Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig til projektansættelse i Greater Copenhagen Health Science Partners

Vil du være med til at understøtte, videreudvikle og styrke samarbejdet i Greater Copenhagen Health Science Partners og på den måde være med til at sikre, at sundhedsforskningen kommer patienter hurtigere til gavn? Så har vi en interessant og udfordrende stilling, der på én gang rummer stor kompleksitet og varierende opgaver.

Greater Copenhagen Health Science Partners (GCHSP) er et strategisk samarbejde mellem Region Hovedstaden, Region Sjælland, Danmarks Tekniske Universitet og Københavns Universitet. Samarbejdet fokuserer på, at løfte sundhedsforskningen til et nyt niveau og sikre, at forskningsresultater hurtigere kommer patienter og borgere til gavn. Stillingen er placeret i det fællesetablerede smalle sekretariat, hvor kerneopgaven er, at understøtte en succesfuld drift og udvikling af partnerskabet herunder udvælgelse, etablering samt udvikling af en række Clinical Academic Groups (CAG).

Som fuldmægtig i GCHSP skal du være med til at understøtte udviklingen af GCHSP og samtidig sikre de bedste vilkår for fremdrift i vores CAG’s, gennem opgaver som ledelsesbetjening, økonomistyring, planlægning, facilitering, fundingaktiviteter, koordinering på tværs af partnerorganisationerne, intern og ekstern kommunikation samt drift og vedligehold af hjemmeside.

Om stillingen

Du skal som fuldmægtig bidrage til at udvikle og koordinere mindre projekter med inddragelse af mange interessenter. Du skal derfor kunne begå dig i forskellige miljøer og på forskellige niveauer i flere organisationer. Du skal kunne holde overblikket over flere igangværende opgaver og stadig sikre, at vi ikke misser deadlines.

Da vi er et smalt sekretariat forventes det, at du selvstændigt kan prioritere dine arbejdsopgaver i forhold til frister og arbejdsbelastning, og fortsat opretholde en høj kvalitet i opgaveløsningen.

Dine primære opgaver vil bestå af:

 • Opsætning og drift af hjemmeside
 • Udarbejdelse af relevante artikler i samarbejde med CAGs og andre samarbejdspartnere
 • Planlægning og gennemførelse af processer for etablering af nye Clinical Academic Groups
 • Udvikling og vedligeholdelse af internationalt samarbejde
 • Mødeforberedende opgaver, herunder booking af møder og forplejning, men også udarbejdelse af oplæg og referater
 • Udarbejdelse af kommunikationsstrategi og eksekvering på samme.
Det må forventes, at der løbende kommer nye opgaver til sekretariatet afledt af udviklingen i samarbejdet og efterspørgslen på løsninger.

Alle opgaver løses i tæt samspil med sekretariatslederen for GCHSP.

Din profil

For at kunne løse ovenstående opgaver, forestiller vi os, at du har en lang videregående uddannelse. Samtidig skal du have mod på at arbejde i et lille sekretariat, hvor rammerne er brede og mulighederne mange. Du har lyst til at indgå i mange netværk på tværs af forskellige organisationer og samarbejdspartnere, og hvor opgaverne spænder fra de helt lavpraktiske, som skal til for at få hverdagen til at glide, til de mere strategisk rammesættende.

Derudover forventer vi, at du har:

 • stærke samarbejdsevner på tværs af faggrupper og organisationer
 • solid erfaring med vedligeholdelse af hjemmesider også på den tekniske del
 • erfaring med at interviewe og skrive fængende artikler
 • erfaring med at udarbejde grafisk materiale og samarbejde med eksterne leverandører af design og print
 • samarbejdet med profiler inden for den basale- og kliniske forskning
 • kendskab til translationelle sundhedsforskningsområder
 • erfaring med betjening af topledere
 • kompetence indenfor samarbejde med internationale partnere
 • gode formuleringsevner på engelsk og dansk i skrift og tale.
Herudover er det en stor fordel, hvis du har erfaring fra den offentlige administration og særligt fra Københavns Universitet (KU).

Løn- og ansættelsesvilkår

Der tilbydes løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomsten mellem Finansministeriet og AC med indplacering som fuldmægtig. Der er mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen er en 37 timers stilling. Der er stor grad af frihed til at planlægge sin egen arbejdstid. Dog forventes der er en vis grad af fleksibilitet, da opgaverne kan betyde møder og behov for opgaveløsning uden for normal arbejdstid.

Din formelle ansættelse og arbejdssted vil blive på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet ved Københavns Universitet, men der må forventes en del mødeaktivitet på andre lokaliteter, herunder i Region Sjælland (Sorø), Region Hovedstaden (Hillerød) og på DTU (Lyngby).

Du vil referere til sekretariatslederen i GCHSP og have tæt dialog med direktøren for GCHSP og projektansvarlige i de to partnerorganisationer.

Projektansættelsen starter hurtigst muligt og løber frem til udgangen af 2023.

Spørgsmål

Hvis du vil vide mere om stillingen, så kontakt sekretariatsleder Nanna Tengstedt på mail: nanna.tengstedt@sund.ku.dk

For yderligere information omkring GCHSP: www.gchsp.dk

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV og eksamensbevis elektronisk via jobportalen (klik på ”SØG STILLINGEN” i opslaget), så den er os i hænde 6. juli 2020. Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Vi indkalder til samtaler løbende.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.