Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldtidstjener

Den Røde Cottage søger fuldtidstjener til kommende sæson.

Vi har haft super travlt i 2018, og søger derfor en tjener, som skal indgå i vores team på Cottagen.
Du behøver ikke være udlært tjener eller sommelier, men blot have kendskab og erfaring i fine dining.

Er du glad for hygge om gæsterne og gåpåmod på alle opgaver, er det sikkert dig vi søger :) 
I jan-feb vil cottagen få et løft. Nyt køkken og bedre tjenerforhold så vi forsat kan holde et vis niveau. Derfor vil opstart være start Marts.

Vi er et lille team som har arbejdet med hinanden i mange år så vi håber på at kunne byde dig velkommen i familien.
Send gerne ansøgning til
mm@denroedecottage.dk eller simon@denroedecottage.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329941266Phoenix-1b219cbc12019-01-11T00:00:00Fuldtidstjener

Den Røde Cottage søger fuldtidstjener til kommende sæson.

Vi har haft super travlt i 2018, og søger derfor en tjener, som skal indgå i vores team på Cottagen.
Du behøver ikke være udlært tjener eller sommelier, men blot have kendskab og erfaring i fine dining.

Er du glad for hygge om gæsterne og gåpåmod på alle opgaver, er det sikkert dig vi søger :) 
I jan-feb vil cottagen få et løft. Nyt køkken og bedre tjenerforhold så vi forsat kan holde et vis niveau. Derfor vil opstart være start Marts.

Vi er et lille team som har arbejdet med hinanden i mange år så vi håber på at kunne byde dig velkommen i familien.
Send gerne ansøgning til
mm@denroedecottage.dk eller simon@denroedecottage.dk

2019-02-18T00:50:41.100 Den Røde Cottage søger fuldtidstjener til kommende sæson. Vi har haft super travlt i 2018, og søger derfor en tjener, som skal indgå i vores team på Cottagen.Du behøver ikke være udlært tjener eller sommelier, men blot have kendskab og erfaring i fine dining. Er du glad for hygge om gæsterne og gåpåmod på alle opgaver, er det sikkert dig vi søger :) I jan-feb vil cottagen få et løft. Nyt køkken og bedre tjenerforhold så vi forsat kan holde et vis niveau. Derfor vil opstart være start Marts. Vi er et lille team som har arbejdet med hinanden i mange år så vi håber på at kunne byde dig velkommen i familien.Send gerne ansøgning tilmm@denroedecottage.dk eller simon@denroedecottage.dk11Jobnet1b219cbc100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-02-17T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnGentofte3433747Den Røde Cottage11Strandvejen 5502930KlampenborgDKDanmark0
info@denroedecottage.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent692869JobNet492953249295321000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1b219cbchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=1b219cbchttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1b219cbc&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=1b219cbc&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/7.jpgFuldtidstjener12008001Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration360060049Simon Lercheinfo@denroedecottage.dkDKDanmarkDKDanmark330109412Waiter / BartenderRobot **Tjenere søges til restaurant i Lyngby Hovedgade** INDIA ROYALE Grundet tralvhed på vores Indiske restaurant på Lyngby Hovedgade søger vi dygtige tjenere, gerne med erfaring. - Vi mangler dig, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere på India Royale - Du er glad og udadvendt og smilende - At give den bedste service skal være dit speciale - Du kan bevare roen og have det fulde overblik i enhver situation - Du kan arbejde torsdag, fredag og lørdag -------------------------------------------------------------------------- Det vi kan tilbyde dig er: - En glad og livlig arbejdsplads - Mad du kan være stolt af at servere Dine tanker og ideer er vigtige og du kan være med til at præge hvordan vi gør. Tiltrædelse: Start efter aftale og løn efter kvalifikationer. Ansøgning og CV med vedlagt billede sendes til os via ramanraja@hotmail.dk

 

**Tjenere søges til restaurant i Lyngby Hovedgade**

INDIA ROYALE

 

Grundet tralvhed på vores Indiske restaurant på Lyngby Hovedgade søger vi dygtige tjenere, gerne med erfaring.

