Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Fuldtidsvejledere for SOSU-elever i Guldborgsund Kommune

Uddannelses- og vejledningsindsatsen skal professionaliseres og organiseres således, at det understøtter højest mulig læring i praktikken til gavn for SOSU-elever og i sidste ende for borgerne i Guldborgsund Kommune.
I Sundhed & Omsorg vil vi have specialister på vejledningsområdet. Vi søger tre vejledere 37 t/uge til uddannelsesområdet, som er uddannede social- og sundhedsassistenter. To faste stillinger, og én tidsbegrænset i 3 år med mulighed for forlængelse.
 
Vi søger 3 fuldtidsvejledere som, i en ny organisering på uddannelsesområdet, skal varetage alle områder af uddannelse og vejledning af SOSU-elever.
 
Som fuldtidsvejleder skal du i teamsamarbejde med centrets to uddannelseskoordinatorer, dine kollegaer som også er fuldtidsvejledere, praktikstedernes gruppeledere, bedside-vejledere samt øvrige medarbejdere være med til at sikre, at Center for Sundhed & Omsorg er et godt uddannelsessted, hvor SOSU-elever støttes i at udvikle høj faglighed, udfolde deres potentiale og succesfuldt fuldføre deres uddannelse.
 
Center for Sundhed & Omsorg har fra 2020 jf. dimensioneringen mere end 160 SOSU-elever i praktik årligt.
 
Som fuldtidsvejleder refererer du til leder af Udvikling & Uddannelse i Center for Sundhed & Omsorg. Du vil have stor berøringsflade og samarbejde med interne samarbejdspartnere omkring uddannelsesopgaven, samt have perifert samarbejde med SOSU-skolen i Nykøbing omkring uddannelsesopgaven. I praksis vil du have din daglige gang tæt på og sammen med SOSU-eleverne og bedside-vejledere på plejecenterområdet eller i hjemmeplejen, hvor det fælles grundlag fra teamet udmøntes selvstændigt i dit daglige arbejde.
 
Vi tilbyder

 • I Udvikling & Uddannelse vil du indgå i et bredt og spændende fagligt miljø, hvor du vil være en del af vores uddannelsesteam bestående af to uddannelseskoordinatorer, i alt 7 fuldtidsvejledere samt uddannelsesadministrationen
 • Mulighed for at præge uddannelsesområdet
 • Sætte elever og vejledning i fokus på en ny måde
 • Et udfordrende og afvekslende job med stor selvstændighed
 • Et arbejdsområde med stor berøringsfalde og mange samarbejdspartnere
 • Medansvar for at skabe god kvalitet for elever og borgere sammen med dygtige medarbejdere og ledere
 • Kompetenceudvikling på vejledningsområdet, fx akademiuddannelse

Stillingens nøgleopgaver
Som fuldtidsvejleder skal du varetage alle områder af uddannelse og vejledning, både individuelt og i grupper. Bidrage til et positivt læringsmiljø, således at SOSU-eleverne vil udfolde sig og udvikle kompetencer, for herigennem at fastholde eleverne i uddannelsen. Du vil arbejde på tværs af teams og skal bidrage aktivt i at sikre et tværprofessionelt uddannelsesmiljø.
  
Gennem faglig og pædagogisk udvikling, fastholde og udvikle kvaliteten i praktikken og i et samarbejde med bedside-vejledere og elever, skabe rammer der fremmer elevernes evner til refleksion. I samarbejde med SOSU-skolen i Nykøbing sikre, at uddannelsens mål og retningslinjer for de aktuelle praktikforløb overholdes. Du skal kunne anvende uddannelsens bekendtgørelse og uddannelsesordning, elev- og vejledermaterialer, retningslinjer og procedurer på praktikstedet og deltage i kvalitetssikring indenfor uddannelsesområdet.
 
Du vil udelukkende beskæftige dig med vejledning, koordinering af praktikforløb, supervisering af bedside-vejledere, evalueringssamtaler og vil kun indgå i plejen, hvor det giver mening i forbindelse med vejledningen. Din arbejdstid vil være placeret i dagtimerne på hverdage, hvor der indgår kørsel i arbejdstiden da eleverne er i praktik i forskellige grupper.
 
 
Vi forventer at du
 • Har en autorisation som social- og sundhedsassistent, det er en fordel hvis du har relevant videreuddannelse på akademiniveau eller fx enkelte moduler på diplommodul (du skal dokumentere pædagogisk viden og erfaring)
 • Ønsker videreuddannelse inden for vejlederområdet
 • Arbejder struktureret, selv kan planlægge din arbejdsdag samt er selvstændig og målbevidst
 • Er god til at navigere i en travl hverdag med forskelligartede opgaver
 • Er god til teamsamarbejde, og at du selvstændigt kan udmønte fælles beslutninger i praksis
 • Er en god formidler, mundtligt og skriftligt
 • Kan anvende IT på brugerniveau
 • Har interesse og erfaring på vejlederområdet
 • Kan reflektere og evaluere egen praksis
 • Har interesse og forståelse for elever og kan differentiere ift. individuelle behov, fx erfaring med pædagogiske indsatser ved udfordrede elever
 • Er positiv, nysgerrig og har en god portion humor
 • Har kørekort
Læs mere om stillingen som vejleder på følgende link.
 
Ansættelsesproces
Der er ansøgningsfrist d. 18. oktober 2020.
Der afholdes ansættelsessamtaler d. 22. og 23. oktober
Til ansættelsessamtalen vil der indgå en case.
 
Ansættelsesvilkår
Efter gældende overenskomst.
Stillingerne ønskes til besættelse senest pr. 1. december 2020.
 
For mere information:
Du er meget velkommen til at kontakte: Leder af Udvikling & Uddannelse Marianne Søgaard Hansen på tlf. 25180341, mail: msha@guldborgsund.dk eller Uddannelseskoordinator Ditte Bornebusch på tlf. 25180646, mail: dbor@guldborgsund.dk
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Ansøgningsprocedure:
Send din ansøgning ved at klikke på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning og CV. Vi tager kun i mod elektroniske ansøgninger.

Mere om Guldborgsund Kommune:
Læs mere om Guldborgsund Kommune på www.guldborgsund.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.