Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisør assistent

Frisør assistent med 4 årig udd søges til frisør  Hårspidserne i Værløse ..

vi søger en ny kollega til vores team .. ????????????

Vi søger en sød. Kundevenlig.fleksibel pligt opfyldne, ansvarsbevidst frisør der kan har lyst til og arbejde med kunder i alle aldre.

Du skal kunne arbejde med farve/ striber 

klippe kunder i alle aldre da vi er en familie frisør .. 

Vi er en salon med mange kunder da den har ligget på bymidten i mange år .. 

vi arbejder med wella produkter og lidt id hair 

vi kan tilbyde ca 37 timer om ugen 

løn efter overenskomst  + 15 % i provision

søde kollegaer

tæt på bus og tog 

vi elsker god stemning og smil på læben 

vi glæder os til at høre fra dig ??

send gerne en ansøgning til : 

tanjaneel@hotmail.com 

mvh Tanja neel hansen 

Bymidten 106 

3500 Værløse 

 

 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330117744Phoenix-d8f8ef2c12019-12-12T00:00:00Frisør assistent

Frisør assistent med 4 årig udd søges til frisør  Hårspidserne i Værløse ..

vi søger en ny kollega til vores team .. ????????????

Vi søger en sød. Kundevenlig.fleksibel pligt opfyldne, ansvarsbevidst frisør der kan har lyst til og arbejde med kunder i alle aldre.

Du skal kunne arbejde med farve/ striber 

klippe kunder i alle aldre da vi er en familie frisør .. 

Vi er en salon med mange kunder da den har ligget på bymidten i mange år .. 

vi arbejder med wella produkter og lidt id hair 

vi kan tilbyde ca 37 timer om ugen 

løn efter overenskomst  + 15 % i provision

søde kollegaer

tæt på bus og tog 

vi elsker god stemning og smil på læben 

vi glæder os til at høre fra dig ??

send gerne en ansøgning til : 

tanjaneel@hotmail.com 

mvh Tanja neel hansen 

Bymidten 106 

3500 Værløse 

 

 

 

2019-12-28T00:51:06.167 Frisør assistent med 4 årig udd søges til frisør Hårspidserne i Værløse .. vi søger en ny kollega til vores team .. ???????????? Vi søger en sød. Kundevenlig.fleksibel pligt opfyldne, ansvarsbevidst frisør der kan har lyst til og arbejde med kunder i alle aldre. Du skal kunne arbejde med farve striber klippe kunder i alle aldre da vi er en familie frisør .. Vi er en salon med mange kunder da den har ligget på bymidten i mange år .. vi arbejder med wella produkter og lidt id hair vi kan tilbyde ca 37 timer om ugen løn efter overenskomst 15 i provision søde kollegaer tæt på bus og tog vi elsker god stemning og smil på læben vi glæder os til at høre fra dig ?? send gerne en ansøgning til : tanjaneel@hotmail.com mvh Tanja neel hansen Bymidten 106 3500 Værløse11jobnetd8f8ef2c100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-12-27T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-TaarbækEuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandEgedalEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnBallerupEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnFuresøEuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGladsaxe3647820Hårspidserne v/Tanja Hansen11Bymidten 1063500VærløseDKDanmark0Tanjaneel@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent848243JobNet5067299506729910004-11-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d8f8ef2chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d8f8ef2chttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d8f8ef2c&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d8f8ef2c&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/1.jpgFrisør assistent9006001Dansk3Læse/ tale514105Frisør2Salg7Håndværk & service363465703Tanjaneel@hotmail.comTanjaneel@hotmail.comDKDanmarkDKDanmark330151717Frisør med 4 årig udd.Robot Frisør hårspidserne i Værløse søger en frisør med 4 årig udd.. vi søger en rigtig sød kundevenlig dygtig frisør til vores skønne team... vi søger en frisør der vil arbejde i en hyggelig salon med en rigtig stor kundekreds i alle aldre .. vi søger en frisk frisør assistent der kan være en team player og er fleksibel der vil arbejde 30 -37 timer om ugen der kan lave striber farve klipppe alle vores skønne kunder .. alm frisør arbejde .. der har et godt humør ?? der vil være positiv og kundevenlig der vil være en god kollega Vi tilbyder : skønne kollegaer løn efter dfkf overenskomst 15 i provision et godt arbejds miljø en god kunde kreds åbnings tid 9-18 hverdag lørdag 9-14 frihed under ansvar Skriv gerne en mail : lidt om dig selv gerne er billed .. tanjaneel@hotmail.com

