Frisk smed til Brande

 

For en virksomhed beliggende nær Brande, søger Work4All en dygtig og frisk smed.

Der er tale om en fuldtisstilling med henblik på fastansættelse.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du er eventuelt uddannet smed

- Gerne erfaring med sort smedearbejde, og evt. kendskab til hydraulik

- Du har muligvis erfaring med arbejde med lastbiler 

- Du er mødestabil 

- Du er en god kollega og hjælper til

- Du bor i en rimelig afstand fra Give/Brande

 

Virksomheden kan tilbyde dig følgende:

- En stilling med alsidige opgaver (inkl. grov/beskidt smedearbejde)

- Gode kollegaer og gode arbejdsforhold

- Timeløn efter kvalifikationer

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du gerne sende dit CV, samt kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "Smed Brande"

Vi kan kontaktes på 70223311 hvis du har spørgsmål 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330012405Phoenix-671de78d12019-04-26T00:00:00Frisk smed til Brande

 

For en virksomhed beliggende nær Brande, søger Work4All en dygtig og frisk smed.

Der er tale om en fuldtisstilling med henblik på fastansættelse.


Vi forventer følgende fra dig:

- Du er eventuelt uddannet smed

- Gerne erfaring med sort smedearbejde, og evt. kendskab til hydraulik

- Du har muligvis erfaring med arbejde med lastbiler 

- Du er mødestabil 

- Du er en god kollega og hjælper til

- Du bor i en rimelig afstand fra Give/Brande

 

Virksomheden kan tilbyde dig følgende:

- En stilling med alsidige opgaver (inkl. grov/beskidt smedearbejde)

- Gode kollegaer og gode arbejdsforhold

- Timeløn efter kvalifikationer

 

Hvis det lyder som noget for dig, må du gerne sende dit CV, samt kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen "Smed Brande"

Vi kan kontaktes på 70223311 hvis du har spørgsmål 

For en virksomhed beliggende nær Brande, søger Work4All en dygtig og frisk smed. Der er tale om en fuldtisstilling med henblik på fastansættelse. Vi forventer følgende fra dig: - Du er eventuelt uddannet smed - Gerne erfaring med sort smedearbejde, og evt. kendskab til hydraulik - Du har muligvis erfaring med arbejde med lastbiler - Du er mødestabil - Du er en god kollega og hjælper til - Du bor i en rimelig afstand fra Give Brande Virksomheden kan tilbyde dig følgende: - En stilling med alsidige opgaver (inkl. grov beskidt smedearbejde) - Gode kollegaer og gode arbejdsforhold - Timeløn efter kvalifikationer Hvis det lyder som noget for dig, må du gerne sende dit CV, samt kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk ansøgningen Smed Brande Vi kan kontaktes på 70223311 hvis du har spørgsmål11jobnet671de78d100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-06-21T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandFredensborg3514462Work4all ApS11Avej 17330BrandeDKDanmark0
vejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent750157JobNet4979285497928510026-04-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=671de78dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=671de78dhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=671de78d&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=671de78d&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/2.jpgMed et job indenfor Industri bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Smed lige noget for dig.12007991Dansk3Læse/ tale722106Smed28Industri361575929Jeanette Papevejle@work4all.nuDKDanmarkDKDanmark330012416Erfaren svejserRobot For vores kunde i Silkeborg, søger vi en smed til svejsning af bl.a. trapper, altaner og gelændere. Der er hurtig opstart, og for den rette vil der mulighed for fastansættelse. Om dig: Du må gerne være uddannet smed Du skal have erfaring med svejseopgaver Du må gerne have haft erfaring med at svejse trapper, altaner og gelændere Du er mødestabil Virksomheden kan tilbyde: Løn efter kvalifikationer Gode kollegaer Et godt arbejdsmiljø Hvis det lyder som noget for dig, må du meget gerne sende dit CV, samt en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk Smed Silkeborg . Vi kan kontaktes på 70223311

For vores kunde i Silkeborg, søger vi en smed til svejsning af bl.a. trapper, altaner og gelændere. 