- Vi mangler dig, der brænder for at blive en del af vores team af dygtige og glade medarbejdere på India Royale

- Du er glad og udadvendt og smilende

- At give den bedste service skal være dit speciale

- Du kan bevare roen og have det fulde overblik i enhver situation

- Du kan arbejde torsdag, fredag og lørdag

--------------------------------------------------------------------------

Det vi kan tilbyde dig er:

- En glad og livlig arbejdsplads

- Mad du kan være stolt af at servere

Dine tanker og ideer er vigtige og du kan være med til at præge hvordan vi gør.

 

Tiltrædelse: Start efter aftale og løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning og CV med vedlagt billede sendes til os via ramanraja@hotmail.dk

India Royale ApSKgs. Lyngby2019-10-21T00:00:002019-12-12T00:00:00
330134749Tjener / mødeservice-medarbejder med smil på læbenRobot Er du tjener? Eller har du et par års erfaring med servering og servicering af gæster, så er du måske den person, vi søger til vores personale caf på Laurentsvej i Bagsværd. Her søger vi med snarest mulig tiltrædelse en struktureret, serviceminded og smilende ny kollega. Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden. Du er alsidig, struktureret og brænder for service Du kan selvstændig strukturere din arbejdsdag, planlægge produktion af mødeforplejningen og hele tiden være på forkant med at gøre mødevogne klar og dække kreativt op i mødelokalerne. Og du sætter en ære i at rydde af og gøre rent i en fart efter møderne. Hvad indebærer sådan et job Du kan se frem til et selvstændigt job, hvor glæden ved at yde service er drivkraften. Og så nyder du at arbejde i et til tider hektisk miljø med engagerede kolleger, hvor god, sund og vellavet mad er d t, det drejer sig om: Du får et fast job på fuldtid i hverdagene. Arbejdstiden er i tidsrummet 9.00 - 18.30 efter aftale. Overarbejde i forbindelse med selskaber kan forekomme. Du skal servicere og betjene gæster i caf en og ved møder, samt i baren Der er også planlægning og inspireret klargøring af mødelokaler, mødevogne osv. Hjælp og assistance med øvrige opgaver i køkkenet og opvask Kort og godt om dig og dit nye job Du har arbejdet med servering og servicering i et par år gerne i kantine eller på et kursuscenter Du er selvstændig og struktureret Du er præsentabel Service og smil er dit svar på travlhed Sådan er din nye arbejdsplads Vi er et mindre team med 2 kolleger i køkkenet og 1 til servering samt køkkenchefen. Vi fungerer som et fritidscenter med caf -drift, mødevirksomhed og selskaber. Antallet af gæster varierer lige fra 1 til 800. Der er åbent i hverdagene i mellem kl. 7.00 og 17:00 - Fredag 7:00-18:30 uden for dette tidsrum forekommer selskaber. Vi holder lukket hver weekend, på helligdage og hele juli måned - i alt er der lukket ca. 8 uger om året. Team-ånden er frisk, kammeratlig og altid med en god tone. Vi lægger vægt på både god mad og god service og hjælper hinanden med de forskellige opgaver. Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: gerne 15. januar 2020 Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Er du tjener? Eller har du et par års erfaring med servering og servicering af gæster, så er du måske den person, vi søger til vores personale café på Laurentsvej i Bagsværd. Her søger vi med snarest mulig tiltrædelse en struktureret, serviceminded og smilende ny kollega.

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne laver vi mad fra bunden.

Du er alsidig, struktureret og brænder for service

Du kan selvstændig strukturere din arbejdsdag, planlægge produktion af mødeforplejningen og hele tiden være på forkant med at gøre mødevogne klar og dække kreativt op i mødelokalerne. Og du sætter en ære i at rydde af og gøre rent i en fart efter møderne.

