Frontend udvikler med stærke kompetencer i JavaScript søges

Job ID: 33208

 

Frontend udvikler med stærke kompetencer i JavaScript

På vegne af Uni-tel søger Netgen en erfaren frontend udvikler, der har hjemmebane i teknologier som React Native og Vue.js, til at spille en ledende rolle i udviklingen af flere forretningskritiske områder og til at bidrage til implementeringen af en ny visuel identitet. Så brænder du for at kode i JavaScript og har du lyst til have en rolle med indflydelse? Så har Uni-tel jobbet til dig.

Din rolle – frontend udvikling der præger strategien
Uni-tel er en virksomhed skabt af ingeniører og er en teknik virksomhed, der leverer erhvervstelefoni og markedets højeste oppetid. Som en central del af din rolle vil virksomhedens nye app blive dit ansvar. Appen er udviklet til at kunne administrere opkald, lave telefonkøer samt flere forskellige funktioner.

Dine ansvarsområder vil derfor primært fokusere på:

  • At tage over for det konsulenthus, der har udviklet appen i React Native og være ansvarlig for udvikling af nye ønsker til appen samt fejlsøgning.
  • I samarbejde med UX at implementere den vedtagede visuelle identitet på tværs af produkter, der både øger muligheden for at lave integreringer dem imellem samt en mere intuitiv brugeroplevelse.

Du vil blive en del af udvikler-teamet og vil særligt arbejde sammen med en anden frontend udvikler, der er orienteret imod UX-delen. Du vil derfor indtage en rolle som den tekniske specialist indenfor frontend udvikling.

Teamet arbejder med SCRUM og du tilbydes en rolle som faglig specialist med stor mulighed for at omsætte dine visioner til praksis.

Din profil
Personligt brænder du for at kode i JavaScript og befinder dig godt ved at samarbejde med de andre i teamet. Derudover er kendetegn for dig, at du:

  • Føler dig helt hjemme i Vue.js.
  • Har solid erfaring med React Native

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med JQuery samt PHP.

Som person har du lyst til at blive en del af et fagligt åbent miljø, hvor man diskuterer, hjælper og udfordrer hinanden. Du er videbegærlig og trives med at tage ejerskab og arbejde selvstændigt på dine opgaver og ønsker at indtage en rolle som frontløber på platformen.

Din nye arbejdsplads

Uni-tel har en særlig kultur, som afspejler sig i, at folk har lyst til at blive, når først de er inden for døren. Derudover tilbyder Uni-tel:

  • Stor fleksibilitet med arbejdstid og sted samt fokus på worklife balance
  • En virksomhed der vækster 20 – 30 % om året – også under corona
  • En ansat kok til at forkæle medarbejderne i hverdagen
  • Fælles morgenmad hver fredag og sjove events og fester i løbet af året
  • Fitnessrum
  • Ledelse med evne til og fokus på solid faglig sparring

Arbejdssted og opstart

Du vil have kontor på Gydevang 19 i Lillerød med nem adgang til både parkering og offentlig transport. Uni-tel værner om sine medarbejdere og tilbyder konkurrencedygtige ansættelsesvilkår og løn efter kvalifikationer

Opstart er tiltænkt 1. april – men gerne før. Vi afholder samtaler løbende.

Interesseret? Så tryk på ’apply here’ og upload din ansøgning og CV.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.