Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuglehuset søger ny pædagog til spændende stilling i Ravnsholtklyngen

Ravnsholtklyngen søger ny pædagog 1. januar 2021 til vores vuggestueafdeling Fuglehuset med tiltrædelse snarest – dog senest 1. januar 2021. Arbejdstiden er mellem 33 – 37 timer om ugen, efter nærmere aftale.

Om os
Vuggestuen Fuglehuset blev indviet d. 1. november 2018. Vuggestuen er en del af Ravnsholtklyngen, som er en forholdsvis ny Klyngeinstitution i Allerød, hvor fire institutioner rykkede under samme tag tilbage i maj 2016. Fuglehuset består af tre vuggestuegrupper med 11-12 børn på hver stue. Fuglehuset har sit eget hus på en anden matrikel, men hører under Ravnsholtklyngen.

Vi har i hverdagen fokus på det enkelte barns udvikling og trivsel og har et tæt samarbejde med børnenes forældre. Vi arbejder ud fra Allerød kommunes Børne og lærings syn og er i gang med at implementere den styrkede pædagogiske læreplan i vores pædagogiske praksis.

Ravnsholtklyngen har fået ny ledelse i 2019. Vi er i ledelsen og i Allerød kommune optaget af, at oparbejde en høj grad af refleksionskultur og faglighed. Ledelsen består hos os af en Klyngeleder samt tre pædagogiske ledere.

Vores mission i 2020 er at implementere den styrkede pædagogiske læreplan med fokus på Barneperspektivet. Vi er i gang med introduktion til ICDP og ønsker fremadrettet at bruge denne metode. Vi bruger desuden Læreplanstræet som visuel pædagogisk planlægning.

Allerød Kommune er en arbejdsplads med en høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Om stillingen

Da Fuglehuset er en relativ ny afdeling, vil du som nyansat pædagog have stor indflydelse på at reflektere over, og definere, de pædagogiske hverdagsrutiner, samt være en del af hele processen med den styrkede pædagogiske læreplan. Vi har i Ravnsholtklyngen seks pædagoger, som er uddannet faglige fyrtårne. Deres opgave er at understøtte denne proces. Ligesom der også er igangsat et nyt uddannelsesforløb for faglige fyrtårne i Allerød kommune, hvor Ravnsholtklyngen deltager med seks pædagoger.

Da vi er mange nye personaler i Fuglehuset, er vi i gang med et spændende forløb for personalegruppen. Det er faciliteret af en coach, med fokus på at skabe et godt og sundt arbejdsmiljø. Når du er ansat som ny pædagog, vil vi ligeledes have fokus på at omsætte Allerød kommunes 'Fælles børne- og læringssyn' til daglig pædagogisk praksis i Fuglehuset og ikke mindst have fokus på at skabe Fuglehusets identitet og traditioner

Om dig
Vi forventer en medarbejder, der er fagligt velfunderet, kan reflektere over egen og andres praksis, og kan finde energi i det spændende arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan.
 

  • med et anerkendende børnesyn og evne til at møde barnet, der hvor det er
  • brænder for vuggestuebørn og deres fantastiske udvikling
  • som kan motivere og inddrage børn og voksne i en foranderlig hverdag
  • som er med skabere af det gode arbejdsmiljø og fællesskabet i huset
     
Derfor skal du vælge os
Hos os får du en arbejdsplads der hele tiden er i udvikling. Vi forsøger at lære af de andre i huset og lærer dem noget af dét, som vi lykkes godt med.

I Fuglehuset er vi ved at skabe fælles faglig kultur og fælles gennemgang af de pædagogiske hverdagsrutiner, og det kan du være med til at sætte dit præg på. Så brænder du for at give børn en god start i livet, og har du lyst til at være med til at forme din arbejdsplads, så søg vores ledige stilling.
 
Løn- og ansættelsesvilkår vil blive fastsat efter gældende overenskomst for pædagoger.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger på alle kommende medarbejdere.

Du er velkommen til at komme på besøg i Fuglehuset (Søparken 5B, 3450 Allerød). Ring og lav en aftale med pædagogisk leder Mette Olafsen på telefon 23365540 for at høre nærmere om stillingen.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og dit uddannelsesbevis via linket i annoncen senest 25. november 2020.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende og senest d. 27 november 2020.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har over 25.500 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hver 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.