 

Frisør hårspidserne i Værløse søger en frisør med 4 årig udd.. 

vi søger en rigtig sød kundevenlig dygtig frisør til vores skønne team... 

vi søger en frisør der vil arbejde i en hyggelig salon med en rigtig stor kundekreds i alle aldre .. 

vi søger en frisk frisør assistent der kan være en team player og er fleksibel 

der vil arbejde 30 -37 timer om ugen 

der kan lave striber/ farve klipppe alle vores skønne kunder .. alm frisør arbejde .. 

der har et godt humør ??

der vil være positiv og kundevenlig 

der vil være en god kollega 

Vi tilbyder : 

skønne kollegaer 

løn efter dfkf overenskomst 15% i provision

et godt arbejds miljø

en god kunde kreds 

åbnings tid 9-18 hverdag 

lørdag 9-14

frihed under ansvar 

Skriv gerne en mail : lidt om dig selv gerne er billed .. 

tanjaneel@hotmail.com

 

 

 

Hårspidserne v/Tanja HansenVærløse2020-01-08T00:00:002020-02-02T00:00:00
330160906Vil du tjene markedets højeste timeløn? Start timeløn på kr. 175,- som frisørvikarRobot Vi mangler hele tiden frisører i hele landet, lige nu skal vi bruge 1 dygtig frisør i Sønderjylland. Vi står med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort længere varende. Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe? Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fokus på dit eget helbred, så meld dig ind i frisørernes vikarcenter! Vi tilbyder en fast start timeløn på 175,- samt feriepenge, pension og S H. Hver dag er der frisørsaloner over hele landet der står og mangler hjælp. Din hjælp! Sygdom, ferie og barsel eller ganske almindelig travlhed skaber året rundt massevis af gode muligheder for dig som frisørvikar. Du har som vikar i frisørernes eget vikarbureau mulighed for fleksibel arbejdstid. Det er dig der bestemmer, hvor meget du ønsker at arbejde. Tag det første skridt i dag Ring i dag på tlf. 7024 2470. Vores betingelse er, at du har gennemført en 4-årig frisøruddannelse og er opdateret på dit håndværk. Øget frihed: Ferie og fridage uden dårlig samvittighed Pause og nyde den mindre afhængighed Større indtjening: Høj løn Tænk ikke på provision Større fleksibilitet: Uafhængighed Ingen dårlig samvittighed overfor dine kunder og kollegaer Intet bjerg af forpligtelser Bedre helbred: Mindre stress Ro når det hele koger Lyt til din krop når den allerhelst vil have en fridag Lyder det som noget for dig, så opret dig som bruger og nyd godt af alle de fordele der er, ved at være vikar hos Vikarcentret. Ring på tlf. 7024 2470 eller send en mail til mail@virkarcentret.dk. www.vikarcentret.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Vikarcentret blev stiftet i 2003 og hjælper hver dag mange hundrede organiserede frisører og mestre over hele landet. Vores fokus er frisørvikarer, kommunikation og udvikling - kerneområder der har vores interesse og fulde opmærksomhed.

Vi mangler hele tiden frisører i hele landet, lige nu skal vi bruge 1 dygtig frisør i Sønderjylland.

Vi står med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort/længere varende.

Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe?

Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fokus på dit eget helbred, så meld dig ind i frisørernes vikarcenter!

Vi tilbyder en fast start timeløn på 175,- samt feriepenge, pension og S/H. 

Hver dag er der frisørsaloner over hele landet der står og mangler hjælp. Din hjælp! Sygdom, ferie og barsel eller ganske almindelig travlhed skaber året rundt massevis af gode muligheder for dig som frisørvikar.

Du har som vikar i frisørernes eget vikarbureau mulighed for fleksibel arbejdstid. Det er dig der bestemmer, hvor meget du ønsker at arbejde.

