Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frontend-udvikler med interesse i UI/UX til Region Midtjyllands DevOps-team

Vil du være med til at realisere målsætninger i Region Midtjyllands nye ambitiøse digitaliseringsstrategi? Og har du et DevOps-mindset og lysten til at være en del af en ny agil organisering, der kommer til at spille en central og aktiv rolle i den digitale transformation af sundhedsvæsenet? Så er her en mulighed for at komme helt ind til kernen og påvirke hastighed og retning i transformationen.

Vi styrker udviklings- og innovationskraften på tværs af hele Region Midtjylland. Vi har derfor etableret en åben platform til agil udvikling, hvor vi udvikler og afprøver nye digitale løsninger i samarbejde med klinikere, patienter, leverandører og eksterne parter. Visionen er, at DevOps er en integreret del af kulturen i vores agile udviklingsteams. Rejsen er allerede startet, og du skal være med til at præge den.

Platformen består af microservices og er baseret på Kubernetes, og de første løsninger er allerede i drift. Vores ambitioner går dog langt videre, og vi har derfor brug for en udadvendt profil, som både motiveres af kreative løsninger, brugervenlighed og en meget omskiftelig hverdag. Teamet har til opgave at videreudvikle og drifte platformen, så vi kan levere nye it-løsninger til hospitalsenhederne, hvor vi kommer fra ide til løsning på få måneder.

Opgaver
I tråd med vores DevOps-tilgang bidrager du til udviklingen af løsninger til platformen. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af opgaver, der vil udvikle og ændre sig i takt med platformen. Du drives af at være med i en opstartsperiode, hvor nysgerrighed og evnen til at operere i det usikre og uafklarede fylder meget. Plejer findes ikke i dit mindset.

En del af dine opgaver bliver at:  

  • Gennemtænke UI/UX med stærk overskuelig æstetik og brugervenlighed
  • Kode og dokumentere frontend i samarbejde med team og klinik
  • Optimere og videreudvikle løsninger i produktion med klinik og patient i fokus
  • Rådgive og assistere udviklingsprojekterne med at skabe driftsbare løsninger og dermed give værdi for både klinikere og patienter
  • Indgå i et tæt samarbejde med teamet og netværke på tværs af organisation, leverandører og partnere
  • Identificere udfordringer og formidle problemstillinger til teamet
Vi har allerede en række teknologier i spil f.eks. Git, ReactJS, VueJS m.fl. Du har ikke nødvendigvis arbejdet med alle vores værktøjer, men vi forventer, at du er nysgerrig, lærevillig og i stand til løbende at videreudvikle værktøjskæden. Du har helt sikkert også værktøjer med i rygsækken, som vi kan få gavn af.

Hvem er du
Jobbet er tværgående med en bred kontaktflade, så det falder dig naturligt at kommunikere professionelt og positivt – og du har gode samarbejdsevner og nemt ved at skabe relationer. Du elsker teamwork og sparring med dine kolleger. Du er empatisk og forstår at sætte dig i kundens og brugerens sted og adfærd. Du er frisk af sind og din smittende positive energi bidrager til vores gode arbejdsmiljø – du forstår værdien af et tæt samarbejde samtidig med, at du også er en selvstarter. Du inddrager andres kompetencer og fagligheder, men for dig er det helt naturligt at bidrage til fælles succes i teamet.

Du brænder for at skabe nye spændende løsninger og være med til at designe applikationer og brugergrænseflader til sundhedspersonalet i deres daglige virke. Du er nysgerrig og kreativ. Du har formentlig konkret erfaring med en eller flere af ovenstående opgaveområder, men kan have mange baggrunde. Du kender vigtigheden af at bidrage til hele teamets opgaveportefølje. Det er også vigtigt, at du er frisk af sind, en selvstarter og forstår værdien af et tæt samarbejde.

Det er ikke så vigtigt, hvor mange års erfaring du har inden for feltet. Det vigtigste er dit mindset for teamwork, og at du evner at se muligheder og har mod på at afprøve nye veje. Du har et indre drive for at levere ny funktionalitet og optimere på eksisterende driftsset-up. Du kan motivere dig selv til at fastholde et højt udviklingstempo – og går til nye opgaver med frisk mod. Du brænder for det, du laver og elsker at afprøve nye ting – og du er vant til at revurdere og sadle om, når tingene ikke virker. Du må derfor også gerne være nyuddannet med en uddannelse inden for it.

Dialog, dygtighed og dristighed 3 stærke værdier hos os
Du kommer ind i en DevOps "startup-kultur", hvor du har store muligheder for at få indflydelse på både opgaver, processer, metoder og redskaber. Det stiller krav til netop dialog, dygtighed og dristighed – og en bred kompetenceprofil.

Du kommer til at arbejde sammen med engagerede kolleger fra hele It-afdelingen, der brænder for at gøre en forskel i et komplekst systemlandskab med store datamængder og høje krav til performance. Vores omgangstone er afslappet og humoristisk, og vi lægger vægt på, at det skal være sjovt at gå på arbejde samtidigt med, at vi har et højt fagligt niveau. Vi bestræber os på at arbejde efter agile prin­cipper, og samarbejde og faglig sparring er en vigtig del af hverdagen.

Hos os er samarbejde på tværs og løbende efteruddannelse med til at skabe et godt arbejdsklima, hvor vi lærer nyt og inspirerer hinanden. Derfor arbejder vi målrettet med strategisk kompetenceudvikling og tilbyder dig gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Hos os er ledelse og samarbejde baseret på tillid, vores værdier og på vores samarbejdsværdier, der vægter evnen til at kunne samarbejde professionelt ligeså højt som faglig kompetence.

Du får fra første dag en mentor, som du kan sparre med om faglige interesser og praktiske spørgsmål. Vi sørger for et tilpasset introduktionsforløb og en seriøs og interesseret opfølgning efter din ansættelse. Vi arbejder for at skabe de bedste rammer, så du kan udvikle dig og blive endnu dygtigere.
 
Er du interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdeleder Jesper Elgaard på 2921 5045 eller jesper.elgaard@rm.dk eller it-udviklingschef Nikolaj Holm Bramsen på 2463 0103.

Send din ansøgning senest den 25. oktober. Vi regner med at holde samtaler den 11. november, og du må inden da forvente at skulle udfylde en personprofil.Digitalisering på patientens og borgerens præmisser
It-afdelingen består af 460 medarbejdere. Vi udvikler, drifter og supporterer it for de 36.000 brugere på hospitaler, institutioner og koncernstabe i Midtjylland. Vi er specialister i at udvikle samspillet mellem teknologien og de sundhedsprofessionelle. Vores strategi bygger på udvikling af digitale løsninger på patienternes og borgernes præmisser. Digitale løsninger skal gøre det nemmere at være ansat i regionen og nemmere at være borger.

Du kan læse mere om It-afdelingen på www.it.rm.dk.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.