Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

FULDENDT - Anlægsingeniør

Kommer du fra en rådgiver-, entreprenør- eller forsyningsvirksomhed, og har du lyst til at fortsætte udviklingen af din karriere i virksomhed, hvor du får stor mulighed for indflydelse på dine opgaver såvel som din hverdag?

FULDENDT er inde i en positiv udvikling med mange spændende nye projekter, og vi søger derfor en erfaren anlægsingeniør til vores kontor i enten Varde eller Esbjerg.

Om virksomheden

FULDENDT er et rådgivende ingeniørfirma med 25 ansatte fordelt på to kontorer i Varde og Esbjerg.

FULDENDT arbejder målrettet på hele tiden at kunne tilbyde en rådgivning, der er på forkant med udviklingen, og som tilfører bygherrerne værdi.

I de seneste år har FULDENDT udført mange spændende bygge- og anlægsopgaver både for private og offentlige bygherrer, bl.a. er vi i øjeblikket beskæftiget med byfornyelsesprojekter i Varde, Skærbæk og på Rømø ved Lakolk, Henne Strand, samt med digerenoveringer i Tønder, samtidig med at vi har fuld gang i kloakseparering af Varde indre by samt i flere byggemodninger (nyudstykninger) og genbrugspladser.

Vi har opstart på Varde Oplevelsesloops – som omhandler flere elementer. Et af elementer er udvikling og etablering af ny havnefront på sydlige side af Varde Å ved Havnepladsen. Her dannes et levende opholdsrum, som en del af Oplevelsesloopet. Der ud over er vi i gang med at projektere ”Naturkraft” – Et stort naturoplevelsescenter ved Ringkøbing, der forventes åbnet for publikum i påsken 2020. Vi har i 2017 afsluttet projektet med det prisbelønnede museum Tirpitz i Blåvand. Vi har desuden ydet bygherrerådgivning i forbindelse med opførelse af Vadehavscentret, som blev kåret til årets byggeri 2017 af byggebranchen og SE’s domicil i Esbjerg.

Stillingen

Som anlægsingeniør hos FULDENDT kommer du til at indgå i stærkt team, der arbejder med projektering, bygherrerådgivning, tilsyn og byggeledelse inden for byggeri og anlæg. Du får her gode muligheder for personlig og faglig udvikling i samarbejdet med dine højtkvalificerede kolleger, der bl.a. tæller virksomhedens 4 anlægsingeniører.

 Som anlægsingeniør vil dine opgaver hovedsageligt omfatte:

  • Projektering af kloak- og vejanlæg
  • Fagprojektledelse af anlægsfag
  • Projektledelse af mindre projekter
  • Byggeledelse og tilsyn

 Ud over det fagspecifikke bliver din rolle også at rådgive internt i forhold til projekterne og eksternt i forhold til kunderne omkring helhedsløsninger inden for anlæg. Du vil være i dialog med kunderne vedrørende de tekniske løsninger på projekterne, og du kommer således til at repræsentere virksomheden over for nuværende såvel som fremtidige kunder og samarbejdspartnere. Som anlægsingeniør vil du arbejde tæt sammen med vores miljø- og kemiingeniører.

Du kommer til at arbejde med både store og små projekter og indgå i projektteams, som kan være tværfagligt sammensat.

Faglige kvalifikationer

Du er uddannet anlægsingeniør med mindst 5 års erfaring inden for rådgivning og projektering af anlægsprojekter, og du brænder for at arbejde med anlægsopgaver - store som små. Har du erfaring fra en forsyningsvirksomhed eller entreprenørbranchen, er det også relevant.

Du er vant til at tage ansvar for at skabe sammenhæng mellem dit og andre fag, og du leverer en faglig høj kvalitet til kunder og samarbejdspartnere. Du kan arbejde selvstændigt, og du har erfaring med direkte kundekontakt med fokus på at opfylde kundens ønsker.

Du besidder et godt købmandsskab og har en naturlig flair for økonomi- og ressourcestyring på projekterne. Har du erfaring med Microsoft Project, Civil3d, Nova Point og MIKE URBAN, vil det være en fordel. Derudover er du en stærk formidler af faglig viden og formulerer dig godt skriftligt såvel som mundtligt på dansk.

Personlige kvalifikationer

Du er i stand til at tænke i nye baner og tilføre ny viden til de projekter, du arbejder på. Som person er du systematisk og grundig, og du trives i et uformelt arbejdsmiljø, hvor du har stor indflydelse på din egen arbejdsdag. Du er god til at samarbejde med kolleger såvel som kunder, og du bidrager med et positivt sind og godt humør til FULDENDT, hvor hverdagen er præget af god stemning og vidensdeling.

Virksomheden tilbyder dig

  • Et spændende, udfordrende og selvstændigt 37 timers job i en vidensbaseret virksomhed, hvor du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab og med direkte kundekontakt
  • En kultur præget af tværfagligt samarbejde, en teamorienteret tilgang og frihed under ansvar
  • En flad organisation, hvor du vil få stor mulighed for indflydelse på din udvikling, dine arbejdsopgaver og din hverdag
  • Et uformelt og godt arbejdsklima, der beror på gensidig respekt og tillid
  • En dynamisk og spændende hverdag med adgang til de nyeste IT-programmer, herunder bl.a. 3D-projektering
  • En løn, der svarer til dine kvalifikationer

 

Kunne du tænke dig, at dit fremtidige virke bliver hos os eller har du spørgsmål til os, så kontakt partner og rådgivende ingeniør Carsten T. Kabel på tlf. 23360788 eller ctk@fuldendt.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her