Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fugemedarbejder

Vi søger til hurtigst muligt ansættelse af en fugemontør/fugemedarbejder

Primært fugning af badeværelser, køkkener, vinduer, døre & elementfuger.

Hos P.R Fugning ApS kommer vi til tiden, vi har vores ting færdige til tiden og vi er kvalitetsbevidste.

Der kan forekomme arbejde fra lift.

Vi forventer at:
- Du udviser stolthed for dit fag og det arbejde du leverer.
- Du har minumum 1 års erfaring.
- Du har kørekort, er stabil, posetiv, og har en god fysik.

Vi tilbyder:
- Fast arbejde 
- God løn
- Frihed under ansvar.
- Sundt og forsvarligt arbejdsmiljø
- Gode kollegaer
- Firmabil

Venligst send en mail og fortæl kort om dig selv samt CV.
Vedhæft gerne et vellignende foto.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329813215Phoenix-dbffab9412018-05-16T00:00:00Fugemedarbejder

Vi søger til hurtigst muligt ansættelse af en fugemontør/fugemedarbejder

Primært fugning af badeværelser, køkkener, vinduer, døre & elementfuger.

Hos P.R Fugning ApS kommer vi til tiden, vi har vores ting færdige til tiden og vi er kvalitetsbevidste.

Der kan forekomme arbejde fra lift.

Vi forventer at:
- Du udviser stolthed for dit fag og det arbejde du leverer.
- Du har minumum 1 års erfaring.
- Du har kørekort, er stabil, posetiv, og har en god fysik.

Vi tilbyder:
- Fast arbejde 
- God løn
- Frihed under ansvar.
- Sundt og forsvarligt arbejdsmiljø
- Gode kollegaer
- Firmabil

Venligst send en mail og fortæl kort om dig selv samt CV.
Vedhæft gerne et vellignende foto.

2018-07-11T00:51:06.957 Vi søger til hurtigst muligt ansættelse af en fugemontør fugemedarbejder Primært fugning af badeværelser, køkkener, vinduer, døre elementfuger. Hos P.R Fugning ApS kommer vi til tiden, vi har vores ting færdige til tiden og vi er kvalitetsbevidste. Der kan forekomme arbejde fra lift. Vi forventer at: - Du udviser stolthed for dit fag og det arbejde du leverer. - Du har minumum 1 års erfaring. - Du har kørekort, er stabil, posetiv, og har en god fysik. Vi tilbyder: - Fast arbejde - God løn - Frihed under ansvar. - Sundt og forsvarligt arbejdsmiljø - Gode kollegaer - Firmabil Venligst send en mail og fortæl kort om dig selv samt CV. Vedhæft gerne et vellignende foto.11Jobnetdbffab94100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-07-10T00:00:0000010EuropaDanmarkJyllandØstjyllandAarhus3248829PR FUGNING ApS11Guldregnvej 418462Harlev JDKDanmark0
mail@prfugning.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent572663JobNet48246461000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbffab94https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbffab94https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbffab94&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=dbffab94&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Bygge_og_anlaeg/5.jpgMed et job indenfor Bygge og anlæg bliver du mødt af spændende opgaver. Hvis du er interesseret, er jobbet som Fugemontør lige noget for dig.169711311Dansk3Læse/ tale937493Fugemontør21Bygge og anlæg355016856Jacob Rossaumail@prfugning.dkDKDanmarkDKDanmark329981458FacademontørRobot Arbejdsområder omfatter montage og service på alu-facader, døre, vinduer og glasmontage.Du skal have erfaring inden for branchen samt kunne tale og forstå dansk. Vi tilbyder gode arbejdsforhold løn og er organiseret med Dansk Metal. B.A. Facader er grundlagt i 1980 og vores værdier er åbenhed, god service og kvalitet.

Arbejdsområder omfatter montage og service på alu-facader, døre, vinduer og glasmontage.
Du skal have erfaring inden for branchen samt kunne tale og forstå dansk. Vi tilbyder gode arbejdsforhold/løn og er organiseret med Dansk Metal. B.A. Facader er grundlagt i 1980 og vores værdier er åbenhed, god service og kvalitet.

