Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisør til salon i Kgs. Lyngby

Frisør 30-37 timer ugentligt

Til vores hyggelige salon centralt placeret i Kgs. Lyngby, søger vi en dygtig frisør.

Vi har travlt, og bred, loyal kundekreds. Det er yderst vigtigt for os, at have tilfredse kunder, hvorfor vi forventer at du har håndværket og serviceniveauet i orden.

 

Vi forventer:

 • At du har den 4-årige frisøruddannelse
 • At du er passioneret omkring dit fag
 • At du kan omgås ung som ældre
 • At du er mødestabil og har et minimalt fravær

Vi tilbyder:

 • Gode ansættelsesvilkår
 • Personalegoder
 • Løbende frisørkurser/efteruddannelse hos førende brands

 

Søg stillingen ved at fremsende:

 • CV
 • Ansøgning
 • Eventuelle anbefalinger/referencer

 

OBS: Du må ikke søge stillingen, hvis du ikke er frisøruddannet. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330106277Phoenix-d9dc44f112019-10-14T00:00:00Frisør til salon i Kgs. Lyngby

Frisør 30-37 timer ugentligt

Til vores hyggelige salon centralt placeret i Kgs. Lyngby, søger vi en dygtig frisør.

Vi har travlt, og bred, loyal kundekreds. Det er yderst vigtigt for os, at have tilfredse kunder, hvorfor vi forventer at du har håndværket og serviceniveauet i orden.

 

Vi forventer:

 • At du har den 4-årige frisøruddannelse
 • At du er passioneret omkring dit fag
 • At du kan omgås ung som ældre
 • At du er mødestabil og har et minimalt fravær

Vi tilbyder:

 • Gode ansættelsesvilkår
 • Personalegoder
 • Løbende frisørkurser/efteruddannelse hos førende brands

 

Søg stillingen ved at fremsende:

 • CV
 • Ansøgning
 • Eventuelle anbefalinger/referencer

 

OBS: Du må ikke søge stillingen, hvis du ikke er frisøruddannet. 

2019-12-06T00:50:48.237 Frisør 30-37 timer ugentligt Til vores hyggelige salon centralt placeret i Kgs. Lyngby, søger vi en dygtig frisør. Vi har travlt, og bred, loyal kundekreds. Det er yderst vigtigt for os, at have tilfredse kunder, hvorfor vi forventer at du har håndværket og serviceniveauet i orden. Vi forventer: At du har den 4-årige frisøruddannelse At du er passioneret omkring dit fag At du kan omgås ung som ældre At du er mødestabil og har et minimalt fravær Vi tilbyder: Gode ansættelsesvilkår Personalegoder Løbende frisørkurser efteruddannelse hos førende brands Søg stillingen ved at fremsende: CV Ansøgning Eventuelle anbefalinger referencer OBS: Du må ikke søge stillingen, hvis du ikke er frisøruddannet.11jobnetd9dc44f1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-12-05T00:00:000000https://cutno1.dk/job.html0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-Taarbæk3630496Cut No 1 v/Grazyna Grüner11Ulrikkenborg Plads 22800Kgs. LyngbyDKDanmark0
info@cutno1.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent838220JobNet5057557505755710011-10-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9dc44f1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9dc44f1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9dc44f1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9dc44f1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/7.jpgFrisør til salon i Kgs. Lyngby12009921Dansk3Læse/ tale514105Frisør2Salg7Håndværk & service363143199info@cutno1.dkinfo@cutno1.dkDKDanmarkDKDanmark330117744Frisør assistentRobot Frisør assistent med 4 årig udd søges til frisør Hårspidserne i Værløse .. vi søger en ny kollega til vores team .. ???????????? Vi søger en sød. Kundevenlig.fleksibel pligt opfyldne, ansvarsbevidst frisør der kan har lyst til og arbejde med kunder i alle aldre. Du skal kunne arbejde med farve striber klippe kunder i alle aldre da vi er en familie frisør .. Vi er en salon med mange kunder da den har ligget på bymidten i mange år .. vi arbejder med wella produkter og lidt id hair vi kan tilbyde ca 37 timer om ugen løn efter overenskomst 15 i provision søde kollegaer tæt på bus og tog vi elsker god stemning og smil på læben vi glæder os til at høre fra dig ?? send gerne en ansøgning til : tanjaneel@hotmail.com mvh Tanja neel hansen Bymidten 106 3500 Værløse

Frisør assistent med 4 årig udd søges til frisør  Hårspidserne i Værløse ..

vi søger en ny kollega til vores team .. ????????????

