Fuldtids fysioterapeut til Bornholms Regionskommune

Afdeling Genoptræning, Center Sundhed, søger ny kollega, med lyst og mod på faglige udfordringer i et stærkt fællesskab. Stillingen er på 37 timer pr. uge med start 1. april 2018.

Hvem er vi?
Vi er 31 kollegaer; ergo-, fysioterapeuter og træningsassistenter som tilbyder en velfungerende arbejdsplads, med høj grad af indflydelse. Vi arbejder med strategisk selvledelse, og værdierne ’tillid, ansvarlighed og åben kommunikation’ er rammesættende for vores tilgang til at arbejde og være kollegaer sammen på. Fleksibilitet går begge veje, - humor og respekt for hinandens forskelligheder ser vi som en del af et godt arbejdsmiljø.  

Dine arbejdsopgaver
Det primære arbejdsområde er genoptræning af borgere indenfor det neurologiske område, herunder apopleksi. Genoptræningen foregår dels som individuelle træningsforløb i eget hjem/på træningscentret, eller som holdtræning.
Derudover vil du blive en del af det fagfælleskab, der arbejder med styrke og balancetræning til borgere indenfor det geriatriske felt. Tilgangen er at de ældre er i centrum for en forebyggende indsats, som ikke er færdig før borgeren er sluset videre til andre fysiske aktiviteter i lokalsamfundet.

Har du lyst til at være med?
Kan du se dig selv i ovenstående og er du interesseret i at høre mere, så ring til Leder af genoptræning Tashiea Stender Alstrup på tlf. 56 92 98 48.

Send din ansøgning og CV via vores rekrutterings server, så vi har modtaget den senest torsdag d. 22. februar 2018. Der afholdes samtaler tirsdag d. 27. februar 2018.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Kørekort er en forudsætning.

Autorisation som fysioterapeut er en forudsætning.

Center for Sundhed 

Center for Sundhed er en levende arbejdsplads med lyst og vilje til forandring.  Som medarbejder skal du være med til at drive innovation og frigive det kæmpe potentiale af kompetencer, som vi har blandt vores medarbejdere. Vi arbejder hele tiden med at udvikle innovative ideer og processer, så borgerne får mere effekt og kvalitet for pengene, og vi er allerede foregangsmænd i Danmark med løsninger inden for f.eks. demens, diabetes og socialpsykiatri. Vi er en flad organisation, hvor der både er rummeligt og højt til loftet. Vi har en uhøjtidelig, men professionel arbejdsform, hvor vi forsøger at udvikle os i fællesskab. Vi arbejder med frihed under ansvar og tillid til den enkelte. Vi betragter fejltrin som den uundgåelige makker til innovation, og har et lærende perspektiv når det sker 

Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://www.flyttilbornholm.dk/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her