B.A. Facader ApSBrabrand2019-03-20T00:00:002019-04-20T00:00:00
329980575Bygningskonstruktør søges til arkitekt-tegnestue, AarhusRobot Norconsult Skovhus Arkitekter er en dynamisk tegnestue i god udvikling. Vi er et team på 12-14 arkitekter og bygningskonstruktører. Vi prioriterer vores relationer og engagerer os i kundens ønsker og behov. Vi udfordrer og bringer id er frem i udviklingen af en værdiskabende arkitektur. Frihed under ansvar er et nøgleord. Vi arbejder med en bred pallette af projekter fordelt over hele landet Typisk større projekter og udviklingsopgaver indenfor områderne bolig og retail, og ofte i faste, tillidsbaserede kundeforhold. Det gode samarbejde er en dyd for os. Som udgangspunkt søger vi en bygningskonstruktør med erfaring, men også mindre erfarne kan komme i betragtning. Kvalifikationer Du har tegnestue-erfaring, gerne mere end 3 år. Du er struktureret, har et godt overblik og kan prioritere din tid. Du er god til at kommunikere (på dansk) med alle aktører i udviklingen af et projekt. Du er en holdspiller, der kan indgå i et levende og dynamisk tegnestue-miljø. Du er som person engageret og imødekommende og en god kollega. Du kan tegne i Revit. Du har i øvrigt gerne erfaring med Projektledelse og styring af egne sager. Udarbejdelse af beskrivelser, gerne Bips. Vi tilbyder En spændende og udfordrende hverdag i et dynamisk tegnestue-miljø Selvstændigt ansvar for egne opgaver samt samarbejde på større projekter. Et godt og levende arbejdsmiljø med gode kolleger. Vi lægger stor vægt på, at hverdagen præges af arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskab. En flad struktur med mulighed for indflydelse. Ansøgning Har du lyst til at blive en del af holdet, så send ansøgning og CV til Rasmus Sørensen på rasmus.sorensen@norconsult.com. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rasmus Sørensen på mail eller tel. 5163 0343. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og samtaler afholdes løbende. Vi glæder os til at høre fra dig. Hvem er vi? Norconsult Skovhus Arkitekter er en tegnestue med base i Aarhus. Vi er del af Norconsult, som er en skandinavisk arkitekt- og ingeniørvirksomhed med ca. 200 engagerede medarbejdere i Danmark og 3.500 på verdensplan. Vi brænder for at yde professionel rådgivning i alle projektfaser til vores kunder og samarbejdspartnere og ser det som vores mission, at medvirke til at udvikle byggeriet og det omgivende miljø til gavn for samfundet.

Norconsult Skovhus Arkitekter er en dynamisk tegnestue i god udvikling. Vi er et team på 12-14 arkitekter og bygningskonstruktører. Vi prioriterer vores relationer og engagerer os i kundens ønsker og behov. Vi udfordrer og bringer idéer frem i udviklingen af en værdiskabende arkitektur. Frihed under ansvar er et nøgleord.

Vi arbejder med en bred pallette af projekter fordelt over hele landet – Typisk større projekter og udviklingsopgaver indenfor områderne bolig og retail, og ofte i faste, tillidsbaserede kundeforhold. Det gode samarbejde er en dyd for os.

Som udgangspunkt søger vi en bygningskonstruktør med erfaring, men også mindre erfarne kan komme i betragtning.

 Kvalifikationer

 • Du har tegnestue-erfaring, gerne mere end 3 år.
 • Du er struktureret, har et godt overblik og kan prioritere din tid.
 • Du er god til at kommunikere (på dansk) med alle aktører i udviklingen af et projekt.
 • Du er en holdspiller, der kan indgå i et levende og dynamisk tegnestue-miljø.
 • Du er som person engageret og imødekommende og en god kollega.
 • Du kan tegne i Revit.

 Du har i øvrigt gerne erfaring med

 • Projektledelse og styring af egne sager.
 • Udarbejdelse af beskrivelser, gerne Bips.

 Vi tilbyder

 • En spændende og udfordrende hverdag i et dynamisk tegnestue-miljø
 • Selvstændigt ansvar for egne opgaver samt samarbejde på større projekter.
 • Et godt og levende arbejdsmiljø med gode kolleger. Vi lægger stor vægt på, at hverdagen præges af arbejdsglæde, vidensdeling og fællesskab.
 • En flad struktur med mulighed for indflydelse.

