Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fritids-guide til Haderslev Ungdomsskole

Haderslev Ungdomsskole har brug for
IKKE en bærbar, MEN en håndholdt fritids-guide.

”Er du som en fisk i vandet sammen med unge mennesker og synes du, at det fedeste er at gøre en forskel- så har vi jobbet til dig.”

Mange unge har et ensomt liv uden fællesskaber.
Mange unge 2-sprogede har et ensomt liv med hinanden.
Mange unge vil gerne tage andre ind i deres fællesskaber.

Som fritidsguide skal du opsøge og håndholde de unge, som har et ønske og de unge som ikke ved, at de har et ønske, om at blive en del af noget større. Du skal i samarbejde med samarbejdspartnere få de unge aktive i eksempelvis vores foreningsliv og fritidsliv.
I Haderslev Kommune anser vi et sundt fritidsliv med betydningsfulde fællesskaber, som værende en tungtvejende beskyttende faktor i børn- og ungelivet. Det er med til at nedbryde den negative chanceulighed, at bidrage til nye sociale relationer, og på længere sigt en øget livskvalitet.

Jobbet som fritidsguide er målrettet udsatte børn og unge i alderen 10-15 år, som af forskellige årsager ikke har mulighed for at deltage i fritidsaktiviteter på lige vilkår med jævnaldrende.
Du skal som fritidsguide give råd og vejledning om fritidsaktivitet herunder også vejledning om økonomisk støtte. Du skal sikre kontakten og det rette match mellem barn/ung og fritidsaktiviteten og herefter understøtte og fastholde børn og unge i at kunne deltage i deres fritidsaktivitet.

Du skal være nysgerrig og opsøgende på børn og unge og byde dig til således at børn og unge kan få kendskab og indsigt i de fritidsaktiviteter og muligheder som ligger i Haderslev Kommune.
Foruden ovenstående er det afgørende, at du inddrager forældre og det professionelle netværk, således at børn og unge som nyder godt af din tilstedeværelse, også får den nødvendige opbakning fra hjemmet og fra fagpersonerne omkring dem.
Dit job er forankret i Haderslev Ungdomsskole. Der vil jævnligt være sparring og opfølgning med de fagpersoner, hvor det giver mening.

Jobbet er på 30 timer ugentligt og der vil være skiftende arbejdstider. 

Ansættelse vil være fra 1. juni 2021.

Yderligere oplysninger
Ønsker du at høre nærmere, kan du kontakte Bo S. Vesterbye, Haderslev Ungdomsskole på telefon 40 23 72 45 eller på mail: bosv@haderslev.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning, CV og bilag senest den 7. maj 2021.

Om Haderslev Kommune
Haderslev Kommune er en værdibaseret organisation.

Vores fælles værdier – ligeværdighed, enhed, tillid og trivsel – er afsæt for både ledelse og samarbejde, og der er fleksibilitet og frihed til forskel, når vi løser vores kerneopgave.

Haderslev Kommune har røgfri arbejdstid. Medarbejdernes sundhed er i fokus og med røgfri arbejdstid vil vi beskytte medarbejdere mod tobaksrøg i arbejdsmiljøet, støtte medarbejdere, der gerne vil være røgfri, og sikre at nye medarbejdere og unge ikke begynder at ryge på arbejdspladsen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.