Fuldtidsansat med fokus på kommunikation søges til Intecredo Services ApS i Odense

Du kommer til at arbejde med opgaver for vores søsterselskab Danske Inkasso ApS – stillingen har varierende arbejdsopgaver, men alle opgaver vil primært være bag telefonen. Du skal til dels sælge vores inkassoabonnement BasisInkasso til virksomheder, et simpelt produkt, der har medvirket til at Danske Inkasso ApS har fået 6 gazellepriser i træk. Herudover skal du behandle inkassosager, hvor du via telefonisk kontakt skal afdække skyldnernes betalingsvilje og betalingsevne. Relateret til dette vil der være lidt administrativt arbejde, og der kan være ad hoc opgaver i forbindelse med sagsbehandlingen. Dermed vil det primære fokus i jobbet være kommunikation, som foregår bag telefonen, både inbound og outbound. Derfor kan erfaring med telemarketing (salg eller kundeservice) være en fordel, men det er ikke et krav. 

Du skal arbejde ud fra et ønske om selv at skabe daglige resultater, og formå at arbejde selvstændigt for at opfylde de fastlagte mål og budgetter. Du gennemgår en grundig og langvarig oplæring indenfor salg, kommunikation og inkasso, og du bliver en del af et meget dedikeret team, hvor fællesindsatsen er ligeså vigtig, som den individuelle performance.

Eftersom stillingen indeholder en god variation i arbejdsopgaver, samt en langvarig og dybdegående uddannelse med fokus på udvikling af den enkelte medarbejder, så har vi en forventning om, at du selv kommer med selvstændighed, ansvarlighed, og evnen til at bevare overblikket og adskille arbejdsopgaverne, trods den brede viden, du vil få indenfor begge områder igennem uddannelsen.

                                                       

Vi tilbyder:

  • Gode, faste rammer med sociale arrangementer
  • Et seriøst og professionelt arbejdsmiljø
  • 37 timers arbejdsuge kl. 8-16.00 (fredag kl. 8-15.30), men med mulighed for fleksible arbejdstider efter nærmere aftale, dog altid i tidsrummet kl. 8.00-21.00 mandag - torsdag, fredag altid kl. 8.00-15.30
  • En målrettet uddannelse indenfor kommunikation, salg og inkasso, samt løbende videreudvikling af dig som et led i din karriere
  • Fantastiske kollegaer, der værdsætter en god og positiv stemning på arbejdspladsen
  • At du bliver en del af en innovativ virksomhed, hvor samarbejdet prioriteres højt

 

Er ovenstående noget for dig, så send din ansøgning samt relevante bilag til Kontaktcenterchef Vickie Jørgensen – vjo@danskeinkasso.dk

 

 

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.