Ansøgning

Har du lyst til at blive en del af holdet, så send ansøgning og CV til Rasmus Sørensen på rasmus.sorensen@norconsult.com. Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rasmus Sørensen på mail eller tel. 5163 0343.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og samtaler afholdes løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Hvem er vi?

Norconsult Skovhus Arkitekter er en tegnestue med base i Aarhus. Vi er del af Norconsult, som er en skandinavisk arkitekt- og ingeniørvirksomhed med ca. 200 engagerede medarbejdere i Danmark og 3.500 på verdensplan. Vi brænder for at yde professionel rådgivning i alle projektfaser til vores kunder og samarbejdspartnere og ser det som vores mission, at medvirke til at udvikle byggeriet og det omgivende miljø til gavn for samfundet.

Norconsult-Skovhus Arkitekter A/SAarhus C2019-03-19T00:00:002019-04-30T00:00:00
329978272Anlægsarbejdere søges til græstrimningRobot Vi søger til større og velrenommeret anlægsgartner i Århus, anlægsarbejdere til græstrimning. Arbejdet foregår primært i den sydlige del af Aarhus. Arbejdet består af græstrimning, de steder hvor de store plæneklippere ikke kan nå. Man kører derfor med en makker, som sørger for håndtering af den store plæneklipper og du følger efter med buskrydderen græstrimmeren. Der er tale om en ansættelseperiode, som følger græssæsonen Lønnen er på kr. 152 timen. Kørekort er et krav Firmaet: Større anlægsgartnerfirma, etableret i 1975 og beskæftiger idag ca. 50 medarbejdere. Der arbejdes med generelt alt inden for anlægsbranchen og firmaet har egen kloak- og brolægningsafdeling. Interesseret?: Er dette interessant for dig eller måske n du kender, Så kontakt Rene Andersen på tlf. 30862631 eller send dit cv til mail: rla@jobteam.dk, markeret med Græstrimning Aarhus Syd Venlig hilsen JTB, Aarhus

Vi søger til større og velrenommeret anlægsgartner i Århus, anlægsarbejdere til græstrimning.

Arbejdet foregår primært i den sydlige del af Aarhus.

Arbejdet består af græstrimning, de steder hvor de store plæneklippere ikke kan nå.

Man kører derfor med en makker, som sørger for håndtering af den store plæneklipper og du følger efter med buskrydderen/græstrimmeren.

Der er tale om en ansættelseperiode, som følger "græssæsonen "

Lønnen er på kr. 152/timen.

Kørekort er et krav

 

Firmaet:

Større anlægsgartnerfirma, etableret i 1975 og beskæftiger idag ca. 50 medarbejdere.

Der arbejdes med generelt alt inden for anlægsbranchen og firmaet har egen kloak- og brolægningsafdeling.

 

Interesseret?:

Er dette interessant for dig eller måske én du kender,

Så kontakt Rene Andersen på tlf. 30862631 eller send dit cv til mail: rla@jobteam.dk, markeret med "Græstrimning Aarhus Syd"

Venlig hilsen

JTB, Aarhus

 

 

 

