Frontend-udvikler til webshopplatform

Er du en initiativrig frontend-udvikler, der elsker at løse tekniske problemstillinger? Vil du have medansvar på vores webshop-platform, der benyttes af mange millioner brugere hver måned?

 

Om stillingen

I vores brands DanDomain, ScanNet, CuraNet, Wannafind og SmartWeb (en del af team.blue Denmark), har vi en af Danmarks førende webshop-platforme, HostedShop. Derfor skal vi altid være helt i front og tilbyde det bedste produkt til vores kunder. Platformen er i kraftig udvikling, og der er mange projekter på tegnebrættet. Det er her, du kommer ind i billedet.  

I en tid hvor online handel vokser dag for dag, er vores opgave vigtigere end nogensinde før. Din primære opgave er at udvikle og vedligeholde vores platform. Du får mulighed for at sætte dit helt eget præg på projekter, der kommer til at nå mange forskellige typer af kunder og slutbrugere. Du har også mulighed for at arbejde med kritiske komponenter, der har minimal margin for fejl og stor vægt på sikkerhed. 

 

Nye og eksisterende projekter 

Eksisterende projekter har fokus på opdatering af design og features i E-commerce templates, udarbejdet i  Sass, JavaScript og platformens template motor. 

Nye projekter vil være centeret omkring performanceoptimering, designimplementering og featureudvikling af E-commerce-funktioner i nye såvel som velkendte værktøjer. Vi har bl.a. nye projekter med udvikling af funktioner i React og Angular, hvor fokus altid er brugervenlighed, hastighed og skalerbarhed. 

Som Frontend-udvikler får du en bred opgaveportefølje, hvor du bl.a.:  

 • Optimerer applikationen for at få maksimal brugervenlighed, hastighed og skalerbarhed  
 • Fremtidssikrer platformen ved at modernisere frontend-teknologier og -metoder   
 • Sikrer den tekniske gennemførsel af UI/UX-design 
 • Vedligeholder og opdaterer webshoppens frontend, implementerer nye features og designtemplates i platformens template-motor. 

 

Om teamet 

Du indgår i vores E-commerce-udviklingsteam, der består af frontend-, backendudviklere, DevOps, Scrum Master, Product owner og UX/UI-designer. Teamet udvikler og driver vores egenudviklet platform, HostedShop, som benyttes af over 3.500 kunder.    Derudover har du altid mulighed for at spare med andre dygtige frontend-udviklere i organisationen.    

Du kommer bl.a. til at arbejde med teknologier som JavaScript frameworks, build-værktøjer (f.eks Webpack eller Grunt), UI frameworks, MVC, Git, Continuous integration.  

 

Din baggrund og profil  

Vi søger en Frontend-udvikler, der har lyst til at arbejde med nyt og velkendt materiale og kan bidrage med input og dialog omkring performanceoptimering samt sikkerheds- og usability valg. Om du er uddannet webudvikler, multimediedesigner eller selvlært, er ikke så vigtigt for os. Det vigtigste er, at du har minimum 2 års erfaring med følgende:  

 • Frontend (CSS, template opsætning mv.) 
 • JavaScript frameworks, f.eks. React eller Angular  
 • Git og Build tools (Grunt/Webpack) 

Derudover er det vigtigt, at du på det personlige plan:  

 • Er ansvarlig og holder altid det, du lover    
 • Har høje ambitioner og stor faglig stolthed    
 • Er analytisk og struktureret  
 • Drives af at gøre tingene endnu bedre 
 • Holder dig opdateret på branchetendenser og den teknologiske udvikling 
 • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale. 

 

Vi tilbyder 

team.blue er en virksomhed med en flad, uformel struktur og uden direktørkontorer. Vi er en af landets førende hosting- og cloudleverandører for små- og mellemstore virksomheder. Vores 190 medarbejdere elsker at have fart på, og selvom vi vokser meget, har vi ikke glemt det, vi brænder for – nemlig at levere de bedste løsninger til vores mere end 250.000 kunder.   

Udover det tilbyder vi:   

 • Et trygt arbejdsmiljø med stor frihed   
 • Faglig sparring med nogle af de bedste (og rareste) inden for området   
 • Mulighed for efteruddannelse og relevante kurser   
 • God balance mellem arbejdsliv og privatliv    
 • En fantastisk kantine med morgenmad, frokost og ualmindelig god kaffe     
 • Et væld af sociale arrangementer og personaleture – samt rabatordninger og medarbejdertilbud som fx fitness, massage og bilvask. 

 

Information og ansøgning 

Ønsker du at søge stillingen, skal du bruge ansøgningsknappen ”Søg jobbet”.   

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Udviklingschef, Rasmus Graversen, på rasmus.graversen@team.blue.   

Vi evaluerer og interviewer løbende kandidater til stillingen, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.   

Arbejdssted: team.blue Denmark, Højvangen 4, 8660 Skanderborg   

Tiltrædelse: Hurtigst muligt  

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.