Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Full Stack PHP-udvikler søges til Kolding

Har du styr på webudvikling, og ønsker du at være med til at sætte dit eget præg på et helt nyt system? Så er du måske den Full Stack PHP-udvikler, vi er på udkig efter. Læs mere om den spændende stilling her!

Vi er i gang med at udvikle et revolutionerende SaaS til arbejdsmarkedet. Hertil mangler vi nu dig - en skarp og ansvarsbevidst Full Stack PHP-udvikler, der er stærk til Backend. Vi arbejder primært med PHP og Javascript så det er meget vigtigt, at du har erfaring inden for disse teknologier. Ydermere, vild et være en klar fordel, hvis du kan arbejde med Vue.js eller andet reactive Javascript framework

Stafflify er en browserbaseret SaaS-applikation. Da systemet stadig er i opstartsfasen, får du lov til at være med til at opbygge det fra bunden og sætte dit eget præg på det. Vi tænker samtidigt internationalt, idet systemet ikke kun skal bruges i Danmark. Du er derfor med i opbygningsfasen og får meget indflydelse i et spændende og internationalt projekt.

Du vil blive en del af vores udvikler-team, og du ville skulle arbejde med alle faser af udviklingen på vores nye system, herunder struktur, planlægning, udvikling og test. Du vil blive en del af teamet som består af to webudviklere og en UX-designer og skal derfor også være vant til at arbejde i hold.

Du vil have høj selvbestemmelse og ansvar for egne opgaver i din arbejdsdag, og det er derfor vigtigt, at du har et drive, som bringer dig fremad. Som person har du sans for detaljen og et godt overblik. Du ser muligheder frem for begrænsninger. Du følger best practices og kan løse og dokumentere opgaver selvstændigt.

Vi forventer, at:

 • Du har min. +3 års erfaring med PHP og Javascript.
 • Du har gerne erfaring med Laravel og Vue.js 
 • Du kan JavaScript og PHP til fingerspidserne.
 • Du har kendskab med alle faser af udvikling (struktur, planlægning, udvikling og test).
 • Du tænker sikkerhed og tests ind i løsningerne.
 • Du er interesseret i og har en passion for at blive en del af at bygge et nyt system op fra bunden.
 • Det er en fordel hvis du har erfaring med frontend development, samt automatiserede tests og continuous integration

 

Hos os får du:

 • Mulighed for at sætte dit præg på og være med til at bygge et system op fra bunden.
 • Spændende arbejdsopgaver inden for softwareudvikling.
 • Løn efter kvalifikationer.
 • En lækker frokostordning.
 • Gode kollegaer

Interesseret?

Kan du se dig selv i en hverdag hos Stafflify? Så skal du ikke tøve med at søge stillingen. Hvis du har spørgsmål til stillingen er du mere end velkommen til at kontakte vores projektleder Mads Friis på tlf: +45 42 52 81 25 eller mail: job@stafflify.dk

Ansættelsesdatoen er snarest muligt, og samtaler afholdes løbende. Men vi venter gerne på den rigtige kandidat. Hvis du er interesseret i stillingen, bedes du derfor sende din ansøgning til job@stafflify.dk.
Husk at skrive “Full Stack PHP-udvikler” i emnefeltet til mailen.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.