Jobteam Byg Aarhus SydÅbyhøj2019-03-14T00:00:002019-05-09T00:00:00
329952412Opbyg byggeledelse som nyt forretningsområdeRobot Motiveres du af byggeledelse, og har du ambitioner om at sætte dit eget præg på byggeledelsesdisciplinen? Vil du drive gode og spændende projekter fra de indledende faser og frem til udførelse? I din rolle som byggeleder hos Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma får du ansvaret for at opbygge et nyt selvstændigt forretningsområde inden for byggeledelse. Derudover kommer du til at varetage forskelligartede og komplekse projekter, som udbydes i forskellige entrepriser. Du får altså en central rolle med stor berøringsflade, hvor du kan sætte dit præg på byggeledelse i Oluf Jørgensen fra dag t. Det inkluderer, at du helt fra de indledende faser får ansvar for projektet til og med byggefasen, hvor du selvstændigt tager varer på økonomien, tiden og kvaliteten. Du er en succes i jobbet, når du inden for de første 12 måneder hos Oluf Jørgensen: Opstarter, former og udvikler forretningsområdet byggeledelse. Du udviser forståelse for moderne byggeri, og hvordan det påvirker byggeledelsesdisciplinen. Du sætter dit eget præg på disciplinen og holder dig opdateret om det nyeste nye. Tager ansvar for økonomi, tid og kvalitet på dine projekter og sikrer en tilfreds bygherre. Du skal starte et konkret projekt op. En hovedentreprise på 200 mio. kr. Her er der tale om nyopførsel af et fabriksbyggeri (17.000 m2). Etablerer gode relationer til såvel kolleger som samarbejdspartnere gennem dit solide arbejde med dine projekter. Du er nysgerrig, proaktiv og en god sparringspartner, som prioriterer at bruge tid på kontoret i Roskilde til de administrative opgaver. Dine udviklingsmuligheder når vi ser længere ud i fremtiden: På sigt udvikler du dig til at blive en større strategisk nøgleperson i forretningsområdet byggeledelse hos Oluf Jørgensen. Du bliver en væsentlig person i udviklingen af byggeledelse i de to afdelinger på Sjælland, hhv. Roskilde og København, som sammen vil skabe et samlet forretningsområde inden for byggeledelse. Hvis din motivation er stor inden for bygherrerådgivning, er der også mulighed for, at du udvikler dig inden for dette område. Vi udvikler dine kompetencer, og du skaber din egen platform, som vækster og opbygger Oluf Jørgensens netværk inden for bygherrerådgivning. Vi forestiller os, at du er Uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller maskinmester gerne suppleret med en efteruddannelse, som fx byggeøkonom. Du har opbygget en solid forståelse for byggeledelse og har lysten til at udvikle dig og Oluf Jørgensen inden for denne disciplin. Du har en bred indsigt i byggeriets faser og har på den ene eller anden måde haft berøring med alle ingeniørfagene. Du besidder gode kommunikative evner og kan læse mennesker og dermed agere bindeled i projekterne. Hvem er din nye arbejdsplads? Oluf Jørgensen A S blev grundlagt i 1946 af Oluf Jørgensen og er vokset til et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma med 200 medarbejdere og afdelinger i Aarhus, Horsens, Odense, Roskilde og København. I Roskilde vil du blive en del af en afdeling på 48 medarbejdere, som både spænder bredt fagligt og erfaringsmæssigt. Hos OIuf Jørgensen bliver du involveret i projekter, som spænder bredt fra nogle af de mest komplekse og rådgivningstunge byggeopgaver - herunder fremtidens hospitalsbyggeri, til skoleprojekter, boligprojekter, erhverv, industri, idræt og kultur etc. Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere? Send da dit CV og en ansøgning, hvor du fortæller os om din motivation for at stå i spidsen for udviklingen af byggeledelse i Oluf Jørgensen. Ansøgningsfrist: Samtaler afholdes løbende. Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os her:

Motiveres du af byggeledelse, og har du ambitioner om at sætte dit eget præg på byggeledelsesdisciplinen? Vil du drive gode og spændende projekter fra de indledende faser og frem til udførelse?

I din rolle som byggeleder hos Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma får du ansvaret for at opbygge et nyt selvstændigt forretningsområde inden for byggeledelse. Derudover kommer du til at varetage forskelligartede og komplekse projekter, som udbydes i forskellige entrepriser. Du får altså en central rolle med stor berøringsflade, hvor du kan sætte dit præg på byggeledelse i Oluf Jørgensen fra dag ét. Det inkluderer, at du helt fra de indledende faser får ansvar for projektet til og med byggefasen, hvor du selvstændigt tager varer på økonomien, tiden og kvaliteten.


Du er en succes i jobbet, når du inden for de første 12 måneder hos Oluf Jørgensen:

 • Opstarter, former og udvikler forretningsområdet byggeledelse. Du udviser forståelse for moderne byggeri, og hvordan det påvirker byggeledelsesdisciplinen. Du sætter dit eget præg på disciplinen og holder dig opdateret om det nyeste nye.
 • Tager ansvar for økonomi, tid og kvalitet på dine projekter og sikrer en tilfreds bygherre. Du skal starte et konkret projekt op. En hovedentreprise på 200 mio. kr. Her er der tale om nyopførsel af et fabriksbyggeri (17.000 m2).
 • Etablerer gode relationer til såvel kolleger som samarbejdspartnere gennem dit solide arbejde med dine projekter. Du er nysgerrig, proaktiv og en god sparringspartner, som prioriterer at bruge tid på kontoret i Roskilde til de administrative opgaver.


