Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frisør til salon i Kgs. Lyngby

Frisør 30-37 timer ugentligt

Til vores hyggelige salon centralt placeret i Kgs. Lyngby, søger vi en dygtig frisør.

Vi har travlt, og bred, loyal kundekreds. Det er yderst vigtigt for os, at have tilfredse kunder, hvorfor vi forventer at du har håndværket og serviceniveauet i orden.

 

Vi forventer:

 • At du har den 4-årige frisøruddannelse
 • At du er passioneret omkring dit fag
 • At du kan omgås ung som ældre
 • At du er mødestabil og har et minimalt fravær

Vi tilbyder:

 • Gode ansættelsesvilkår
 • Personalegoder
 • Løbende frisørkurser/efteruddannelse hos førende brands

 

Søg stillingen ved at fremsende:

 • CV
 • Ansøgning
 • Eventuelle anbefalinger/referencer

 

OBS: Du må ikke søge stillingen, hvis du ikke er frisøruddannet. 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330106277Phoenix-d9dc44f112019-10-14T00:00:00Frisør til salon i Kgs. Lyngby

Frisør 30-37 timer ugentligt

Til vores hyggelige salon centralt placeret i Kgs. Lyngby, søger vi en dygtig frisør.

Vi har travlt, og bred, loyal kundekreds. Det er yderst vigtigt for os, at have tilfredse kunder, hvorfor vi forventer at du har håndværket og serviceniveauet i orden.

 

Vi forventer:

 • At du har den 4-årige frisøruddannelse
 • At du er passioneret omkring dit fag
 • At du kan omgås ung som ældre
 • At du er mødestabil og har et minimalt fravær

Vi tilbyder:

 • Gode ansættelsesvilkår
 • Personalegoder
 • Løbende frisørkurser/efteruddannelse hos førende brands

 

Søg stillingen ved at fremsende:

 • CV
 • Ansøgning
 • Eventuelle anbefalinger/referencer

 

OBS: Du må ikke søge stillingen, hvis du ikke er frisøruddannet. 

2019-12-06T00:50:48.237 Frisør 30-37 timer ugentligt Til vores hyggelige salon centralt placeret i Kgs. Lyngby, søger vi en dygtig frisør. Vi har travlt, og bred, loyal kundekreds. Det er yderst vigtigt for os, at have tilfredse kunder, hvorfor vi forventer at du har håndværket og serviceniveauet i orden. Vi forventer: At du har den 4-årige frisøruddannelse At du er passioneret omkring dit fag At du kan omgås ung som ældre At du er mødestabil og har et minimalt fravær Vi tilbyder: Gode ansættelsesvilkår Personalegoder Løbende frisørkurser efteruddannelse hos førende brands Søg stillingen ved at fremsende: CV Ansøgning Eventuelle anbefalinger referencer OBS: Du må ikke søge stillingen, hvis du ikke er frisøruddannet.11jobnetd9dc44f1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-12-05T00:00:000000https://cutno1.dk/job.html0EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnLyngby-Taarbæk3630496Cut No 1 v/Grazyna Grüner11Ulrikkenborg Plads 22800Kgs. LyngbyDKDanmark0
info@cutno1.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent838220JobNet5057557505755710011-10-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9dc44f1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9dc44f1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9dc44f1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=d9dc44f1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Haandvaerk_og_service/7.jpgFrisør til salon i Kgs. Lyngby12009921Dansk3Læse/ tale514105Frisør2Salg7Håndværk & service363143199info@cutno1.dkinfo@cutno1.dkDKDanmarkDKDanmark330160906Vil du tjene markedets højeste timeløn? Start timeløn på kr. 175,- som frisørvikarRobot Vi mangler hele tiden frisører i hele landet, lige nu skal vi bruge 1 dygtig frisør i Sønderjylland. Vi står med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort længere varende. Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe? Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fokus på dit eget helbred, så meld dig ind i frisørernes vikarcenter! Vi tilbyder en fast start timeløn på 175,- samt feriepenge, pension og S H. Hver dag er der frisørsaloner over hele landet der står og mangler hjælp. Din hjælp! Sygdom, ferie og barsel eller ganske almindelig travlhed skaber året rundt massevis af gode muligheder for dig som frisørvikar. Du har som vikar i frisørernes eget vikarbureau mulighed for fleksibel arbejdstid. Det er dig der bestemmer, hvor meget du ønsker at arbejde. Tag det første skridt i dag Ring i dag på tlf. 7024 2470. Vores betingelse er, at du har gennemført en 4-årig frisøruddannelse og er opdateret på dit håndværk. Øget frihed: Ferie og fridage uden dårlig samvittighed Pause og nyde den mindre afhængighed Større indtjening: Høj løn Tænk ikke på provision Større fleksibilitet: Uafhængighed Ingen dårlig samvittighed overfor dine kunder og kollegaer Intet bjerg af forpligtelser Bedre helbred: Mindre stress Ro når det hele koger Lyt til din krop når den allerhelst vil have en fridag Lyder det som noget for dig, så opret dig som bruger og nyd godt af alle de fordele der er, ved at være vikar hos Vikarcentret. Ring på tlf. 7024 2470 eller send en mail til mail@virkarcentret.dk. www.vikarcentret.dk Vi glæder os til at høre fra dig. Vikarcentret blev stiftet i 2003 og hjælper hver dag mange hundrede organiserede frisører og mestre over hele landet. Vores fokus er frisørvikarer, kommunikation og udvikling - kerneområder der har vores interesse og fulde opmærksomhed.