Hvad indebærer sådan et job …

Du kan se frem til et selvstændigt job, hvor glæden ved at yde service er drivkraften. Og så nyder du at arbejde i et til tider hektisk miljø med engagerede kolleger, hvor god, sund og vellavet mad er dét, det drejer sig om:

 • Du får et fast job på fuldtid i hverdagene. Arbejdstiden er i tidsrummet 9.00 - 18.30 efter aftale. Overarbejde i forbindelse med selskaber kan forekomme.
 • Du skal servicere og betjene gæster i caféen og ved møder, samt i baren
 • Der er også planlægning og inspireret klargøring af mødelokaler, mødevogne osv.
 • Hjælp og assistance med øvrige opgaver i køkkenet og opvask

Kort og godt om dig og dit nye job

 • Du har arbejdet med servering og servicering i et par år – gerne i kantine eller på et kursuscenter
 • Du er selvstændig og struktureret
 • Du er præsentabel
 • Service og smil er dit svar på travlhed

Sådan er din nye arbejdsplads

Vi er et mindre team med 2 kolleger i køkkenet og 1 til servering samt køkkenchefen. Vi fungerer som et fritidscenter med café-drift, mødevirksomhed og selskaber. Antallet af gæster varierer lige fra 1 til 800. Der er åbent i hverdagene i mellem kl. 7.00 og 17:00 - Fredag 7:00-18:30 uden for dette tidsrum forekommer selskaber. Vi holder lukket hver weekend, på helligdage og hele juli måned - i alt er der lukket ca. 8 uger om året. Team-ånden er frisk, kammeratlig og altid med en god tone. Vi lægger vægt på både god mad og god service – og hjælper hinanden med de forskellige opgaver.

Bemærk, at kun ansøgere, der opfylder kravene kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: gerne 15. januar 2020

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook ved at søge på @fazerfoodservicesdk

Fazer Food Services A/SBagsværd2019-12-03T00:00:002020-01-28T00:00:00
330134869Full Time Waiter / WaitressRobot We are in need of a full time waiter waitress who can do the following jobs: Professionally receive the guests Serving a la carte Manage reservation schedule responsibly Manage their own schedule Coordinate with the kitchen staff Keeping the restaurant clean tidy You are: Service minded Speak and write English Mature and responsible Willing and able to work full time Willing to work during evenings and weekends We offer: Flexible working hours Stable job Paid breaks Good and democratic working enviornment A helpful team Learning about the Indian kitchen and food Friendly very civilized customers Freedom with responsibility Note!! You can ONLY APPLY through our website by clicking this link: https: www.bindia.dk jobs.html

We are in need of a full time waiter / waitress who can do the following jobs:

 • Professionally receive the guests 
 • Serving a la carte
 • Manage reservation schedule responsibly
 • Manage their own schedule 
 • Coordinate with the kitchen staff
 • Keeping the restaurant clean & tidy

You are:

 • Service minded 
 • Speak and write English
 • Mature and responsible
 • Willing and able to work full time
 • Willing to work during evenings and weekends

We offer:

 • Flexible working hours
 • Stable job
 • Paid breaks
 • Good and democratic working enviornment
 • A helpful team
 • Learning about the Indian kitchen and food
 • Friendly & very civilized customers
 • Freedom with responsibility

Note!! You can ONLY APPLY through our website by clicking this link:

https://www.bindia.dk/jobs.html

BINDIA ApSKgs. Lyngby2019-12-04T00:00:002020-01-25T00:00:00
330108817Bartender/ Tjener med ERFARING !Robot Restaurant Sushi Tsukiji søger bartender tjenere Tjenere med minimum 2 års erfaring søges Restaurant Sushi Tsukiji Sushi Nørregade er en forholdsvis lille restaurant, vi søger 2 tjenere Bartender på deltid med tiltrædelse snart. Restaurant ligger tæt på Nørreport st og Torvhallerne Vi forventer at vores Bartender tjenere er serviceminded,imødekommende, og ansvarsbevidste, samt har erfaring med et lignende stilling og kender kendtegnelserne på Nigiri og Maki. Endvidere ser vi gerne at du har et overblik i travle situationer og har gode samarbejdsevner med dine kollega. Vi forventer også at du er mødestabil og er pligtopfyldene Vi ønsker at sammensætte et energisk og målrettet team hvor kompetence og kvalitet er i højsædet. Tiltrædelse : hurtigst som muligt Løn efter aftale Send din ansøgning samt CV pr. email til thu-hong80@hotmail.com