Dine udviklingsmuligheder når vi ser længere ud i fremtiden:

På sigt udvikler du dig til at blive en større strategisk nøgleperson i forretningsområdet byggeledelse hos Oluf Jørgensen. Du bliver en væsentlig person i udviklingen af byggeledelse i de to afdelinger på Sjælland, hhv. Roskilde og København, som sammen vil skabe et samlet forretningsområde inden for byggeledelse.
Hvis din motivation er stor inden for bygherrerådgivning, er der også mulighed for, at du udvikler dig inden for dette område. Vi udvikler dine kompetencer, og du skaber din egen platform, som vækster og opbygger Oluf Jørgensens netværk inden for bygherrerådgivning.

Vi forestiller os, at du er…

Uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller maskinmester gerne suppleret med en efteruddannelse, som fx byggeøkonom. Du har opbygget en solid forståelse for byggeledelse og har lysten til at udvikle dig og Oluf Jørgensen inden for denne disciplin. Du har en bred indsigt i byggeriets faser og har på den ene eller anden måde haft berøring med alle ingeniørfagene. Du besidder gode kommunikative evner og kan læse mennesker og dermed agere bindeled i projekterne.

Hvem er din nye arbejdsplads?

Oluf Jørgensen A/S blev grundlagt i 1946 af Oluf Jørgensen og er vokset til et landsdækkende rådgivende ingeniørfirma med 200 medarbejdere og afdelinger i Aarhus, Horsens, Odense, Roskilde og København. I
Roskilde vil du blive en del af en afdeling på 48 medarbejdere, som både spænder bredt fagligt og erfaringsmæssigt.

Hos OIuf Jørgensen bliver du involveret i projekter, som spænder bredt fra nogle af de mest komplekse og rådgivningstunge byggeopgaver - herunder fremtidens hospitalsbyggeri, til skoleprojekter, boligprojekter, erhverv, industri, idræt og kultur etc.

Er du klar til at tage det næste skridt i din karriere?

Send da dit CV og en ansøgning, hvor du fortæller os om din motivation for at stå i spidsen for udviklingen af byggeledelse i Oluf Jørgensen.

Ansøgningsfrist: Samtaler afholdes løbende.
Ønsker du mere information, er du velkommen til at kontakte os her:

mindRoskilde2019-02-19T00:00:002019-04-02T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Facademontør

B.A. Facader ApS

Brabrand
Arbejdsområder omfatter montage og service på alu-facader, døre, vinduer og glasmontage.Du skal have erfaring inden for branchen samt kunne tale og forstå dansk. Vi tilbyder gode arbejdsforhold løn og er organiseret med Dansk Metal. B.A. Facader er ...
Indrykket:20. marts 2019
Udløbsdato:20. april 2019

Bygningskonstruktør søges til arkitekt-tegnestue, Aarhus

Norconsult-Skovhus Arkitekter A/S

Aarhus C
Norconsult Skovhus Arkitekter er en dynamisk tegnestue i god udvikling. Vi er et team på 12-14 arkitekter og bygningskonstruktører. Vi prioriterer vores relationer og engagerer os i kundens ønsker og behov. Vi udfordrer og bringer id er frem i udvik...
Indrykket:19. marts 2019
Udløbsdato:30. april 2019

Anlægsarbejdere søges til græstrimning

Jobteam Byg Aarhus Syd

Åbyhøj
Vi søger til større og velrenommeret anlægsgartner i Århus, anlægsarbejdere til græstrimning. Arbejdet foregår primært i den sydlige del af Aarhus. Arbejdet består af græstrimning, de steder hvor de store plæneklippere ikke kan nå. Man kører derfor ...
Indrykket:14. marts 2019
Udløbsdato:9. maj 2019

Opbyg byggeledelse som nyt forretningsområde

mind

Roskilde
Motiveres du af byggeledelse, og har du ambitioner om at sætte dit eget præg på byggeledelsesdisciplinen? Vil du drive gode og spændende projekter fra de indledende faser og frem til udførelse? I din rolle som byggeleder hos Oluf Jørgensen Rådgivend...
Indrykket:19. februar 2019
Udløbsdato:2. april 2019