Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frontend Engineer • Customer Experience

Er din erfaring med ReactJS syleskarp, og kribler det i dine fingre for at bruge din erfaring på en vækstrejse, der kræver, at du holder på hat og briller? Kan du se dig selv være med til at sætte nye standarder for, hvordan man oplever finansielle produkter samt hvordan man som bank interagerer med sine brugere?

Hvis ja - så skal du helt sikkert med på holdet som vores nye Frontend Engineer, der skal være med til at styrke vores Customer Experience.

Get a look under the hood 

Vores frontend platform bygger på en feature baseret arkitektur, hvor continuous og independent deployability er et must med mange releases om dagen. ReactJS og Apollo GraphQL udgør de primære værktøjer til udvikling. Derudover er der spicet op med TypeScript og automatisk generering af hooks og typer til vores backend servicekald. UI-wise arbejder vi component-based og har dertil bygget vores eget component-library, hvor ambitionen er at bruge det på tværs af webapplikationer.

Hos Lunar gør vi tingene simultant. Det betyder, at vi i øjeblikket står over for en hæsblæsende periode, hvor vi skal bygge Nordens nye 100% digitale bank. Fra et tech perspektiv betyder det blandt andet, at vi hele tiden skal understøtte vores 200.0000+ brugere både i forhold til vedligehold, kvalitet og optimering af nye produkter samt introducering af nye.

Lidt om dig 

Som person har du et stort drive og er ikke bange for at smøge ærmerne op og give opgaverne en skalle. Dine ambitioner er skyhøje, og du synes det er nice at blive udfordret i din dagligdag - både af dygtige kolleger og spændende problemstillinger.

Dine interesser og kompetencer ligger inden for frontendudvikling og du klapper i dine hænder over at være med til at udvikle og vedligeholde hurtige og effektive værktøjer til vores Anti money laundry (AML)/Financial Crime- specialister, Customer Service og Back Office.

Du er social og elsker at arbejde sammen med andre - også nogle, som ikke laver det samme som dig selv. Hvis du skulle beskrive dig selv, ville du udover at bruge ord som flink og sjov, også sige lærenem, nysgerrig og en do’er.

Rollen & opgaverne 

I Lunar arbejder vi i squads, som er tværfaglige teams med sammensætning af forskellige skills - og du vil blive en del af Voyager! Voyager skal til at have sin daglige gang i København, så i denne stilling vil du udover dine opgaver også være en vigtig medspiller i at bygge vores Tech hub op på vores fede kontor midt i København. 

Som Frontend Engineer i Voyager, bliver din primære opgave at tage stor andel i at optimere og vedligeholde vores interne support center, Houston, som bruges af Tech, Financial Crime Prevention, Back Office og Customer Service. Med andre ord - dit arbejde får en massiv betydning for den måde vi interagerer med brugere og den oplevelse, de har, når de er i kontakt med Lunar. 

Dine opgaver vil blandt andet være, at:

 • Udvikle de seneste user-facing features med et af vores frameworks (React.js, Apollo GraphQL).
 • Designe vores moderne Single Page App (SPA).
 • Udvikle og vedligeholde microservices til at støtte Customer Service, Back Office og AML/Financial Crime team.
 • Oversætte og omsætte designs og wireframes til kode af høj kvalitet.
 • Skrive applikationskode i Typescript i tråd med vores frontend frameworks (React.js, Apollo) workflows.
 • Være en en essentiel del af processen fra koncept til implementering - både for at sikre at det er teknisk skarpt og imponerende æstetisk.
 • Vi glæder os til at du kommer med:

 • Har 2+ års erfaring fra en lignende rolle.
 • Har en uddannelse inden for Computer Science fx. Datalogi, Ingeniør m.m
 • Stærke kompetencer inden for moderne JavaScript og React. Har du viden indenfor Typescript og GraphQL er det kun et plus i vores bog!
 • Erfaring med design af brugergrænseflader, og at du har en kærlighed for detaljen og UI generelt.
 • What’s in it for you?

 • Du kommer til at sætte dit præg på Nordens nye digitale bank, og din daglige gang bliver på vores lækre kontor i midten af København. 
 • Du får fingrene ned i mange forskellige ting, og vi tester hele tiden nyt af. 
 • Faglig sparring med knalddygtige kollegaer og gode udviklingsmuligheder.
 • Uformel tone, masser af grin og højt til loftet.
 • Du bliver en del af en iværksættervirksomhed, som oser af drive, og som har en fantastisk holdånd. Sammen har vi allerede opnået flotte resultater, og vi er slet ikke færdige endnu.
 • I Lunar lægger vi vægt på at følge op de ting, vi laver, så vi hele tiden lærer hver især og som team.
 • Vi går op i, at vores medarbejdere har det godt. Vi har en super lækker kantineordning, snacks to die for, fredagsbarer samt yoga og meditation på kontoret, padel turneringer, cykelklub og meget mere. 
 • Vi elsker diversitet og alt det, der gør os forskellige - det er nemlig også det, der gør os nice! Nogle er ekstroverte - andre introverte. Vi taler ikke alle sammen dansk, norsk eller svensk til gengæld taler vi alle engelsk. Det vigtigste er respekt og forståelse - for selvom der er forskel på os to, så er vi gode venner, kan du tro.

  Skal du med på holdet? 

  Er du klar på at bygge en bank og blive en del af en organisation, hvor der er fart på, hvor armbevægelserne godt må være store, og hvor du glæder dig til at møde ind?

  Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at skrive til Engineering Manager, Ben Gabriel Pedersen på bgp@lunar.app.

  Vi glæder os til at læse din ansøgning


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.