Restaurant Sushi Tsukiji søger bartender/ tjenere

Tjenere med minimum 2 års erfaring søges

Restaurant Sushi Tsukiji/ Sushi Nørregade er en forholdsvis lille restaurant, vi søger 2 tjenere/ Bartender på deltid med tiltrædelse snart.

Restaurant ligger tæt på Nørreport st og Torvhallerne

Vi forventer at vores Bartender / tjenere er serviceminded,imødekommende, og ansvarsbevidste, samt har erfaring med et lignende stilling og kender kendtegnelserne på Nigiri og Maki.

Endvidere ser vi gerne at du har et overblik i travle situationer og har gode samarbejdsevner med dine kollega.

Vi forventer også at du er mødestabil og er pligtopfyldene

Vi ønsker at sammensætte et energisk og målrettet team hvor kompetence og kvalitet er i højsædet.

Tiltrædelse : hurtigst som muligt 

Løn efter aftale

Send din ansøgning samt CV pr. email til thu-hong80@hotmail.com

 

SUSHI NØRREGADE ApSKøbenhavn K2019-10-18T00:00:002019-12-11T00:00:00
330122648Tjener til dansk restaurantRobot Vi søger en tjener til en fuldtidsstilling med snarlig tiltrædelse. Der er tale om en fast fuldtidsstilling arbejdsuge 2-5

Vi søger en tjener til en fuldtidsstilling med snarlig tiltrædelse. Der er tale om en fast fuldtidsstilling arbejdsuge 2-5

Restaurant SøpromenadenKøbenhavn Ø2019-11-12T00:00:002020-01-03T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Waiter / Bartender

India Royale ApS

Kgs. Lyngby
**Tjenere søges til restaurant i Lyngby Hovedgade** INDIA ROYALE Grundet tralvhed på vores Indiske restaurant på Lyngby Hovedgade søger vi dygtige tjenere, gerne med erfaring. - Vi mangler dig, der brænder for at blive en del af vores team af dygtig...
Indrykket:21. oktober 2019
Udløbsdato:12. december 2019

Tjener / mødeservice-medarbejder med smil på læben

Fazer Food Services A/S

Bagsværd
Er du tjener? Eller har du et par års erfaring med servering og servicering af gæster, så er du måske den person, vi søger til vores personale caf på Laurentsvej i Bagsværd. Her søger vi med snarest mulig tiltrædelse en struktureret, serviceminded o...
Indrykket:3. december 2019
Udløbsdato:28. januar 2020

Full Time Waiter / Waitress

BINDIA ApS

Kgs. Lyngby
We are in need of a full time waiter waitress who can do the following jobs: Professionally receive the guests Serving a la carte Manage reservation schedule responsibly Manage their own schedule Coordinate with the kitchen staff Keeping the restaur...
Indrykket:4. december 2019
Udløbsdato:25. januar 2020

Bartender/ Tjener med ERFARING !

SUSHI NØRREGADE ApS

København K
Restaurant Sushi Tsukiji søger bartender tjenere Tjenere med minimum 2 års erfaring søges Restaurant Sushi Tsukiji Sushi Nørregade er en forholdsvis lille restaurant, vi søger 2 tjenere Bartender på deltid med tiltrædelse snart. Restaurant ligger tæ...
Indrykket:18. oktober 2019
Udløbsdato:11. december 2019

Tjener til dansk restaurant

Restaurant Søpromenaden

København Ø
Vi søger en tjener til en fuldtidsstilling med snarlig tiltrædelse. Der er tale om en fast fuldtidsstilling arbejdsuge 2-5
Indrykket:12. november 2019
Udløbsdato:3. januar 2020