Fugttekniker

Fugttekniker - Er du klar til at udvikle dig med nye kompetencer indenfor fugtteknik?

Vi tilbyder en stilling til dig der kan lide fart over feltet, en afvekslende hverdag og kontakt til kunder og samarbejdspartnere. Du skal være klar til at lære nye ting som fugttekniker i en anden branche, end du måske er vant til.

 

Hos SKADEteknik brænder vi for at finde løsninger, som giver værdi for vores kunder i den almene boligsektor, det private boligudlejningsmarked, for bygherrer, håndværkere og private.

 

Medarbejder med god struktur, et godt hoved og hænderne skruet rigtigt på

Til vores fugt- og skadeafdeling søger vi en dygtig medarbejder, der kan bidrage til løsning af mangfoldige opgaver indenfor en utraditionel branche. Afdelingen varetager mange typer af opgaver. Opgaverne kræver at, man er i god fysisk form, kan arbejde effektivt, har overblik, god viden om bygninger, sans for detaljer og er god til at beskrive og stave.

 

Ikke to dage er ens – og kundernes forventninger er store

SKADEteknik er en spændende arbejdsplads med plads til udvikling. Vi tilbyder en stilling hvor du har mulighed for nye kompetencer indenfor fugtsikring. Vores fugt- og skadeafdeling læner sig op ad skadeservicebranchen i mange af de opgaver der løses, men adskiller sig alligevel væsentligt ved, at mange af opgaverne primært består i renovering og sikring mod fugt. Det er for mange af vores kunder, store opgaver der skal løses, hurtigt og effektivt.

 

Opgaverne består bl.a. af:

  • Fugtsikring i form af boring og injektion af fugtmembran
  • Mindre reetableringsopgaver ved renoveringer o.lign.
  • Nedrivning af tapet, vægge, gulve, inventar o. lign.
  • Sanering for svamp og skimmelsvamp
  • Affugtning og fugtmåling ved fugt- og vandskader med rapportering/tilbud
  • Rengøring, desinfektion og oprydning efter varierende årsager

 

Kvalitetsbevist og bred håndværksmæssig erfaring

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, men en bred håndværksmæssig erfaring og erfaring fra skadeservicebranchen vil være en stor fordel. Vi forventer, at du har minimum 2 års erfaring med fugtteknik. Som person er du stabil og imødekommende, og du finder det naturligt at give et ekstra nap, når det er nødvendigt.

 

Ordentlighed og kvalitet er en selvfølge. Hos SKADEteknik, skal man synes, at det er sjovt at være en del af udviklingen og være tæt på de beslutninger, der træffes. Du vil opleve et stort fokus på egen præstation og da opgaverne er meget forskelligartede, ligeledes krav til at være løsningsorienteret og handlekraftig. Finishen skal sidde lige i skabet når en opgave afleveres til kunden. Vores arbejde er vores visitkort.

 

Du har firmabil, PC og telefon til rådighed, da arbejdsopgaverne ligger spredt i både Nord- og Midtjylland. Vi tilbyder en stilling på 37 timer pr. uge indenfor almindelig arbejdstid 7.00-15.30. Løn efter kvalifikation, pension og sundhedssikring.

 

Er ovenstående noget for dig, så send din ansøgning til bo@skadeteknik.dk – mrk. ”Fugttekniker”. Vil du vide mere om stillingen eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Bo J. Mortensen på tlf. 21972497.

 

Stillingen er til ansættelse snarest. Ansøgningsfrist er d. 21. marts 2021. Samtaler afholdes løbende.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.