Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Frontend-udvikler med passion for brugervenlighed

Du har måske hørt om Ofir. Måske kan du huske dengang Ofir var en chatside. Måske ved du, at Ofir i dag er Danmarks anden største jobportal. Men du ved helt sikkert ikke, at vi har genopfundet måden at drive en jobportal på og vækster med næsten 50% om året.

Vi søger nu en Frontend udvikler der vil tage ansvar for at vores +500.000 månedlige besøgende får en god brugeroplevelse. Den første opgave bliver at implementere et nyt design på vores hjemmeside i samarbejde med en ekstern designer og vores 6 personer produkt- og udviklings team.

Vi er Danmarks ældste jobportal, og du bliver spydspids på også at gøre det til Danmarks bedste
Vores halve million besøgende bliver snart til en hel million, hvis vi fortsætter vores vækst. Desværre bliver de i dag mødt af et design, som ikke til fulde afspejler kvaliteten i vores produkt. Vi har taget første skridt og er pt. ved at få designet en ny hjemmeside, men du bliver ansvarlig for at få designet implementeret. Der ligger med andre ord et stort ansvar på dine skuldre, da dit arbejde vil blive eksponeret for tusindvis af mennesker hver dag.

Foruden vores redesign har vi flere produkter, som vores kunder bruger hver dag. Disse produkter videreudvikler vi hele tiden på, og der ligger derfor konstant en opgave i at sikre, at vores nye features har et appellerende design og forståeligt UX.

Sidst står vi overfor at skulle udvikle en ny platform i slutningen af 2021. Dette bliver et stort og vigtigt projekt, hvor du vil spille en afgørende rolle.

Vores tech stack og din profil
Vi arbejder med en kombination af ældre og nye teknologier, da de ældste dele af vores vores platform er +10 år gamle og de nyeste dele er fra vores sidste sprint.

Vi forestiller os derfor, at du kan sige ja til størstedelen af nedenstående punkter. Du har:
 • Erfaring med at lave løsninger med hvor brugeroplevelsen er i centrum
 • Erfaring med React, TypeScript, Bootstrap, HTML/CSS/JavaScript
 • Erfaring med anvendelse af REST APIs
 • God forståelse for vedligeholdelsesvenlig kode (Design Patterns, SOLID principper m.fl.)
 • Erfaring med agile metoder og værktøjer
Kendskab/erfaring med C#, MVC, .NET Core og SQL vil være en fordel, men det er ikke et krav.

Vi kan tilbyde dig:
 • Et meget erfarent produkt- og udviklingsteam, der altid er friske på at sparre om en opgave eller en udfordring.
 • En CPO med næsten 30 års produkt erfaring.
 • En agil arbejdsproces, der er forankret i scrum.
 • En arbejdsplads, der leverer det bedste jobannonceprodukt i markedet.
 • 20 kollegaer der alle brænder for, at gøre Ofir til Danmarks største jobportal.
Derudover har vi selvfølgelig også en konkurrencedygtig løn, solid pensionsordning, frokost fra Meyers Køkken - og alle de andre grundlæggende ting, der bare skal være der.

Om Ofir og vores produkt
Vores produkt er grundlæggende at levere kvalificerede ansøgere til vores kunders ledige stillinger. Fremfor at satse på, at alle de bedste ansøgere besøger en jobportal, rammer vi også +500.000 relevante kandidater på de medier, hvor de bruger mest tid - nemlig Facebook og LinkedIn.

Vores team af marketingspecialister målretter vores kunders jobannoncer til relevante kandidater ud fra vores egen unikke data- og matchmodel. Vi sikrer dermed, at vores kunders jobannoncer bliver set af hele deres kandidat-målgruppe og ikke kun af dem, som besøger vores eller andres jobportaler.

Denne kombination gør, at vi månedligt eksponerer vores kunders jobs for over 1.000.000 danskere. Hvilket i sidste ende sikrer et bredere og mere kvalificeret ansøgerfelt.

Vi forventer, at fortsætte med at øge vores vækst og for alvor melde os ind i kampen om at blive Danmarks største jobportal. En del af denne strategi bliver at udvikle nye produkter og services, hvor du bliver en afgørende brik.

Sådan ser rekrutteringsprocessen ud:
Hvis vi har fanget din interesse, så tøv ikke med at ansøge. I første omgang behøver du kun at sende dit CV eller LinkedIn samt en lille tekst, hvor du beskriver, hvorfor du gerne vil være en del af vores rejse.
 1. Ansøg med dit CV eller LinkedIn profil + 3-5 linjer tekst.
 2. Telefonscreening med vores CPO, Karsten Sandø.
 3. Fysisk interview med Karsten Sandø.
 4. Personligheds- og IQ-test.
 5. Fysisk interview med udgangspunkt i dine testresultater.
 6. Ansættelse.
Har du nogle spørgsmål?
Så skriv endelig til Karsten Sandø på k.sando@matchwork.com eller find ham på LinkedIn.

Se mere på vores ansøgersite: https://karriere.ofir.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.