Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frivillighedskoordinator til socialområdet i Region Syddanmark

Motiverer det dig at arbejde med frivillighedsområdet, så er det måske dig, vi søger til vores nyoprettede stilling som frivillighedskoordinator. 

Afsæt for stillingen er, at regionsrådet i Syddanmark har vedtaget en ”Politik for frivillighed og medborgerskab”, som bygger på 5 centrale principper:

 • Det er attraktivt at være frivillig i Region Syddanmark
 • Vores kultur er præget af engagement og naturlighed, når det gælder frivillighed
 • Frivillighed har mange former
 • Frivillighed bevæger sig frit på tværs af region og kommuner
 • Frivillighed bidrager til ”Lighed i Sundhed”

Med henblik på udmøntning af politikken vil socialområdet i Region Syddanmark hurtigst mulig ansætte en frivillighedskoordinator i en 2-årig periode i en stilling på 20 timer pr. uge. Stillingen er placeret i Drift og Udvikling, Socialområdet og er med arbejdssted i regionshuset i Vejle.

Opgaverne i stillingen er:

 • Overordnet ansvarlig for at sikre implementering på socialområdet af regionens ”Politik for frivillighed og medborgerskab”
 • Understøtte og inspirere de sociale centre til udviklingsprojekter, der har til formål at styrke frivillighedsområdet i Region Syddanmarks socialområde
 • Opsøge og udvikle samarbejdet med lokale Frivillighedsråd og frivillig-organisationer
 • Opbygge en intern organisering af frivillighedsarbejdet på tværs af de sociale centre, med deltagelse af lokale frivilligheds-nøglepersoner
 • Deltage i netværk med frivillighedskoordinatorer fra regioner og kommuner
 • Følge udviklingen på frivilligområdet og videreformidle relevant viden fra fx Center for Frivilligt Socialt Arbejde eller andre toneangivende organisationer på frivillighedsområdet.
 • Være tovholder på udarbejdelse af sager og notater til politisk niveau vedr. frivillighedsindsatser på det regionale socialområde
 • Afvikling og facilitering af diverse frivillighedsarrangementer og netværksmøder for foreninger og frivillige
 • Sikre at de mange gode historier på frivillighedsområdet bliver delt og kommunikeret

Vi forventer, at du

 • Har en relevant uddannelse eller anden relevant erfaring
 • Har lyst til at arbejde med frivillighed, og at du trives i en omskiftelig hverdag, hvor tingene hele tiden udvikler sig
 • Har erfaring med det specialiserede socialområde
 • Har gode tværfaglige samarbejdsevner og har lyst til at koordinere opgaver på tværs af organisationen
 • Har kørekort

Vil tilbyder dig ansættelse i stabsfunktionen Drift og Udvikling på socialområdet med 18 dygtige og imødekommende kolleger. Vi arbejder med forskellige økonomi-, it-, udviklings- og kvalitetsopgaver på socialområdet, og vi vil supplere dig med input til løsningen af dine opgaver. Vi samarbejder og gør meget brug af hinandens kompetencer, men forventer også, at du kan arbejde selvstændigt. Når du har fundet dig til rette i jobbet, vil du få gode muligheder for at påvirke opgaveløsningen og sætte retningen for arbejdet med frivillighed på socialområdet. 

Du vil få din daglige gang i Regionshuset i Vejle, der er centralt beliggende i Vejle centrum. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidig med, at vi har et højt fagligt niveau. Derudover har vi i det daglige fokus på, at både arbejds- og privatliv skal fungere.

Men du skal ikke kun sidde på kontor i Regionshuset. For at skabe de bedste lokale rammer for frivillighedsarbejdet og for at sikre et godt indblik i barrierer og muligheder på de forskellige tilbud, vil en stor del af opgaveløsningen indebære samarbejde med nøglepersoner decentralt på centrene, i andre eksterne enheder og med relevante interessenter fx i kommuner. 

Er du nysgerrig efter at høre mere om stillingen, kan du ringe til afdelingschef Peter Dalsgaard Karlsen (2920 1657).

Hvis du ønsker oplysninger om Region Syddanmarks ”Politik for frivillighed og medborgerskab” vil det være en god idé at begynde med at kigge på Regionsrådets møde den 28.oktober 2019.

Ansøgning
Ønsker du at søge stillingen, skal din ansøgning være os i hænde senest 1. marts 2020.

Vi afholder ansættelsessamtaler den 10. marts 2020

Ansættelsesvilkår
Der er tale en stilling på 20 timer ugentlig og med en varighed på 2 år. 

Tiltrædelse 1. april 2020 eller snarest herefter.

Lønnen aftales efter gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Region Syddanmark er én ansættelsesmyndighed. Hvad det betyder for dig, kan du læse om her:

http://www.regionsyddanmark.dk/wm202311

 

Region Syddanmark driver på socialområdet fem højt specialiserede sociale centre med dag-, døgn- og undervisningstilbud til børn og voksne med komplekse problemstillinger. Regionen er leverandør af ydelser til kommunerne og omsætter for ca. 700 mio. kr.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.