Vi mangler hele tiden frisører i hele landet, lige nu skal vi bruge 1 dygtig frisør i Sønderjylland.

Vi står med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort/længere varende.

Vil du selv bestemme hvornår og hvor meget du vil klippe?

Er du uddannet frisør og drømmer om større frihed, god indtjening, fleksibilitet og fokus på dit eget helbred, så meld dig ind i frisørernes vikarcenter!

Vi tilbyder en fast start timeløn på 175,- samt feriepenge, pension og S/H. 

Hver dag er der frisørsaloner over hele landet der står og mangler hjælp. Din hjælp! Sygdom, ferie og barsel eller ganske almindelig travlhed skaber året rundt massevis af gode muligheder for dig som frisørvikar.

Du har som vikar i frisørernes eget vikarbureau mulighed for fleksibel arbejdstid. Det er dig der bestemmer, hvor meget du ønsker at arbejde.

 

Tag det første skridt i dag

Ring i dag på tlf. 7024 2470. Vores betingelse er, at du har gennemført en 4-årig frisøruddannelse og er opdateret på dit håndværk. 

 

Øget frihed:

 • Ferie og fridage uden dårlig samvittighed
 • Pause og nyde den mindre afhængighed

Større indtjening:

 • Høj løn
 • Tænk ikke på provision

Større fleksibilitet:

 • Uafhængighed
 • Ingen dårlig samvittighed overfor dine kunder og kollegaer
 • Intet bjerg af forpligtelser

Bedre helbred:

 • Mindre stress
 • Ro når det hele koger
 • Lyt til din krop når den allerhelst vil have en fridag

Lyder det som noget for dig, så opret dig som bruger og nyd godt af alle de fordele der er, ved at være vikar hos Vikarcentret.

Ring på tlf. 7024 2470 eller send en mail til mail@virkarcentret.dk.

www.vikarcentret.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Vikarcentret blev stiftet i 2003 og hjælper hver dag mange hundrede organiserede frisører og mestre over hele landet. Vores fokus er frisørvikarer, kommunikation og udvikling - kerneområder der har vores interesse og fulde opmærksomhed.

VIKARCENTRET ApSCharlottenlund2020-01-21T00:00:002020-03-13T00:00:00
330155543Frisør Max søger frisørProfile Vi er 3 frisører hos Frisør Max i Vanløse der har hænderne fulde og søger derfor en ny kollega på fuld tid til vores dygtige team. Salonen ligger på Jernbane allé, som er hovedstrøget i Vanløse.Vi lægger stor vægt på god stemning hos os selv og ikke mindst en god oplevelse for vores kunder, det skal være hyggeligt og samtidigt effektivt.Har du den 4-årige uddannelse, og kan sige JA til følgende egenskaber:Godt humør, smilende og imødekommendeDygtig og kreativSelvstændigMøder kunderne i øjenhøjdeVedligeholdelse af sociale medier, Instagram, FacebookOpstart hurtigst muligt Vi kan tilbydeUgentlig fridagTravl og hyggelig arbejdspladsVidereuddannelse i form af kurser henover åretSøde kollegaer Send ansøgning og CV til André Bergholt på a.bergholt@mail.dk eller ring til André på 20 99 70 29. hvis du har nogle spørgsmål.Vi er 3 frisører hos Frisør Max i Vanløse der har hænderne fulde og søger derfor en ny kollega på fuld tid til vores dygtige team.  Salonen ligger på Jernbane allé, som er hovedstrøget i Vanløse.
Vi lægger stor vægt på god stemning hos os selv og ikke mindst en god oplevelse for vores kunder, det skal være hyggeligt og samtidigt effektivt.
Har du den 4-årige uddannelse, og kan sige JA til følgende egenskaber:
 • Godt humør, smilende og imødekommende
 • Dygtig og kreativ
 • Selvstændig
 • Møder kunderne i øjenhøjde
 • Vedligeholdelse af sociale medier, Instagram, Facebook
 • Opstart hurtigst muligt
Vi kan tilbyde
 • Ugentlig fridag
 • Travl og hyggelig arbejdsplads
 • Videreuddannelse i form af kurser henover året
 • Søde kollegaer
Send ansøgning og CV til André Bergholt på a.bergholt@mail.dk eller ring til André på 20 99 70 29. hvis du har nogle spørgsmål.
ORS/Small/4f44eff9_logo.jpegFrisør MaxVanløse2020-01-13T01:00:08.8432020-02-15T00:00:00
330154597Frisør AssistentRobot Frisør Hårspidserne i Værløse søger en frisør assistent med 4 år udd.. vi søger en frisør assistent til vores team Ca 30-37 timer om ugen.. Vi søger en der kan klippe kunder i alle aldre da vi har en bred kundekreds og har mange kunder .. Du skal være kundevenlig en teamplayer fleksibel og ha et godt humør .. Du skal kunne farve stribe arbejde og alm frisør opgaver .. Vi er et team på 4 og vi elsker godt humør og god arb moral .. Løn efter dfkf overenskomst Åbningstider : hverdag 9-18 Lørdag 9-14.. vi har tog og bus lige til døren Vi glæder os til at høre fra dig ..

