Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisør

Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling.

Vi tilbyder:
Hyggelig atmosfære
God løn
Ugentlig arbejdstid 30-37 timer
Gode arbejdsforhold
Sundhedsforsikring
Deltagelse i relevante kurser
Fast ugentlig fridag
Mulighed for lørdagsfriordning
Ingen lange dage

Vi forventer, du er:
Stabil
Fleksibel
Ansvarsfuld 
Positiv
Teamplayer
Har mod på at lære nyt


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330079552Phoenix-48fa1b2512019-08-28T00:00:00Frisør

Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling.

Vi tilbyder:
Hyggelig atmosfære
God løn
Ugentlig arbejdstid 30-37 timer
Gode arbejdsforhold
Sundhedsforsikring
Deltagelse i relevante kurser
Fast ugentlig fridag
Mulighed for lørdagsfriordning
Ingen lange dage

Vi forventer, du er:
Stabil
Fleksibel
Ansvarsfuld 
Positiv
Teamplayer
Har mod på at lære nyt

2019-10-22T00:51:55.643 Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder:Hyggelig atmosfæreGod lønUgentlig arbejdstid 30-37 timerGode arbejdsforholdSundhedsforsikringDeltagelse i relevante kurserFast ugentlig fridagMulighed for lørdagsfriordningIngen lange dageVi forventer, du er:StabilFleksibelAnsvarsfuld PositivTeamplayerHar mod på at lære nyt11jobnet48fa1b25100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-10-21T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3595326Frisør Hos Peter11Nørregade 9A8700HorsensDKDanmark0
b.spottog@gmail.comDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent813128JobNet5035220503522010026-08-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=48fa1b25https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=48fa1b25https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=48fa1b25&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=48fa1b25&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Salg_marketing_og_kommunikation/Salg/4.jpgFrisør12008001Dansk3Læse/ tale514105Frisør2Salg7Håndværk & service362466107b.spottog@gmail.comb.spottog@gmail.comDKDanmarkDKDanmark330128246FrisørRobot Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder:Hyggelig atmosfæreGod lønFuldtids- deltidsstillingGode arbejdsforholdSundhedsforsikringDeltagelse i relevante kurserFast ugentlig fridagMulighed for lørdagsfriordningIngen lange dageVi forventer, du er:StabilFleksibelAnsvarsfuld PositivTeamplayerHar mod på at lære nyt

Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling.

Vi tilbyder:
Hyggelig atmosfære
God løn
Fuldtids-/deltidsstilling
Gode arbejdsforhold
Sundhedsforsikring
Deltagelse i relevante kurser
Fast ugentlig fridag
Mulighed for lørdagsfriordning
Ingen lange dage

Vi forventer, du er:
Stabil
Fleksibel
Ansvarsfuld 
Positiv
Teamplayer
Har mod på at lære nyt

Frisør Hos PeterHorsens2019-11-21T00:00:002020-01-14T00:00:00
330122730Vil du tjene markedets højeste timeløn? Start timeløn på kr. 175,- som frisørvikarRobot Vi mangler hele tiden frisører i hele landet, lige nu står vi og mangler en dygtig frisør i Vejle omegn. Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe? Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fokus på dit eget helbred, så meld dig ind i frisørernes vikarcenter! Vi tilbyder en fast start timeløn på 175,- samt feriepenge, pension og S H. Hver dag er der frisørsaloner over hele landet der står og mangler hjælp. Din hjælp! Sygdom, ferie og barsel eller ganske almindelig travlhed skaber året rundt massevis af gode muligheder for dig som frisørvikar. Du har som vikar i frisørernes eget vikarbureau mulighed for fleksibel arbejdstid. Det er dig der bestemmer, hvor meget du ønsker at arbejde. Tag det første skridt i dag Ring i dag på tlf. 7024 2470. Vores betingelse er, at du har gennemført en 4-årig frisøruddannelse og er opdateret på dit håndværk. Øget frihed: Ferie og fridage uden dårlig samvittighed Pause og nyde den mindre afhængighed Større indtjening: Høj løn Tænk ikke på provision Større fleksibilitet: Uafhængighed Ingen dårlig samvittighed overfor dine kunder og kollegaer Intet bjerg af forpligtelser Bedre helbred: Mindre stress Ro når det hele koger Lyt til din krop når den allerhelst vil have en fridag Lyder det som noget for dig, så opret dig som bruger og nyd godt af alle de fordele der er, ved at være vikar hos Vikarcentret. Ring på tlf. 7024 2470 eller send en mail til mail@virkarcentret.dk. www.vikarcentret.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Vikarcentret blev stiftet i 2003 og hjælper hver dag mange hundrede organiserede frisører og mestre over hele landet. Vores fokus er frisørvikarer, kommunikation og udvikling - kerneområder der har vores interesse og fulde opmærksomhed.

