Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig eller specialkonsulent søges til udvikling af prøver og prøveafholdelse på erhvervsuddannelserne (eud), forberedende grunduddannelse (FGU), almen voksenuddannelse (avu) og forberedende voksenundervisning (FVU)

Vil du være med til at sikre, at prøver og eksamen for unge og voksne gennemføres så godt som muligt? Har du lyst til at bidrage til udvikling af prøverne og prøveafholdelsen på de 4 uddannelsesområder? Så er du måske vores nye kollega i Kontor for Prøver, Eksamen og Test i Styrelsen for Undervisning og Kvalitet.Om kontoret

I voksenenheden i Kontor for Prøver, Eksamen og Test er vi ansvarlige for udvikling af centralt stillede skriftlige prøver i tæt samarbejde med fagkonsulenter, opgavekommissioner, grafikere og trykkere. Vi samarbejder endvidere om prøveafholdelsen med eksamensansvarlige på uddannelsesinstitutionerne og Styrelsen for It og Læring.
Vi understøtter institutionerne, herunder lærere, ledere og administratorer, i planlægning og gennemførelse af såvel centralt som decentralt stillede prøver og deltager i seminarer med formidling af rammer for gennemførelsen af prøver.
Du bliver en del af en enhed på 4 engagerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen.


Om arbejdsopgaverne

Som vores nye kollega kommer dine opgaver blandt andet til at være:

 • at medvirke til udvikling og administration af prøverne
 • at indgå i dialog med institutioner, eksamensansvarlige, interessenter mv. på prøveområdet
 • implementering af projekter knyttet til uddannelsesreformer
 • besvarelse af borgerhenvendelser om prøver og eksamen
 • ministerbetjening på området, eksempelvis udarbejdelse af ministersager, bidrag til besvarelse af folketingsspørgsmål og udarbejdelse af presseberedskab
Den nærmere sammensætning af dine arbejdsopgaver vil afhænge af din erfaring, kvalifikationer og hensynet til kontorets samlede opgavevaretagelse.


Om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse som for eksempel cand.scient. pol/adm/soc, cand.jur, cand.mag eller en relevant pædagogisk baggrund med videreuddannelse, for eksempel diplomuddannelse eller masteruddannelse. Du skal have erfaring fra uddannelsessektoren, gerne fra erhvervsuddannelsesområdet og med prøveafholdelse.

Vi forventer, at du:

 • har en selvstændig, struktureret og systematisk tilgang til opgaveløsningen
 • har blik for god kommunikation og er god til at formulere dig på skrift
 • har stærke analytiske og metodiske kompetencer
 • kan se de store sammenhænge uden at miste blikket for detaljerne
 • er pragmatisk og udviklingsorienteret og kan tænke i nye og andre løsninger
 • har gode samarbejdsevner og godt humør


Om Kontor for Prøver, Eksamen og Test
Kontoret har det samlede ansvar for prøver, eksamen og test på alle uddannelsesområder under Børne- og Undervisningsministeriet. Vi arbejder blandt andet med de nationale test i folkeskolen, folkeskolens prøver, prøver i erhvervsuddannelserne, almen voksenuddannelse og forberedende voksenundervisning, samt prøver og eksaminer på de gymnasiale uddannelser. I alt bliver det til mere end 1.500.000 prøve- og testbegivenheder om året. Vi arbejder på tværs af mange faggrupper, både med indholdet (i samarbejde med fagkonsulenter, læringskonsulenter og opgavekommissioner) og med værktøjer og processer, som understøtter prøve- og testafholdelse.Løn- og ansættelsesvilkår

Du bliver – afhængig af din profil og dine kvalifikationer - ansat som AC-fuldmægtig eller specialkonsulent efter fællesoverenskomst for akademikere i staten eller anden relevant organisationsaftale.
Vi ser gerne, at du kan starte hurtigst muligt og senest den 1. april 2020.Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Mette Busch på telefon 3392 5521 eller kontorchef Birte Iversen på telefon 2077 5861.
Du kan også læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside www.uvm.dk og om Styrelsen for Undervisning og Kvalitet på www.stukuvm.dk.


Sådan søger du

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis via stillingsopslaget på vores hjemmeside på www.uvm.dk/job senest søndag den 16. februar 2020.
Vi forventer at holde samtaler i uge 8 og 9. Du får flere oplysninger, hvis du indkaldes til anden samtale, hvor der tillige indgår en case, hvor det vurderes, hvordan du løser en konkret opgave.


Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriets koncern. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets, og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.