Vi søger en sød. Kundevenlig.fleksibel pligt opfyldne, ansvarsbevidst frisør der kan har lyst til og arbejde med kunder i alle aldre.

Du skal kunne arbejde med farve/ striber 

klippe kunder i alle aldre da vi er en familie frisør .. 

Vi er en salon med mange kunder da den har ligget på bymidten i mange år .. 

vi arbejder med wella produkter og lidt id hair 

vi kan tilbyde ca 37 timer om ugen 

løn efter overenskomst  + 15 % i provision

søde kollegaer

tæt på bus og tog 

vi elsker god stemning og smil på læben 

vi glæder os til at høre fra dig ??

send gerne en ansøgning til : 

tanjaneel@hotmail.com 

mvh Tanja neel hansen 

Bymidten 106 

3500 Værløse 

 

 

 

Hårspidserne v/Tanja HansenVærløse2019-12-12T00:00:002019-12-27T00:00:00
330112206Tjen op til kr. 200,-/timen som frisørvikarBasic Lige nu står vi og mangler et par dygtige frisører til 4 konkrete jobs i henholdsvis Midtjylland, fyn og midt nordsjælland omegn. Kontakt os for mere info. Vi står her med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort længere varende. Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe? Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fokus på dit eget helbred, så meld dig ind i frisørernes vikarcenter! Vi tilbyder en start timeløn på 175,- samt feriepenge, pension og S H. Tag det første skridt i dag Ring i dag på tlf. 7024 2470. Vores betingelse er, at du har gennemført en 4-årig frisøruddannelse og er opdateret på dit håndværk. Øget frihed: Ferie og fridage uden dårlig samvittighed Pause og nyde den mindre afhængighed Større indtjening: Høj løn Tænk ikke på provision Større fleksibilitet: Uafhængighed Ingen dårlig samvittighed overfor dine kunder og kollegaer Intet bjerg af forpligtelser Bedre helbred: Mindre stress Ro når det hele koger Lyt til din krop når den allerhelst vil have en fridag Lyder det som noget for dig, så opret dig som bruger og nyd godt af alle de fordele der er, ved at være vikar hos Vikarcentret. Ring på tlf. 7024 2470 eller udfyld vores ansøgningsskema på: http: vikarcentret.dk index.php frisoer BlivVikar www.vikarcentret.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Vikarcentret blev stiftet i 2003 og hjælper hver dag mange hundrede organiserede frisører og mestre over hele landet. Vores fokus er frisørvikarer, kommunikation og udvikling - kerneområder der har vores interesse og fulde opmærksomhed.

Lige nu står vi og mangler et par dygtige frisører til 4 konkrete jobs i henholdsvis  Midtjylland, fyn og midt/nordsjælland omegn. Kontakt os for mere info.

Vi står her med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort/længere varende.

Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe?

Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fokus på dit eget helbred, så meld dig ind i frisørernes vikarcenter!

Vi tilbyder en start timeløn på 175,- samt feriepenge, pension og S/H.

Tag det første skridt i dag

Ring i dag på tlf. 7024 2470. Vores betingelse er, at du har gennemført en 4-årig frisøruddannelse og er opdateret på dit håndværk. 

 

Øget frihed:

 • Ferie og fridage uden dårlig samvittighed
 • Pause og nyde den mindre afhængighed

Større indtjening:

 • Høj løn
 • Tænk ikke på provision

Større fleksibilitet:

 • Uafhængighed
 • Ingen dårlig samvittighed overfor dine kunder og kollegaer
 • Intet bjerg af forpligtelser

Bedre helbred:

 • Mindre stress
 • Ro når det hele koger
 • Lyt til din krop når den allerhelst vil have en fridag

Lyder det som noget for dig, så opret dig som bruger og nyd godt af alle de fordele der er, ved at være vikar hos Vikarcentret.

Ring på tlf. 7024 2470 eller udfyld vores ansøgningsskema på: http://vikarcentret.dk/index.php/frisoer/#BlivVikar

www.vikarcentret.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vikarcentret blev stiftet i 2003 og hjælper hver dag mange hundrede organiserede frisører og mestre over hele landet. Vores fokus er frisørvikarer, kommunikation og udvikling - kerneområder der har vores interesse og fulde opmærksomhed.

