Fuldtids smartphone / iPhone-tekniker søges til vores butik i Næstved (Erfaring ikke nødvendig), PhoneCare Næstved | Ofir.dk
header background shadow

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!

Stillingen kan ikke længere søges via Ofir.
PhoneCare Næstved

Fuldtids smartphone / iPhone-tekniker søges til vores butik i Næstved (Erfaring ikke nødvendig)

PhoneCare Næstved

Om PhoneCare

PhoneCare er en ung og dynamisk virksomhed i rivende vækst med ca. 20 medarbejdere fordelt på seks butikker i København, Aarhus, Odense, Kolding, Næstved og Slagelse, samt et hovedkontor ligeledes i København. Vi beskæftiger os hovedsageligt i reparationer af iPhone, iPad, smartphones og tablets og servicerer privatkunder, såvel som erhvervskunder, der kommer direkte ind fra gaden eller har aftalt en tid med os. Endvidere behandler vi også skader, der bliver henvist til os fra de største offentlige institutioner, store virksomeder og største forsikringsselskaber. Du kan læse mere om os på www.phonecare.dk.

Om jobbet

Jobbet som fuldtidstekniker vil primært bestå i at betjene kunder, reparere iPhone og iPad (samt andre smartphone og tablet) samt telefonisk og skriftlig kontakt med vores kunder.

Der vil også være tidspunkter, hvor dit job vil bestå i at stå i kassen i stedet og passe butikken og betjene kunder, som indleverer og afhenter deres smartphones og tablets. Du vil også være med til at behandle rekvisitioner fra vores samarbejdspartnere og efterfølgende oprette sager i vores eget reparationssystem. På den måde er der en del diversitet i arbejdsopgaverne og dagligdagen, og du vil hele tiden arbejde tæt sammen med teknikerne og ekspedienterne på værkstederne og i butikkerne. Det er meget vigtigt, at du er veltalende, udadvent og smilende, samt forstår at formulere dig fejlfrit på skrift, da du som tekniker/kundeservicemedarbejder i mange tilfælde er den første medarbejder vores kunder kommer i kontakt med, og vi selvfølgelig ønsker, at de får det rigtige førstehåndsindtryk af PhoneCare.

Kendskab til betjening af smartphones og/eller tablets er et plus, men ikke noget krav. Det vigtigste er, at du har mod på at lære om de forskellige reparationer og produkter, så du kan servicere kunderne bedst muligt. Slutteligt vil vi sørge for den nødvendige oplæring i de forskellige produkter og enheder, så du trygt kan servicere vores kunder.

Det er ydermere vigtigt for os, at du kan fungere socialt, da vi er en mindre virksomhed, hvor sammenholdet og den indbyrdes  kommunikation er yderst vigtigt – især når der er travlt. Vi gør rigtig meget ud af at få det sociale aspekt til at fungere mellem vores medarbejdere, da vi tror på, at en virksomhed skal fungere internt for at kunne levere eksternt. Vi ser velfungerende  og glade medarbejdere som fundamentet og grundlæggende i vores forretning og prioriterer altid fællesskabet. Derfor arrangeres der ofte sociale arrangementer, som vi håber, du vil have lyst til at deltage i

Med venlig hilsen

PhoneCare 


Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos ofir.dk
 
Praktisk information
Indrykningsdato
09-12-2016
Udløbsdato
06-02-2017
Job-ID
329676171
Jobbets adresse

PhoneCare Næstved

Sct Mortens Gade 5D

4700Næstved

Danmark

Virksomhedens beliggenhed

Beregn rute-/rejseplan

Fra:
Til:
Om virksomheden

Job som dette