 

Tag det første skridt i dag

Ring i dag på tlf. 7024 2470. Vores betingelse er, at du har gennemført en 4-årig frisøruddannelse og er opdateret på dit håndværk. 

 

Øget frihed:

 • Ferie og fridage uden dårlig samvittighed
 • Pause og nyde den mindre afhængighed

Større indtjening:

 • Høj løn
 • Tænk ikke på provision

Større fleksibilitet:

 • Uafhængighed
 • Ingen dårlig samvittighed overfor dine kunder og kollegaer
 • Intet bjerg af forpligtelser

Bedre helbred:

 • Mindre stress
 • Ro når det hele koger
 • Lyt til din krop når den allerhelst vil have en fridag

Lyder det som noget for dig, så opret dig som bruger og nyd godt af alle de fordele der er, ved at være vikar hos Vikarcentret.

Ring på tlf. 7024 2470 eller send en mail til mail@virkarcentret.dk.

www.vikarcentret.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vikarcentret blev stiftet i 2003 og hjælper hver dag mange hundrede organiserede frisører og mestre over hele landet. Vores fokus er frisørvikarer, kommunikation og udvikling - kerneområder der har vores interesse og fulde opmærksomhed.

VIKARCENTRET ApSCharlottenlund2020-01-21T00:00:002020-03-13T00:00:00
330160233FrisørRobot Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder:Hyggelig atmosfæreGod lønUgentlig arbejdstid 30-37 timerGode arbejdsforholdSundhedsforsikringDeltagelse i relevante kurserFast ugentlig fridagMulighed for lørdagsfriordningIngen lange dageVi forventer, du er:StabilFleksibelAnsvarsfuld PositivTeamplayerHar mod på at lære nyt

Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling.

Vi tilbyder:
Hyggelig atmosfære
God løn
Ugentlig arbejdstid 30-37 timer
Gode arbejdsforhold
Sundhedsforsikring
Deltagelse i relevante kurser
Fast ugentlig fridag
Mulighed for lørdagsfriordning
Ingen lange dage

Vi forventer, du er:
Stabil
Fleksibel
Ansvarsfuld 
Positiv
Teamplayer
Har mod på at lære nyt

Frisør Hos PeterKøge2020-01-20T00:00:002020-03-12T00:00:00
330155543Frisør Max søger frisørProfile Vi er 3 frisører hos Frisør Max i Vanløse der har hænderne fulde og søger derfor en ny kollega på fuld tid til vores dygtige team. Salonen ligger på Jernbane allé, som er hovedstrøget i Vanløse.Vi lægger stor vægt på god stemning hos os selv og ikke mindst en god oplevelse for vores kunder, det skal være hyggeligt og samtidigt effektivt.Har du den 4-årige uddannelse, og kan sige JA til følgende egenskaber:Godt humør, smilende og imødekommendeDygtig og kreativSelvstændigMøder kunderne i øjenhøjdeVedligeholdelse af sociale medier, Instagram, FacebookOpstart hurtigst muligt Vi kan tilbydeUgentlig fridagTravl og hyggelig arbejdspladsVidereuddannelse i form af kurser henover åretSøde kollegaer Send ansøgning og CV til André Bergholt på a.bergholt@mail.dk eller ring til André på 20 99 70 29. hvis du har nogle spørgsmål.Vi er 3 frisører hos Frisør Max i Vanløse der har hænderne fulde og søger derfor en ny kollega på fuld tid til vores dygtige team.  Salonen ligger på Jernbane allé, som er hovedstrøget i Vanløse.
Vi lægger stor vægt på god stemning hos os selv og ikke mindst en god oplevelse for vores kunder, det skal være hyggeligt og samtidigt effektivt.
Har du den 4-årige uddannelse, og kan sige JA til følgende egenskaber:
 • Godt humør, smilende og imødekommende
 • Dygtig og kreativ
 • Selvstændig
 • Møder kunderne i øjenhøjde
 • Vedligeholdelse af sociale medier, Instagram, Facebook
 • Opstart hurtigst muligt
Vi kan tilbyde
 • Ugentlig fridag
 • Travl og hyggelig arbejdsplads
 • Videreuddannelse i form af kurser henover året
 • Søde kollegaer
Send ansøgning og CV til André Bergholt på a.bergholt@mail.dk eller ring til André på 20 99 70 29. hvis du har nogle spørgsmål.
ORS/Small/4f44eff9_logo.jpegFrisør MaxVanløse2020-01-13T01:00:08.8432020-02-15T00:00:00
330149795Frisør til Helin frisørsalon søgesRobot Vi søger smilende og dygtige frisøre til vores nye salon i Farum. Du behøver ikke have lang erfaring, det kan du få hos os, men du skal have drive, humor og have en god arbejdsmoral. Du skal også være omsorgsfuld og imødekommende, både overfor kunder og kolleger og så skal du selvfølgelig være en dygtig frisør. Og så sætter vi pris på et godt smil. Vi tilbyder en stilling der ikke bare er et job, men en del af et stærkt team og en familie . Der er god løn efter kvalifikationer og mulighed for efteruddannelses via kurser m.m. Stillingen er med tiltrædelse ca 1. februar. Helin har eksisteret i godt ti år. Lige nu er vi i gang med at udvide, men også de gamle saloner får et face-lift . Send din ansøgning og cv til odin@helinhair.dk. Vi er meget glade for folk der tager initiativ, så du må også gerne ringe på 61 67 62 60. Vi glæder os til at høre fra dig. Sipan Odin Helin Hair