Vi mangler hele tiden frisører i hele landet,  lige nu står vi og mangler en dygtig frisør i Vejle omegn.

Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe?

Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fokus på dit eget helbred, så meld dig ind i frisørernes vikarcenter!

Vi tilbyder en fast start timeløn på 175,- samt feriepenge, pension og S/H. 

Hver dag er der frisørsaloner over hele landet der står og mangler hjælp. Din hjælp! Sygdom, ferie og barsel eller ganske almindelig travlhed skaber året rundt massevis af gode muligheder for dig som frisørvikar.

Du har som vikar i frisørernes eget vikarbureau mulighed for fleksibel arbejdstid. Det er dig der bestemmer, hvor meget du ønsker at arbejde.

 

Tag det første skridt i dag

Ring i dag på tlf. 7024 2470. Vores betingelse er, at du har gennemført en 4-årig frisøruddannelse og er opdateret på dit håndværk. 

 

Øget frihed:

 • Ferie og fridage uden dårlig samvittighed
 • Pause og nyde den mindre afhængighed

Større indtjening:

 • Høj løn
 • Tænk ikke på provision

Større fleksibilitet:

 • Uafhængighed
 • Ingen dårlig samvittighed overfor dine kunder og kollegaer
 • Intet bjerg af forpligtelser

Bedre helbred:

 • Mindre stress
 • Ro når det hele koger
 • Lyt til din krop når den allerhelst vil have en fridag

Lyder det som noget for dig, så opret dig som bruger og nyd godt af alle de fordele der er, ved at være vikar hos Vikarcentret.

Ring på tlf. 7024 2470 eller send en mail til mail@virkarcentret.dk.

www.vikarcentret.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vikarcentret blev stiftet i 2003 og hjælper hver dag mange hundrede organiserede frisører og mestre over hele landet. Vores fokus er frisørvikarer, kommunikation og udvikling - kerneområder der har vores interesse og fulde opmærksomhed.

VIKARCENTRET ApSVejle2019-11-12T00:00:002020-01-02T00:00:00
330118650HairDesign i Horsens søger engageret frisør på fuldtidRobot Har du hænderne skruet ordentlig på? Er du udadvendt, smilende og elsker at have mennesker omkring dig, så er det måske dig, vi leder efter? Vi er en af byens førende og ældste frisørsalonener med et stort frisørkorps og dertilhørende trofast kundekreds i alle aldre. Vi ligger i centrum af Horsens på en hyggelig gade med ældre huse helt uden biltrafik med i forlængelse af gågaden. Vi søger en frisør, som Har en 4-årig frisøruddannelse Brænder for at holde trit med de nyeste hårtrends Har erfaring med at arbejde i et stort team, hvor fællesskab og trivsel vægtes højt Tager kundepleje alvorligt og går op i, hvordan kunden tager sin kaffe Kan træde til hurtigst muligt Vi kan tilbyde Fuldtidsstilling Deltidsstilling mandag-lørdag En ugentlig fridag og fri hver anden lørdag God løn og provision En travl arbejdsplads, hvor dørklokken går flere gange i timen Løbende videreuddannelse i form af kurser flere gange årligt Dejlige kollegaer, der tager humor alvorligt Send ansøgning og CV til Vivi Duch på mail@hairdesignhorsens.dk og ring til os på 75 62 28 23, hvis du har nogle spørgsmål.

Har du hænderne skruet ordentlig på? Er du udadvendt, smilende og elsker at have mennesker omkring dig, så er det måske dig, vi leder efter?

 

Vi er en af byens førende og ældste frisørsalonener med et stort frisørkorps og dertilhørende trofast kundekreds i alle aldre. Vi ligger i centrum af Horsens på en hyggelig gade med ældre huse helt uden biltrafik med i forlængelse af gågaden.

 

Vi søger en frisør, som

 • Har en 4-årig frisøruddannelse
 • Brænder for at holde trit med de nyeste hårtrends
 • Har erfaring med at arbejde i et stort team, hvor fællesskab og trivsel vægtes højt
 • Tager kundepleje alvorligt og går op i, hvordan kunden tager sin kaffe
 • Kan træde til hurtigst muligt

 

Vi kan tilbyde

 • Fuldtidsstilling/Deltidsstilling mandag-lørdag
 • En ugentlig fridag og fri hver anden lørdag
 • God løn og provision
 • En travl arbejdsplads, hvor dørklokken går flere gange i timen
 • Løbende videreuddannelse i form af kurser flere gange årligt
 • Dejlige kollegaer, der tager humor alvorligt

 

Send ansøgning og CV til Vivi Duch på mail@hairdesignhorsens.dk og ring til os på 75 62 28 23, hvis du har nogle spørgsmål.

