Fuldmægtig til styring af beskæftigelsesrettede tilskudsbevillinger

Brænder du for at arbejde med økonomi og finanslovsarbejde i et tempofyldt politisk miljø? Så har vi en spændende stilling, hvor du får medansvaret for udmøntning af styrelsens brede portefølje af beskæftigelsesrettede puljer i kontoret for Tilsyn og Kontrol.

Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked
I Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har vi ansvar for at skabe det bedst mulige grundlag for et sundt, dynamisk og effektivt arbejdsmarked, hvor flest mulige har job eller uddanner sig, og hvor virksomheder på alle niveauer har adgang til de medarbejdere, de har brug for – ufaglærte, faglærte, eller højt specialiserede vidensmedarbejdere.

Vores arbejdsfelt er bredt og varieret og spænder fra at tilvejebringe og udvikle et kvalificeret vidensgrundlag for arbejdsmarkedspolitiske beslutninger, til implementering af beskæftigelsespolitikken i dialog med vores mange samarbejdspartnere. Alt hvad vi beskæftiger os med kvalificeres af høje faglige standarder og evidensbaseret viden, der på en gang skal forankre og inspirere de politiske beslutninger og omsætningen af dem til administrerbar dagligdag med betydning for millioner af mennesker.

Du kan læse mere om os på www.star.dk.

Vær med til at styre store tilskudsbevillinger
I kontoret for Tilsyn og Kontrol er vi knap 30 medarbejdere fordelt på fire teams, der arbejder med tilskudsforvaltning og en lang række tilsynsopgaver med administrationen af de meget store tilskud, som staten yder til a-kasser og kommuner, som led i forvaltningen af den beskæftigelsespolitiske indsats.

Du bliver en del af puljeteamet, der varetager den overordnede økonomistyring af styrelsens brede portefølje af beskæftigelsesrettede puljer og tilsynet med bevillingernes anvendelse. Som led heri yder teamet rådgivning og vejledning om god tilskudsforvaltning, herunder brug af styrelsens tilskudsadministrative system TAS. Teamet er desuden ansvarlig for en række opgaver i forbindelse med finansloven og satspuljen, og yder rådgivning og vejledning om indkøbs- og udbudsregler.

Du bliver medansvarlig for udmøntningen af en række beskæftigelsesrettede puljer, herunder løbende opfølgning på de opnåede effekter samt kontakt til tilskudsmodtagere. Derudover skal du - i samarbejde med styrelsens øvrige kontorer - medvirke til i en politisk kontekst at opstille forslag til puljer og udarbejdelse af et administrationsgrundlag og vidensgrundlag for puljerne.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. bestå i:

 • Selvstændigt ansvar for administration af en række større tilskudsordninger
 • Finanslovsarbejde og udgiftsopfølgning
 • Direktions- og ministerbetjening
 • Tilsynsopgaver i forhold til beskæftigelsespolitiske puljer
 • Bistå med rådgivning i forbindelse med styrelsens indkøb og udbud
 • Medvirke til fortsat udvikling af effektiv tilskudsforvaltning
 • Bidrag til politiske forhandlinger, herunder satspuljen og finansloven.

Bliv vores nye kollega
Vi lægger vægt på, at du:
 • er cand.scient.pol., cand.scient.soc., cand.polit. eller lignende
 • har solid talforståelse
 • har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation
 • kan navigere i et miljø med høje kvalitetskrav og højt tempo
 • er initiativrig, ansvarsbevidst og har gode samarbejdsevner
 • har gode skriftlige formuleringsevner
 • har godt humør og stort engagement i forhold til arbejdspladsen og dine kolleger.

Erfaring med tilskudsforvaltning og økonomistyring er en fordel, men ikke et krav. Vi opfordrer både dygtige nyuddannede og kandidater med et par års relevant erfaring til at søge stillingen.

Vi finder løsninger sammen
Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne lave. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra højre og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fast fuldtidsstilling. Vi vil gerne have, at du starter hurtigst muligt.

Du ansættes som fuldmægtig i henhold til overenskomst for akademikere i staten.

Spørgsmål og ansøgning
Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Ulrik L. Sørensen på tlf. nr. 7221 7726 eller kontorchef Søren Tingskov på tlf. nr. 7221 7700.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, er du velkommen til at kontakte fuldmægtig Julie Göte i Beskæftigelsesministeriets HR på tlf.nr. 7220 5139.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk senest søndag den 29. april 2018.

Vi forventer, at afholde samtaler i uge 18 og 19.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Struktureret og detaljestærk akademiker til intern styring

Digitaliseringsstyrelsen

København
Kan du skabe overblik over fremdrift i mål og milepæle? Er du skarp til at synliggøre udfordringer og mulige løsninger? Og har du mod på tværgående porteføljestyring i et stort kontor? Så har vi en spændende ledig stilling i Digitaliseringsstyrelsen...
Indrykket:16. marts 2018
Udløbsdato:26. april 2018

QuickImport søger akademisk medarbejder

QuickImport København NV

København
Er du vores nye kollega? QuickImport.dk er en online konsulentvirksomhed, der siden 2012 har rådgivet mange tusinde danskere i køb af bil i udlandet. Vi har tilladelse af SKAT til at beregne registreringsafgifter og opkræve betalinger på vegne af SK...
Indrykket:27. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Projektmedarbejder til afsluttende implementering af nye intranetsider

Det Juridiske Fakultet

København
To måneders projektstilling på Det Juridiske Fakultet ved Københavns Universitet til at færdiggøre implementering af universitetets nye koncept for intranettet målrettet studerende. Stillingen Stillingen er placeret i Uddannelsesservice i Team Studi...
Indrykket:30. marts 2018
Udløbsdato:29. april 2018

Økonomer til udvikling og vedligeholdelse af datavarehus

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

København
Vil du være med til at udvikle og vedligeholde vores statistiske datavarehus og vores statistikbank jobindsats.dk? Og kan du analysere og behandle store datamængder samt formidle disse på en på en let forståelig måde? Så har vi to spændende stilling...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:22. april 2018

Teknisk orienteret akademiker til medicoområdet i sektionen "Almen Medico Nord"

Center for It, Medico og Telefoni

København
Region Hovedstaden er i gang med en række projekter, der bl.a. omfatter opførelse af nye hospitaler og klinikker, effektivisering af driftsområdet og udvidelse opgradering af det medicotekniske apparatur. Dette medfører nye opgaver og en øget admini...
Indrykket:6. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018