Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig til økonomistyring af IT-økonomi i styrelse med stor it-understøttelse

Har du de grundlæggende økonomiske kompetencer på plads, og har du lyst til – eller har du allerede erfaring med – budget og økonomistyring i staten? Kan du se dig selv i en af statens største styrelser, hvad angår IT-understøttelse, hvor vi snakker om alt fra landbrugsstøtte til fredningsbælter, EU-kvoter, Karnov, plantesundhed og digitaliseringsstrategi, så kan dette job være noget for dig.

Du sørger for kvalitet i økonomistyringen og er god til at planlægge, arbejde struktureret og kan formidle tal til forskellige medarbejdergrupper.

Som fuldmægtig i Landbrugsstyrelsens Økonomienheds Team Regnskab, Indkøb & IT-økonomi vil du komme til at arbejde med processer i forbindelse med budgettering, budgetopfølgning og rapportering både selvstændigt og i fællesskab med kollegaer i teamet og Økonomienheden og sammen med ledere og medarbejdere i styrelsens IT-enheder. Du vil ligeledes få det daglige ansvar for dele af den samlede IT-økonomistyring i samarbejde med den hovedansvarlige IT-controller, hvor I vil have et tæt samarbejde med styrelsens IT-organisation, som betyder, at man som controller har en god viden om hverdagen i IT og en bred kontaktflade i de tre enheder.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå i:

 • Aktivitetsstyring
 • Budgetudarbejdelse/-opfølgning
 • Planlægning af processer
 • Rapportering
 • Kobling af regnskabsmæssige principper til IT-økonomien

Økonomi – en enhed med en bred faglighed
I enheden Økonomi arbejder vi med en række forskellige områder, der kræver et tæt samarbejde med resten af styrelsen, da Økonomi er sparringspartner/støttefunktion for alle styrelsens enheder. Økonomis opgaveportefølje indeholder både drifts- og udviklingsopgaver indenfor regnskab, budget, udbud, kontraktstyring, indkøb, ledelsesinformation, analyse- og strategiarbejde.

Vi er ca. 35 medarbejdere fysisk placeret i København og Augustenborg, fordelt på 4 teams, Team Regnskab, Indkøb & IT-økonomi, Team Budget, Team Tilskudsøkonomi og Team Strategi, med hver sin teamleder samt én enhedschef.

Stillingen som fuldmægtig til økonomistyring er placeret i Team Regnskab, Indkøb & IT-økonomi, som på nuværende tidspunkt består af ca. 11 faste medarbejdere, der sidder i København. Af de 11 medarbejdere vil du sammen med en anden medarbejder fast have opgaver i tilknytning til IT-økonomistyring, men vil blive understøttet af de øvrige medarbejdere i teamet i forhold til viden om regnskabsregler og aktuelle IT-udbud, som kan have indflydelse på IT-økonomien. Herudover vil der være et tæt samarbejde med de øvrige teams i Økonomienheden, der bl.a. omfatter styrelsens øvrige driftsøkonomi, tilskudsøkonomi og opfølgning på styrelsens strategi, herunder digitaliseringsstrategien.

Kompetencer, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du:
 • Er cand.merc. cand.polit. HD(R) eller lignende.
 • Har lyst til – eller allerede har erfaring med - at arbejde med budget og økonomistyring i staten
 • Er fortrolig med IT-værktøjer, herunder især Excel
 • Er god til - og har lyst til - at arbejde med mange forskellige mennesker med en anden faglighed end dig selv
 • Kan arbejde selvstændigt, men i lige så høj grad kan samarbejde med andre
 • Kan arbejde i et uformelt miljø, hvor det er vigtigt at forstå betydningen af at være et team
 • Er god til at planlægge og arbejde struktureret

Ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen i Nyropsgade i København.

Kontakt
Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på http://www.lbst.dk

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Mark Birk Nymand på telefon 25 14 35 45.

Ansøgning
Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg stilling”) senest tirsdag den 20. februar 2018.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.
Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger – og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her