Der er hurtig opstart, og for den rette vil der mulighed for fastansættelse. 

Om dig:

 • Du må gerne være uddannet smed 
 • Du skal have erfaring med svejseopgaver 
 • Du må gerne have haft erfaring med at svejse trapper, altaner og gelændere
 • Du er mødestabil

Virksomheden kan tilbyde:

 • Løn efter kvalifikationer
 • Gode kollegaer
 • Et godt arbejdsmiljø

Hvis det lyder som noget for dig, må du meget gerne sende dit CV, samt en kort ansøgning til os på vejle@work4all.nu - mærk "Smed Silkeborg".

Vi kan kontaktes på 70223311

Work4all ApSSilkeborg2019-04-26T00:00:002019-06-07T00:00:00
330023346Gribvand Spildevand A/S søger 2 driftsmedarbejdereBasic Gribvand Spildevand A S søger 2 driftsmedarbejdere Gribskov Kommunes Spildevand består af to driftsselskaber Gribvand A S og Gribvand Spildevand A S. Gribvand A S er ejet af Gribskov Kommune. Gribvand Spildevand A S er ejet af Gribvand A S. Der er pt. 20 medarbejdere i selskabet. Spildevandsforsyningen Selskabet har 9 renseanlæg, 800 km. kloakledning og ca. 250 pumpestationer, som skal drives, vedligeholdes og renoveres. Dertil kommer udbygningen af kloaknettet som følge af nye kloakeringer, byudvikling, kapacitetsudvidelser, klimaforandringer og stigende miljømæssige krav. Desuden drives en tømningsordning for bundfældnings- og samletanke på ukloakerede ejendomme. Spildevandsforsyningen dækker ca. 26.000 ejendomme, hvoraf knap halvdelen er sommerhuse. De ældre bydele i Helsinge, Græsted og Gilleleje er fælleskloakerede, mens nyere dele af byerne er separatkloakerede. I sommerhusområderne langs nordkysten er der typisk kun kloakeret for husspildevand. Derudover er der en række projekter i gang med kapacitetsudvidelser som følge af stigende mængder af overfladevand og stigende miljømæssige krav. Vi forventer at du har en relevant faglig uddannelse ved Metal, men det er ikke et krav erfaring eller interesse i at arbejde med drift og service af renseanlæg, pumpestationer, ledninger, bassiner mv. har erfaring i eller lyst til at arbejde med alarmhåndtering, alarmstatistik og alarmprioritering, samt anvendelse af måleudstyr og kalibrering. har teknisk snilde og ordenssans har kørekort (mindst kategori B gerne C) har almene EDB-kundskaber er omstillingsparat kan arbejde selvstændigt og sammen med andre har et positivt livssyn på sigt skal indgå i Gribvand Spildevands rådighedsvagt hver 7 uge er indforstået med Gribvand Spildevands personale politik. Vi tilbyder en attraktiv og alsidig arbejdsplads i gode omgivelser et selvstændigt job grundig oplæring inden du skal indgå i rådighedsvagten de nødvendige kurser (spildevandoperatør) gode kollegaer arbejdstøj, nødvendigt sikkerhedsudstyr og vaccinationer betalt af virksomheden Tid: 37 timer pr. uge Stilling: Opstart efter aftale eller snarest muligt. Løn i henhold til overenskomst Ansøgning med CV sendes senest d. 20 maj 2019 via knappen Send ansøgning . Har du spørgsmål til job annoncen kan du kontakte undertegnede: Driftsleder Finn Tom Sørensen på 48404190 eller fts@gribvand.dk Driftassistent Kenneth Holgersen på 48404194 eller kh@gribvand.dk Kørekort: B(Almindelig bil), C(Stor lastbil) OBS! Arbejdspladsens adresse er: Skovgårdsvej 13200 Helsinge Danmark Se mere på vores ansøgersite: https: gribvand.brandero.com
Gribvand Spildevand A/S søger 2 driftsmedarbejdere

Gribskov Kommunes Spildevand består af to driftsselskaber – Gribvand A/S og Gribvand Spildevand A/S. Gribvand A/S er ejet af Gribskov Kommune. Gribvand Spildevand A/S er ejet af Gribvand A/S. Der er pt. 20 medarbejdere i selskabet.