Vi søger smilende og dygtige frisøre til vores nye salon i Farum.

Du behøver ikke have lang erfaring, det kan du få hos os, men du skal have drive, humor og have en god arbejdsmoral. Du skal også være omsorgsfuld og imødekommende, både overfor kunder og kolleger og så skal du selvfølgelig være en dygtig frisør. Og så sætter vi pris på et godt smil.

Vi tilbyder en stilling der ikke bare er et job, men en del af et stærkt team og en ”familie”. Der er god løn efter kvalifikationer og mulighed for efteruddannelses via kurser m.m.

Stillingen er med tiltrædelse ca 1. februar.

Helin har eksisteret i godt ti år. Lige nu er vi i gang med at udvide, men også de gamle saloner får et ”face-lift”.

Send din ansøgning og cv til odin@helinhair.dk.
Vi er meget glade for folk der tager initiativ, så du må også gerne ringe på 61 67 62 60.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Sipan & Odin

Helin Hair

Helin Hair SalonKokkedal2020-01-06T00:00:002020-01-31T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Frisør med 4 årig udd.

Hårspidserne v/Tanja Hansen

Værløse
Frisør hårspidserne i Værløse søger en frisør med 4 årig udd.. vi søger en rigtig sød kundevenlig dygtig frisør til vores skønne team... vi søger en frisør der vil arbejde i en hyggelig salon med en rigtig stor kundekreds i alle aldre .. vi søger en...
Indrykket:8. januar 2020

Vil du tjene markedets højeste timeløn? Start timeløn på kr. 175,- som frisørvikar

VIKARCENTRET ApS

Charlottenlund
Vi mangler hele tiden frisører i hele landet, lige nu skal vi bruge 1 dygtig frisør i Sønderjylland. Vi står med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort længere varende. Vil du selv bestemme hvor...
Indrykket:21. januar 2020

Frisør

Frisør Hos Peter

Køge
Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder:Hyggelig atmosfæreGod lønUgentlig arbejdstid 30-37 timerGode arbejdsforholdSundhedsforsikring...
Indrykket:20. januar 2020

Frisør Max søger frisør

Frisør Max

Vanløse
Vi er 3 frisører hos Frisør Max i Vanløse der har hænderne fulde og søger derfor en ny kollega på fuld tid til vores dygtige team. Salonen ligger på Jernbane allé, som er hovedstrøget i Vanløse.Vi lægger stor vægt på god stemning hos os selv og ikke...
Indrykket:13. januar 2020

Frisør til Helin frisørsalon søges

Helin Hair Salon

Kokkedal
Vi søger smilende og dygtige frisøre til vores nye salon i Farum. Du behøver ikke have lang erfaring, det kan du få hos os, men du skal have drive, humor og have en god arbejdsmoral. Du skal også være omsorgsfuld og imødekommende, både overfor kunde...
Indrykket:6. januar 2020