VIKARCENTRET ApSCharlottenlund2019-12-11T00:00:002019-12-18T00:00:00
330132078Frisør søges til salon i KokkedalRobot Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder: Hyggelig atmosfære løn efter kvalifikationer Gode arbejdsforhold Deltagelse i relevante kurser Vi forventer, du er: Stabil Fleksibel Positiv Har mod på at lære nyt Hvis du vil vide mere så kontakt Sipan på 45 26 20 21 53 eller på info@helinhairsalon.dk Vi glæder os til at høre fra dig. We are looking for a skilled hairdresser who is passionate about thier profession and value professionalism highly. We re looking for good mood and a positive attitude. We offer: a nice atmosphere Salary by qualifications Good working conditions Participation in relevant courses We expect you are: stable Flexible Positive Have the courage to learn new things For more information contact Sipan on 45 26202153 or at info@helinhairsalon.dk We are looking forward to hear from you.

Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling.

Vi tilbyder:

Hyggelig atmosfære

løn efter kvalifikationer 

Gode arbejdsforhold

Deltagelse i relevante kurser

 

Vi forventer, du er:

Stabil

Fleksibel

Positiv

Har mod på at lære nyt

Hvis du vil vide mere så kontakt Sipan på +45 26 20 21 53 eller på info@helinhairsalon.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

We are looking for a skilled hairdresser who is passionate about thier profession and value professionalism highly. We're looking for good mood and a positive attitude.

We offer:

a nice atmosphere

Salary by qualifications

Good working conditions

Participation in relevant courses

We expect you are:

stable

Flexible

Positive

Have the courage to learn new things

For more information contact Sipan on +45 26202153 or at info@helinhairsalon.dk

 

We are looking forward to hear from you.

Helin Hair SalonKokkedal2019-12-12T00:00:002020-01-16T00:00:00
330131371Frisør søges til salon i KokkedalRobot Frisør søges til salon i Kokkedal Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder: Hyggelig atmosfære løn efter kvalifikationer Gode arbejdsforhold Deltagelse i relevante kurser Vi forventer, du er: Stabil Fleksibel Positiv Har mod på at lære nyt Hvis du vil vide mere så kontakt Sipan på 45 26 20 21 53 eller på info@helinhairsalon.dk Vi glæder os til at høre fra dig. We are looking for a skilled hairdresser who is passionate about thier profession and value professionalism highly. We re looking for good mood and a positive attitude. We offer: a nice atmosphere Salary by qualifications Good working conditions Participation in relevant courses We expect you are: stable Flexible Positive Have the courage to learn new things For more information contact Sipan on 45 26202153 or at info@helinhairsalon.dk We are looking forward to hear from you.

Frisør søges til salon i Kokkedal

Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling.

Vi tilbyder:

Hyggelig atmosfære

løn efter kvalifikationer 

Gode arbejdsforhold

Deltagelse i relevante kurser

 

Vi forventer, du er:

Stabil

Fleksibel

Positiv

Har mod på at lære nyt

Hvis du vil vide mere så kontakt Sipan på +45 26 20 21 53 eller på info@helinhairsalon.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

We are looking for a skilled hairdresser who is passionate about thier profession and value professionalism highly. We're looking for good mood and a positive attitude.

We offer:

a nice atmosphere

Salary by qualifications

Good working conditions

Participation in relevant courses

We expect you are:

stable

Flexible

Positive

Have the courage to learn new things

For more information contact Sipan on +45 26202153 or at info@helinhairsalon.dk

 

We are looking forward to hear from you.

 

Helin Hair SalonKokkedal2019-12-12T00:00:002020-01-20T00:00:00
330125896Vil du tjene markedets højeste timeløn? Start timeløn på kr. 175,- som frisørvikarRobot Vi mangler hele tiden frisører i hele landet, lige nu står vi og mangler en dygtig frisør i Skovlunde omegn. Vi står med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort længere varende. Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe? Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fokus på dit eget helbred, så meld dig ind i frisørernes vikarcenter! Vi tilbyder en fast start timeløn på 175,- samt feriepenge, pension og S H. Hver dag er der frisørsaloner over hele landet der står og mangler hjælp. Din hjælp! Sygdom, ferie og barsel eller ganske almindelig travlhed skaber året rundt massevis af gode muligheder for dig som frisørvikar. Du har som vikar i frisørernes eget vikarbureau mulighed for fleksibel arbejdstid. Det er dig der bestemmer, hvor meget du ønsker at arbejde. Tag det første skridt i dag Ring i dag på tlf. 7024 2470. Vores betingelse er, at du har gennemført en 4-årig frisøruddannelse og er opdateret på dit håndværk. Øget frihed: Ferie og fridage uden dårlig samvittighed Pause og nyde den mindre afhængighed Større indtjening: Høj løn Tænk ikke på provision Større fleksibilitet: Uafhængighed Ingen dårlig samvittighed overfor dine kunder og kollegaer Intet bjerg af forpligtelser Bedre helbred: Mindre stress Ro når det hele koger Lyt til din krop når den allerhelst vil have en fridag Lyder det som noget for dig, så opret dig som bruger og nyd godt af alle de fordele der er, ved at være vikar hos Vikarcentret. Ring på tlf. 7024 2470 eller send en mail til mail@virkarcentret.dk. www.vikarcentret.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Vikarcentret blev stiftet i 2003 og hjælper hver dag mange hundrede organiserede frisører og mestre over hele landet. Vores fokus er frisørvikarer, kommunikation og udvikling - kerneområder der har vores interesse og fulde opmærksomhed.