Spildevandsforsyningen

Selskabet har 9 renseanlæg, 800 km. kloakledning og ca. 250 pumpestationer, som skal drives, vedligeholdes og renoveres. Dertil kommer udbygningen af kloaknettet som følge af nye kloakeringer, byudvikling, kapacitetsudvidelser, klimaforandringer og stigende miljømæssige krav. Desuden drives en tømningsordning for bundfældnings- og samletanke på ukloakerede ejendomme.

Spildevandsforsyningen dækker ca. 26.000 ejendomme, hvoraf knap halvdelen er sommerhuse. De ældre bydele i Helsinge, Græsted og Gilleleje er fælleskloakerede, mens nyere dele af byerne er separatkloakerede. I sommerhusområderne langs nordkysten er der typisk kun kloakeret for husspildevand. Derudover er der en række projekter i gang med kapacitetsudvidelser som følge af stigende mængder af overfladevand og stigende miljømæssige krav.

Vi forventer at du

 • har en relevant faglig uddannelse ved Metal, men det er ikke et krav
 • erfaring eller interesse i at arbejde med drift og service af renseanlæg, pumpestationer, ledninger, bassiner mv.
 • har erfaring i eller lyst til at arbejde med alarmhåndtering, alarmstatistik og alarmprioritering, samt anvendelse af måleudstyr og kalibrering.
 • har teknisk snilde og ordenssans
 • har kørekort (mindst kategori B gerne C)
 • har almene EDB-kundskaber
 • er omstillingsparat
 • kan arbejde selvstændigt og sammen med andre
 • har et positivt livssyn
 • på sigt skal indgå i Gribvand Spildevands rådighedsvagt hver 7 uge
 • er indforstået med Gribvand Spildevands personale politik.
Vi tilbyder

 • en attraktiv og alsidig arbejdsplads i gode omgivelser
 • et selvstændigt job
 • grundig oplæring inden du skal indgå i rådighedsvagten
 • de nødvendige kurser (spildevandoperatør)
 • gode kollegaer
 • arbejdstøj, nødvendigt sikkerhedsudstyr og vaccinationer betalt af virksomheden
Tid: 37 timer pr. uge

Stilling: Opstart efter aftale eller snarest muligt.

Løn i henhold til overenskomst

Ansøgning med CV sendes senest d. 20 maj 2019 via knappen "Send ansøgning".

Har du spørgsmål til job annoncen kan du kontakte undertegnede:

Driftsleder Finn Tom Sørensen på 48404190 eller fts@gribvand.dk

Driftassistent Kenneth Holgersen på 48404194 eller kh@gribvand.dk

Kørekort:
B(Almindelig bil), C(Stor lastbil)


OBS! Arbejdspladsens adresse er: 
Skovgårdsvej 1
3200 Helsinge 
Danmark 

Se mere på vores ansøgersite: https://gribvand.brandero.com

ORS/Small/1b16db07_logo.pngGribvand A/SGræsted2019-05-13T17:06:01.1502019-05-20T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Erfaren svejser

Work4all ApS

Silkeborg
For vores kunde i Silkeborg, søger vi en smed til svejsning af bl.a. trapper, altaner og gelændere. Der er hurtig opstart, og for den rette vil der mulighed for fastansættelse. Om dig: Du må gerne være uddannet smed Du skal have erfaring med svejseo...
Indrykket:26. april 2019
Udløbsdato:7. juni 2019

Gribvand Spildevand A/S søger 2 driftsmedarbejdere

Gribvand A/S

Græsted
Gribvand Spildevand A S søger 2 driftsmedarbejdere Gribskov Kommunes Spildevand består af to driftsselskaber Gribvand A S og Gribvand Spildevand A S. Gribvand A S er ejet af Gribskov Kommune. Gribvand Spildevand A S er ejet af Gribvand A S. Der er p...
Indrykket:13. maj 2019
Udløbsdato:20. maj 2019