.

Borgerens bopæl
Borgeren bor i Skærbæk, Fredericia Kommune.

Løn
Løn andrager 123,89 kr./t. + tillæg.

Ansættelseskrav
Ved en ansættelse skal den ansatte kunne forevise en straffeattest samt gyldigt kørekort.

Ansøgningsfrist
Bemærk venligst, at vi ansætter uafhængigt af ansøgningsfristen, når den rette person er fundet.

Ansøgning
Borgeren har en BPA ordning. Det betyder at Focus People er arbejdsgiver og borgeren er arbejdsleder.
Hvis jobbet lyder interessant for dig, vil vi meget gerne høre fra dig.
For at søge jobbet, skal du udfylde en ansøgning og sende den til os. Vedhæft gerne et billede, CV og udtalelser fra andre hjælperjobs, hvis du har det.

 

 

FOCUS PEOPLE A/SFredericia2019-01-22T00:00:002019-02-17T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Handicaphjælper søges - deltid

DUOS A/S

Kolding
Handicaphjælper søges deltid Om jobbet: Jeg søger en handicaphjælper. Arbejdstiden er tirsdag eller torsdage kl.13.00-18.00. Jobbet er velegnet som supplement til anden beskæftigelse eller uddannelse. Dit job vil være, at hjælpe mig med de praktiske...
Indrykket:14. januar 2019
Udløbsdato:11. marts 2019

Medarbejder søges til respiratorteam i Fredericia

FOCUS PEOPLE A/S

Fredericia
Afløser søges til borger i Fredericia med en gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 8 timer pr. uge. Jobbet Vi søger en afløser til respirationsteam hos midaldrende mandlig tetraplegiker. Sidemandsoplæring vil foregår på Vestdansk Center for Rygmarvss...
Indrykket:9. januar 2019
Udløbsdato:6. marts 2019

Afløser som handicaphjælper søges til ferier og sygdom - Fredericia

LOBPA

Fredericia
Jeg er en kvinde på 57 år, som har cerebral parese (spastisk lammelse). Jeg bor i lejlighed i Fredericia sammen med min lille chihuahua hund Luka. Jeg elsker mad, håndarbejde, at komme ud i naturen, tage på udflugter og at tilbringe min tid sammen m...
Indrykket:10. januar 2019
Udløbsdato:31. januar 2019

Handicaphjælper til 6 årig dreng med svær epilepsi i Vojens

OLIVIA DANMARK A/S

Vojens
Vi søger en særdeles omsorgsfuld og fagligt velfunderet pædagogisk støtte, som kan være en tryghedsskabende, kompetent og stabil aflastning for forældrene gennemsnitligt 22 timer om ugen. Om jobbet Opgaven består i at hente en 6- årig dreng i børneh...
Indrykket:15. januar 2019
Udløbsdato:29. januar 2019

Handicaphjælper afløser søges til kvinde i Fredericia

FOCUS PEOPLE A/S

Fredericia
JobbetMidaldrende kvinde søger en handicaphjælper afløser med tiltrædelse hurtigst muligt. Borgeren bor i eget hus sammen med ægtefælle. ProfilVi søger en hjælper gerne med erfaring fra lignende jobs men ikke et krav. Arbejdstid Der er tale om et af...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:17. februar 2019