Vi mangler hele tiden frisører i hele landet,  lige nu står vi og mangler en dygtig frisør i Skovlunde omegn.

Vi står med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort/længere varende.

Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe?

Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fokus på dit eget helbred, så meld dig ind i frisørernes vikarcenter!

Vi tilbyder en fast start timeløn på 175,- samt feriepenge, pension og S/H. 

Hver dag er der frisørsaloner over hele landet der står og mangler hjælp. Din hjælp! Sygdom, ferie og barsel eller ganske almindelig travlhed skaber året rundt massevis af gode muligheder for dig som frisørvikar.

Du har som vikar i frisørernes eget vikarbureau mulighed for fleksibel arbejdstid. Det er dig der bestemmer, hvor meget du ønsker at arbejde.

 

Tag det første skridt i dag

Ring i dag på tlf. 7024 2470. Vores betingelse er, at du har gennemført en 4-årig frisøruddannelse og er opdateret på dit håndværk. 

 

Øget frihed:

 • Ferie og fridage uden dårlig samvittighed
 • Pause og nyde den mindre afhængighed

Større indtjening:

 • Høj løn
 • Tænk ikke på provision

Større fleksibilitet:

 • Uafhængighed
 • Ingen dårlig samvittighed overfor dine kunder og kollegaer
 • Intet bjerg af forpligtelser

Bedre helbred:

 • Mindre stress
 • Ro når det hele koger
 • Lyt til din krop når den allerhelst vil have en fridag

Lyder det som noget for dig, så opret dig som bruger og nyd godt af alle de fordele der er, ved at være vikar hos Vikarcentret.

Ring på tlf. 7024 2470 eller send en mail til mail@virkarcentret.dk.

www.vikarcentret.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vikarcentret blev stiftet i 2003 og hjælper hver dag mange hundrede organiserede frisører og mestre over hele landet. Vores fokus er frisørvikarer, kommunikation og udvikling - kerneområder der har vores interesse og fulde opmærksomhed.

VIKARCENTRET ApSSkovlunde2019-12-12T00:00:002020-01-09T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Frisør assistent

Hårspidserne v/Tanja Hansen

Værløse
Frisør assistent med 4 årig udd søges til frisør Hårspidserne i Værløse .. vi søger en ny kollega til vores team .. ???????????? Vi søger en sød. Kundevenlig.fleksibel pligt opfyldne, ansvarsbevidst frisør der kan har lyst til og arbejde med kunder ...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:27. december 2019

Tjen op til kr. 200,-/timen som frisørvikar

VIKARCENTRET ApS

Charlottenlund
Lige nu står vi og mangler et par dygtige frisører til 4 konkrete jobs i henholdsvis Midtjylland, fyn og midt nordsjælland omegn. Kontakt os for mere info. Vi står her med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikaria...
Indrykket:11. december 2019
Udløbsdato:18. december 2019

Frisør søges til salon i Kokkedal

Helin Hair Salon

Kokkedal
Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder: Hyggelig atmosfære løn efter kvalifikationer Gode arbejdsforhold Deltagelse i relevante kurs...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:16. januar 2020

Frisør søges til salon i Kokkedal

Helin Hair Salon

Kokkedal
Frisør søges til salon i Kokkedal Vi søger en dygtig frisør, som brænder for sit fag, og vægter fagligheden højt. Vi sætter stor pris på et godt humør og en positiv indstilling. Vi tilbyder: Hyggelig atmosfære løn efter kvalifikationer Gode arbejdsf...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:20. januar 2020

Vil du tjene markedets højeste timeløn? Start timeløn på kr. 175,- som frisørvikar

VIKARCENTRET ApS

Skovlunde
Vi mangler hele tiden frisører i hele landet, lige nu står vi og mangler en dygtig frisør i Skovlunde omegn. Vi står med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort længere varende. Vil du selv beste...
Indrykket:12. december 2019
Udløbsdato:9. januar 2020