Front-end udvikler til golf software

Brænder du for at udvikle god software? Elsker du at eksperimentere med nye teknologier? Og motiverer det dig at levere software til tusindvis af brugere? Så er det formentlig dig, vi leder efter!

Ingenium Golf – firmaet bag GLFR platformen – leverer softwareløsninger til golfbranchen. Til golfspilleren har vi en af de mest brugte golf apps i hele norden, og vores GLFR Business løsning til golfklubberne bruges i 9 lande i Europa. Med platformen transformerer vi millioner af GPS-punkter til alt lige fra fysiske skilte på golfbanen til interaktive 3D modeller i Unity 3D platformen. Det giver klubberne helt nye muligheder for at promovere sig selv, og golferne får de bedste forudsætninger for at få en god score.

Du bliver en del af et lille dynamisk udviklingsteam, hvor du får stor medindflydelse, og hvor vi arbejder i korte sprints for effektivt at kunne levere de bedste features til vores kunder. Dine opgaver vil primært ligge i front-end på både web og mobil, hvor Javascript udgør langt størstedelen af vores kodebase. Som front-end udvikler er det vigtigt, at du har forståelse for og erfaring med hvordan man bygger en god brugeroplevelse. UX og UI vil som grundregel være defineret på forhånd og din opgave bliver at realisere det, så det bliver både effektivt og intuitivt for brugeren.

Erfaring med Javascript er derfor et must og derudover er erfaring med React og React Native et stort plus. Vi udvikler primært vores apps med React Native, men erfaring med iOS og Android udvikling er også en fordel, da vi ikke kommer ud over forskellene i de to platforme. Store dele af vores platform er ren web-baseret, hvorfor det er vigtigt at dét at bygge et responsivt UI er second nature for dig.

Da vi er et lille team, er det dog vigtigt, at alle har et indblik i hele platformen, hvorfor du også vil komme til at arbejde med vores backend, infrastruktur osv.

Ingenium Golf er startet af passionerede golfspillere. Det er ikke et krav at have kendskab til golf, men helt sikkert en fordel.

Stillingen er på fuld tid og arbejdspladsen er på vores kontor i Aarhus. Så længe corona hærger må du dog forvente, at der bliver en del arbejdsdage på hjemmekontoret, hvor du kommunikerer med resten af holdet via Slack og videomøder.

Send din ansøgning til vores CIO, Jacob Markussen på jam@glfr.com. Der indkaldes til samtale løbende og stillingen besættes hurtigst muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.