Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldmægtig til Vejdirektoratets budgetenhed

Ønsker du personlige og faglige udviklingsmuligheder indenfor statslig økonomistyring?

Vil du have medansvar for styringen af Vejdirektoratets økonomi på omkring 4 mia. kr. om året?
Og har du mod på at medvirke til udvikling og implementering af nye tiltag til økonomistyringen i Vejdirektoratet? Så har vi stillingen til dig.


Vi søger en fuldmægtig, der brænder for økonomi- og budgetstyring i en politisk kontekst, og har mod på at løfte opgaven sammen med resten af Vejdirektoratets økonomiområde. Vi arbejder målrettet på at fastholde og udvikle vores resultater inden for god økonomistyring og sikre, at samfundet får maksimalt udbytte af de midler, der prioriteres til vejinfrastruktur i Danmark.

Dine opgaver

Vi tilbyder en spændende og alsidig hverdag, hvor du får mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for statslig økonomistyring.

Du vil sidde med dit eget ansvarsområde i et økonomistyringsteam, hvis primære opgave er at understøtte og rådgive direktionen. Det sker først og fremmest gennem løbende økonomiopfølgninger og rapportering, men du vil derudover have en bred kontaktflade internt i Vejdirektoratet og eksternt til blandt andre Rigsrevisionen, departementet og andre styrelser i Transport- og Boligministeriet.

Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt, og vil blandt andet omfatte:

  • Interne budgetopfølgninger med fokus på flerårig økonomistyring
  • Ekstern opfølgning på grundbudget og udgiftsopfølgninger
  • Fungere som bindeled til Bygningsstyrelsen og vores departement i forbindelse med afrapportering på Vejdirektoratets byggeprojekter
  • Bidrage til udviklingen af økonomistyringen i form af nye metoder og værktøjer
  • Ad hoc-analyser – både i teams og selvstændigt
Din profil

Du er enten nyuddannet eller har et par års erfaring fra et departement eller en statslig styrelse.

Du har en relevant akademisk og samfundsvidenskabelig kandidatuddannelse som fx cand.polit., cand.oecon., cand.scient.pol. eller lignende. Vigtigst er, at du har interesse for økonomistyring i statsligt regi.

Du er desuden parat til at sætte dig ind i nye opgaver og levere resultater af høj kvalitet i tæt samarbejde med dine kollegaer i økonomiområdet og i resten af Vejdirektoratet.

Vi ser gerne at:

  • Du er analytisk skarp og har interesse og flair for tal
  • Du kan formidle komplicerede problemstillinger kort og præcist både i skrift og tale
  • Du har gennemslagskraft og er i stand til at sikre fremdrift og løse større sager
  • Du har gode samarbejdsevner og er samtidig selvstændig i din opgaveløsning
  • Du kan bevare overblikket og samtidig have øje for detaljen
Om os

Du bliver ansat i én af de mest ambitiøse økonomifunktioner i staten, der løbende arbejder på at udvikle kvaliteten af vores styring og leverancer i et godt og konstruktivt samarbejde med resten af Vejdirektoratet.

Du bliver en del af budgetafdelingen, og kommer til at arbejde tæt sammen med 11 dygtige og engagerede kolleger. Vores hverdag er præget af store og små udfordringer og i perioder et højt tempo. Vi lægger stor vægt på et godt og konstruktivt samarbejde med respekt for den enkeltes input. Vi har en uformel omgangstone, og vi prioriterer socialt sammenhold og en god balance mellem arbejdsliv og fritid.

Økonomiområdet består af ca. 45 medarbejdere og omfatter udover budgetafdelingen også en regnskabsafdeling, en analyseafdeling og en afdeling for virksomhedsstyring (business controlling).

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Læs mere

Vejdirektoratet er en styrelse under Transport- og Boligministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transport- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Carsten Niebuhrs Gade 43, 1577 København V.

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte budgetchef Anders Bergholt Lund på telefon 6193 7412 eller fuldmægtig Mads Rasmussen Lunde på telefon 7244 3658.

Er du interesseret?

Send din ansøgning senest mandag den 9. november 2020. Vi forventer at afholde samtaler i uge 47-48.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.

Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.