VIVI DUCH - HAIR DESIGN -Horsens2019-11-06T00:00:002019-12-30T00:00:00
330128867Frisør Hos Peter i vejleRobot Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder:Hyggelig atmosfæreløn efter kvalifikationer Fuldtids- deltidsstillingGode arbejdsforholdDeltagelse i relevante kurserFast ugentlig fridag fleksibilitetMulighed for lørdagsfriordningVi forventer, du er:StabilFleksibelAnsvarsfuld PositivTeamplayerHar mod på at lære nyt

Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling.

Vi tilbyder:
Hyggelig atmosfære
løn efter kvalifikationer 
Fuldtids-/deltidsstilling
Gode arbejdsforhold
Deltagelse i relevante kurser
Fast ugentlig fridag/fleksibilitet
Mulighed for lørdagsfriordning

Vi forventer, du er:
Stabil
Fleksibel
Ansvarsfuld 
Positiv
Teamplayer
Har mod på at lære nyt

Frisør hos PeterVejle2019-11-22T00:00:002020-01-15T00:00:00
330134983Er du vores nye butikschef?Robot Vi søger en frisøruddannet butikschef, der brænder for sit fag. Vi vægter vores faglighed højt, og sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder:Hyggelig atmosfæreGod lønFuldtids- deltidsstillingGode arbejdsforholdStor medbestemmelseSundhedsforsikringGod pensionsordningDeltagelse i relevante kurser, også i udlandetFast ugentlig fridagMulighed for lørdagsfriordning Vi forventer, du er:StabilFleksibelAnsvarsfuld PositivTeamplayerHar mod på at lære nyt Åbningstider: Mandag-fredag: 9-17.30Lørdag: 8-13

Vi søger en frisøruddannet butikschef, der brænder for sit fag.

Vi vægter vores faglighed højt, og sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling.

Vi tilbyder:
Hyggelig atmosfære
God løn
Fuldtids-/deltidsstilling
Gode arbejdsforhold
Stor medbestemmelse
Sundhedsforsikring
God pensionsordning
Deltagelse i relevante kurser, også i udlandet
Fast ugentlig fridag
Mulighed for lørdagsfriordning

Vi forventer, du er:
Stabil
Fleksibel
Ansvarsfuld 
Positiv
Teamplayer
Har mod på at lære nyt


Åbningstider:
Mandag-fredag: 9-17.30
Lørdag: 8-13

Frisør Hos PeterHorsens2019-12-04T00:00:002020-01-27T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Frisør

Frisør Hos Peter

Horsens
Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder:Hyggelig atmosfæreGod lønFuldtids- deltidsstillingGode arbejdsforholdSundhedsforsikringDeltag...
Indrykket:21. november 2019
Udløbsdato:14. januar 2020

Vil du tjene markedets højeste timeløn? Start timeløn på kr. 175,- som frisørvikar

VIKARCENTRET ApS

Vejle
Vi mangler hele tiden frisører i hele landet, lige nu står vi og mangler en dygtig frisør i Vejle omegn. Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe? Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fo...
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:2. januar 2020

HairDesign i Horsens søger engageret frisør på fuldtid

VIVI DUCH - HAIR DESIGN -

Horsens
Har du hænderne skruet ordentlig på? Er du udadvendt, smilende og elsker at have mennesker omkring dig, så er det måske dig, vi leder efter? Vi er en af byens førende og ældste frisørsalonener med et stort frisørkorps og dertilhørende trofast kundek...
Indrykket:6. november 2019
Udløbsdato:30. december 2019

Frisør Hos Peter i vejle

Frisør hos Peter

Vejle
Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder:Hyggelig atmosfæreløn efter kvalifikationer Fuldtids- deltidsstillingGode arbejdsforholdDelta...
Indrykket:22. november 2019
Udløbsdato:15. januar 2020

Er du vores nye butikschef?

Frisør Hos Peter

Horsens
Vi søger en frisøruddannet butikschef, der brænder for sit fag. Vi vægter vores faglighed højt, og sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder:Hyggelig atmosfæreGod lønFuldtids- deltidsstillingGode arbejdsforholdStor med...
Indrykket:4. december 2019
Udløbsdato:27. januar 2020