Frisør Hårspidserne i Værløse søger en frisør assistent med 4 år udd..

vi søger en frisør assistent til vores team

Ca 30-37 timer om ugen..

Vi søger en der kan klippe kunder i alle aldre da vi har en bred kundekreds og har mange kunder ..

Du skal være kundevenlig en teamplayer fleksibel og ha et godt humør ..

Du skal kunne farve / stribe arbejde og alm frisør opgaver ..

Vi er et team på 4 og vi elsker godt humør og god arb moral ..

Løn efter dfkf overenskomst

Åbningstider : hverdag 9-18

Lørdag 9-14..

vi har tog og bus lige til døren

Vi glæder os til at høre fra dig ..

Hårspidserne v/Tanja HansenVærløse2020-01-10T00:00:002020-01-24T00:00:00
330151717Frisør med 4 årig udd.Robot Frisør hårspidserne i Værløse søger en frisør med 4 årig udd.. vi søger en rigtig sød kundevenlig dygtig frisør til vores skønne team... vi søger en frisør der vil arbejde i en hyggelig salon med en rigtig stor kundekreds i alle aldre .. vi søger en frisk frisør assistent der kan være en team player og er fleksibel der vil arbejde 30 -37 timer om ugen der kan lave striber farve klipppe alle vores skønne kunder .. alm frisør arbejde .. der har et godt humør ?? der vil være positiv og kundevenlig der vil være en god kollega Vi tilbyder : skønne kollegaer løn efter dfkf overenskomst 15 i provision et godt arbejds miljø en god kunde kreds åbnings tid 9-18 hverdag lørdag 9-14 frihed under ansvar Skriv gerne en mail : lidt om dig selv gerne er billed .. tanjaneel@hotmail.com

 

Frisør hårspidserne i Værløse søger en frisør med 4 årig udd.. 

vi søger en rigtig sød kundevenlig dygtig frisør til vores skønne team... 

vi søger en frisør der vil arbejde i en hyggelig salon med en rigtig stor kundekreds i alle aldre .. 

vi søger en frisk frisør assistent der kan være en team player og er fleksibel 

der vil arbejde 30 -37 timer om ugen 

der kan lave striber/ farve klipppe alle vores skønne kunder .. alm frisør arbejde .. 

der har et godt humør ??

der vil være positiv og kundevenlig 

der vil være en god kollega 

Vi tilbyder : 

skønne kollegaer 

løn efter dfkf overenskomst 15% i provision

et godt arbejds miljø

en god kunde kreds 

åbnings tid 9-18 hverdag 

lørdag 9-14

frihed under ansvar 

Skriv gerne en mail : lidt om dig selv gerne er billed .. 

tanjaneel@hotmail.com

 

 

 

Hårspidserne v/Tanja HansenVærløse2020-01-08T00:00:002020-02-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Vil du tjene markedets højeste timeløn? Start timeløn på kr. 175,- som frisørvikar

VIKARCENTRET ApS

Charlottenlund
Vi mangler hele tiden frisører i hele landet, lige nu skal vi bruge 1 dygtig frisør i Sønderjylland. Vi står med flere forskellige job muligheder, som f.eks., længerevarende fuldtids vikariat og deltid kort længere varende. Vil du selv bestemme hvor...
Indrykket:21. januar 2020

Frisør Max søger frisør

Frisør Max

Vanløse
Vi er 3 frisører hos Frisør Max i Vanløse der har hænderne fulde og søger derfor en ny kollega på fuld tid til vores dygtige team. Salonen ligger på Jernbane allé, som er hovedstrøget i Vanløse.Vi lægger stor vægt på god stemning hos os selv og ikke...
Indrykket:13. januar 2020

Frisør Assistent

Hårspidserne v/Tanja Hansen

Værløse
Frisør Hårspidserne i Værløse søger en frisør assistent med 4 år udd.. vi søger en frisør assistent til vores team Ca 30-37 timer om ugen.. Vi søger en der kan klippe kunder i alle aldre da vi har en bred kundekreds og har mange kunder .. Du skal væ...
Indrykket:10. januar 2020

Frisør med 4 årig udd.

Hårspidserne v/Tanja Hansen

Værløse
Frisør hårspidserne i Værløse søger en frisør med 4 årig udd.. vi søger en rigtig sød kundevenlig dygtig frisør til vores skønne team... vi søger en frisør der vil arbejde i en hyggelig salon med en rigtig stor kundekreds i alle aldre .. vi søger en...
Indrykket:8. januar 2020