frokosten.nu søger dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst bager

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en ny og dygtig kollega til frokosten.nu i Svenstrup. Her bliver du en del af et stort ambitiøst team på bl.a. 8 faguddannede kokke, som hver dag går på arbejde for at skabe en god gastronomisk oplevelse for vores kunder, samt en fantastisk arbejdsdag for ens kollegaer.

 

Vi er et veletableret frokostfirma, som på få år har udviklet sig til en af Nordjyllands største og dygtigste frokostordninger med mange stabile og tilfredse samarbejdspartnere.
Vi skaber som udgangspunkt alt maden fra bunden, med stolte traditioner om det hjemmelavede, variationen, de bedste råvarer og stor fokus på den danske sæson.

Vi leverer dagligt frokost til ca. 40 virksomheder, både private og offentlige instanser i store dele af Nordjylland

 

Arbejdsområder:

- At producere, udvikle og levere frokostbrød og rugbrød til frokosten.nu.

- Produktion og udvikling af mødeforplejningsemner som morgenmad, snacks, sødt, kage og konditorkage

- Bidrage og inspirere til sammensætningen af menuer.

- Egenkontrol og almen køkkenrenholdelse.

- Eventuelle ad hoc opgaver  som afløsningsopgaver og -chaufførarbejde.

 

Kvalifikationer:

- Er uddannet kok, bager eller konditor med års erfaring indenfor faget

- Har fokus på kvalitet og et solidt råvarekendskab

- Kender råvaresæsonerne og tager udgangspunkt i dem

- Har respekt for den enkelte råvare og udnyttelse af denne

- Er innovativ og god til at se muligheder og løsninger i hverdagen

- Tænker ud af boksen og altid klar på at udvikle og opfinde

- Vigtigt at kunne skabe nyt, men også være skarp til det klassiske

- Er energisk med en positiv energi og altid i højt humør

- Respektere andre uanset faglige baggrunde og altid åben for udefrakommende inputs

- Fleksibel, stabil, men også omstillingsparat

- Kan stikke en finger i jorden og assistere på tværs af afdelinger hvis behov opstår

- Være god til sit håndværk uden at føle sig færdiguddannet

- Følger tidens trends og er altid klar på opkvalificering

- Har stor fokus på- og forståelse for egenkontrol 

- Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig være samarbejdsorienteret.

 

Din profil:

- Som person er du glad, optimistisk og positivt indstillet.

- Du er en holdspiller med et smil på læben, som giver omgivelserne energi og bidrager til det gode arbejdsmiljø.

- Du trives i et miljø, hvor der er rigtig mange opgaver og fart over feltet, som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til din faglighed og det gode humør til sidemanden.

- Du er en teknisk dygtig og passioneret håndværker, som sætter en ære i, at skabe resultaterne fra bunden.

 

Vi tilbyder:

- Et produktivt og moderne køkken med spændende og forskelligartede arbejdsopgaver.

- Et innovativt køkken med stor fokus på kvalitet og udvikling.

- Stor medindflydelse i menu-udviklingen og arbejdets udførelse.

- Fantastiske kollegaer med stor faglighed og højt humør.

- Gode arbejdsforhold

- Løn efter kvalifikation

Arbejdstiden ligger typisk mandag til fredag fra 05:00 – 13:00

 

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og sendes til jannik@frokosten.nu
Ansøgningerne bliver behandlet løbende og eventuel tiltrædelse efter aftale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


frokosten.nu søger dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst bager

Vi søger en ny og dygtig kollega til frokosten.nu i Svenstrup. Her bliver du en del af et stort ambitiøst team på bl.a. 8 faguddannede kokke, som hver dag går på arbejde for at skabe en god gastronomisk oplevelse for vores kunder, samt en fantastisk arbejdsdag for ens kollegaer.

 

Vi er et veletableret frokostfirma, som på få år har udviklet sig til en af Nordjyllands største og dygtigste frokostordninger med mange stabile og tilfredse samarbejdspartnere.
Vi skaber som udgangspunkt alt maden fra bunden, med stolte traditioner om det hjemmelavede, variationen, de bedste råvarer og stor fokus på den danske sæson.

Vi leverer dagligt frokost til ca. 40 virksomheder, både private og offentlige instanser i store dele af Nordjylland

 

Arbejdsområder:

- At producere, udvikle og levere frokostbrød og rugbrød til frokosten.nu.

- Produktion og udvikling af mødeforplejningsemner som morgenmad, snacks, sødt, kage og konditorkage

- Bidrage og inspirere til sammensætningen af menuer.

- Egenkontrol og almen køkkenrenholdelse.

- Eventuelle ad hoc opgaver  som afløsningsopgaver og -chaufførarbejde.

 

Kvalifikationer:

- Er uddannet kok, bager eller konditor med års erfaring indenfor faget

- Har fokus på kvalitet og et solidt råvarekendskab

- Kender råvaresæsonerne og tager udgangspunkt i dem

- Har respekt for den enkelte råvare og udnyttelse af denne

- Er innovativ og god til at se muligheder og løsninger i hverdagen

- Tænker ud af boksen og altid klar på at udvikle og opfinde

- Vigtigt at kunne skabe nyt, men også være skarp til det klassiske

- Er energisk med en positiv energi og altid i højt humør

- Respektere andre uanset faglige baggrunde og altid åben for udefrakommende inputs

- Fleksibel, stabil, men også omstillingsparat

- Kan stikke en finger i jorden og assistere på tværs af afdelinger hvis behov opstår

- Være god til sit håndværk uden at føle sig færdiguddannet

- Følger tidens trends og er altid klar på opkvalificering

- Har stor fokus på- og forståelse for egenkontrol 

- Du skal kunne arbejde selvstændigt og samtidig være samarbejdsorienteret.

 

Din profil:

- Som person er du glad, optimistisk og positivt indstillet.

- Du er en holdspiller med et smil på læben, som giver omgivelserne energi og bidrager til det gode arbejdsmiljø.

- Du trives i et miljø, hvor der er rigtig mange opgaver og fart over feltet, som hele tiden skal håndteres og som sætter krav til din faglighed og det gode humør til sidemanden.

- Du er en teknisk dygtig og passioneret håndværker, som sætter en ære i, at skabe resultaterne fra bunden.

 

Vi tilbyder:

- Et produktivt og moderne køkken med spændende og forskelligartede arbejdsopgaver.

- Et innovativt køkken med stor fokus på kvalitet og udvikling.

- Stor medindflydelse i menu-udviklingen og arbejdets udførelse.

- Fantastiske kollegaer med stor faglighed og højt humør.

- Gode arbejdsforhold

- Løn efter kvalifikation

Arbejdstiden ligger typisk mandag til fredag fra 05:00 – 13:00

 

Ansøgningsfristen er hurtigst muligt og sendes til jannik@frokosten.nu
Ansøgningerne bliver behandlet løbende og eventuel tiltrædelse efter aftale.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.